واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۹ب.ظ)
مشارکت دستگاه هاي اجرايي، راه نجات و خروج از بيسوادي است نماينده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شوراي اسلامي در مراسم صبحگاه اداري ادارهکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: نجات سوادآموزي در مشارکت بينبخشي است و بايد هر بخش مسئوليت سواد آموزي افراد تحت پوشش خود را بر عهده بگيرد.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين اميري اظهارداشت: بعد از انقلاب اسلامي تحول فرهنگي بر جامعه حاکم شد زيرا اين انقلاب سياسي و فرهنگي بود.
وي افزود: يکي از مورد براي پيگيري بعد از انقلاب، پرداختن به امر سوادآموزي بود زيرا هم در دين مبين اسلام و هم در جامعه مدرن به اين امر تاکيد شده است.
اميري تصريح کرد: اهميت موضوع سوادآموزي ايجاب ميکرد تا يک نهضت در اين حوزه شکل بگيرد و همهگير شود.
نماينده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه مشارکت بين بخشي راه نجات خروج از بيسوادي است، گفت: ما هدفگذاري کرده بوديم تا جشن ريشهکني بيسوادي را برگزار کنيم اما متاسفانه اين نهضت ادامه نيافت و همه وظايف برعهده نهضت سواد آموزي گذاشته شد، در حالي که طبق فرمايش امام راحل (ره)، هم خانوادهها و تمامي بخشها بايد پيگير سوادآموزي فرد بيسواد ميشدند.
وي ادامه داد: امروز بخش بزرگي از جمعيت بي سواد، در قسمت کشاورزي قرار دارند و به همين دليل نيز درگير معضلات آب و خاک در اين حوزه هستيم.
اميري بيان کرد: در دنيا کشورهايي وجود دارند که بالاي 99 درصد با سواد دارند. البته ما هم در اين حوزه بسيار کار کردهايم اما انتظار داشتيم جز کشورهاي برترباشيم.
وي افزود: بر اساس سرشماري نفوس و مسکن در سال 90 ، ميزان باسوادي در جمعيت شش سال به بالا، 85 درصد است.
بيشترين بيسوادي در استانهاي سيستان و بلوچستان، کردستان، لرستان و آذربايجان غربي و کمترين در تهران است که در اين ميان استان کرمان داراي 82 درصد آمار باسوادي است.
وي تصريح کرد: به عقيده من توسعه جامعه هدف با شناسايي افراد بيسواد امکانپذير است ضمن اينکه ميزان توانايي افراد از لحاظ يادگيري و همچنين سنين آنها در اين رابطه حائز اهميت است.
به عبارت ديگر توسعه علمي و آموزشي کشور با توسعه سوادآموزي و استعداد پروري رابطه مستقيم دارد و توسعه همهجانبه علمي باعث توسعه فرهنگي، اقتصادي، اجتماعي، استقلال و مقاومت اقتصادي خواهد شد.
اميري اظهار کرد: در نظام آموزشي کشورهاي توسعه يافته، سيستم آموزشي و خانوادهها غربال شده و همه استعدادها به سمت کاري مشخص هدايت ميشوند و اينطور نيست که از همگان انتظارات بالاي علمي داشته باشيم.
نماينده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شوراي اسلامي گفت: لازمه اقتصاد مقاومتي توليد رقابتي و صادرات است و لازمه توليد رقابتي نيز نيروي انساني مستعد در تمامي رشتههاست.
وي با بيان اينکه بايد کار و آموزش باهم تلفيق شود خاطرنشان کرد: بايد بار ديگر مراکز فني و حرفهاي رونق خود را بازيابند چراکه اين روزها داراي کارگاههاي بيرمقي هستند.
حسين اميري با بيان اينکه آموزش وپرورش نهادي مردمي است و با همه مردم سروکار دارد، گفت: بايد نياز آموزش و پرورش دربخش آموزشي وپرسنلي برآورده شود.
اميري اظهار داشت:با توجه به تورم اقتصادي زندگي قشر فرهيخته فرهنگي نياز به بازسازي واحياء دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]