واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ دي ۱۳۹۳ (۱۴:۵۲ب.ظ)
وزير فرهنگ تاکيد کرد: تشکيل شبکه ملي نخبگان ضروري است وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي بر ضرورت وجود شبکه ملي نخبگان و توجه به ساير طرح هاي فرهنگي، هنري و اجتماعي در کشور تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي جنتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي صبح امروز در آيين معرفي برترين هاي پژوهش هاي فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي که در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با حضور سيد مصطفي مير سليم و احمد مسجد جامعي وزيران اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامي و جمعي از پژوهشگران فرهنگ و هنر برگزار شد؛ ضمن تاکيد بر اين مطلب گفت: بسياري از پژوهشگران کشورمان در اقصي نقاط کشور به صورت پراکنده اقدامات ارزشمند و قابل تقدير پژوهشي مختلف به ويژه در حوزه هاي فرهنگي، هنري و اجتماعي انجام داده اند که با ايجاد شبکه ملي نخبگان از سوي پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اين اقدامات در اين شبکه ثبت و در دسترس علاقه مندان قرار مي گيرد.
وي با اشاره به توجه و تاکيد سيد مصطفي مير سليم در دوره وزارتش بر استفاده از کلمات و واژه هاي فارسي، افزود: متاسفانه امروزه شاهد استفاده واژه ها و کلمات فرنگي در سر در بسياري از مغازه ها و فروشگاه هاي کشورمان هستيم و وظيفه اي که براي حفظ و حراست از زبان فارسي بر عهده مان است به خوبي انجام نشده بنابراين در اين امر بايد اهتمام ويژه اي داشت.
جنتي گفت: آنچه امروز در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات شاهد هستيم، محصول تلاش هاي آقايان ميرسليم و مسجد جامعي است که زمينه بسياري از اقدامات پژوهشي را پايه گذاري کردند و هم اکنون از ثمرات آن بهره مي گيريم.
وي ادامه داد: در اين دوره، مجموعه فعاليت ها و برنامه هاي پژوهشگاه فرهنگ و هنر و ارتباطات به سمت و سوي انجام طرح ها و پروژه هاي ملي سوق داده شده است و هم اکنون برخي از اقدامات گذشته که به عنوان طرح هاي پژوهش هاي ملي بوده است، در اين پژوهشگاه دنبال مي شود.
وزير فرهنگ با اشاره به رصد فرهنگي در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات گفت: اين فعاليت يکي از اقداماتي است که به تازگي آغاز شده است و مي توان از اين طريق به تحليل رويدادها و تحولات فرهنگي و اجتماعي پراکنده که در داخل و خارج از کشور با آن رو به رو هستيم، پرداخت.
وي با تاکيد بر توجه پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات بر مسائل کاربردي افزود: پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به عنوان يک پشتوانه اساسي در وزارت ارشاد اصولا جايگاه اصلي پرداختن به اين مسايل است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: در هيأت امناي پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات شخصيت هاي ارزنده و برجسته علمي و صاحب نظر حضور دارند که اميدوارم با وجود آنها شاهد رشد پژوهش هاي فرهنگي، هنري و اجتماعي در آينده اي نزديک باشيم.
در بخشي از اين مراسم حجت الاسلام سيد محمد باقرحجتي به عنوان پژوهشگر و فعال فرهنگي پيشکسوت و سيد مصطفي مير سليم به عنوان فعال و حامي و از بنيانگذاران برنامه هاي پژوهشي، از سوي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تجليل شدند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]