محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832243722
چند سناريو نامقدس براي يک جنگ تجاري |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چند سناريو نامقدس براي يک جنگ تجاري
براساس آخرين اطلاعات منتشر شده از سوي شرکت دخانيات ايران هماکنون سيگارهاي قاچاق 42 درصد، توليد داخل 33 درصد، توليد مشارکتي 16 درصد، واردات پنج درصد و عاملهاي صنعتي چهار درصد در بازار سيگار کشور سهم دارند. سيگار مارلبورو اصلي ترين نوع سيگار است که بصورت گسترده به ايران قاچاق ميشود و با وجود ممنوعيت واردات آن به وفور در بازار قابل ابتياع است
کد خبر: ۴۶۱۵۱۰
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۸ - 28 December 2014
حسين اميري در ابتکار نوشت:
در چند هفته اخير بار ديگر جنگ رسانه اي و لفظي در باره اعطاي مجوز واردات سيگار به شرکت فيليپ موريس به اوج خود رسيد و طرفهاي ذي نفع در آن به معرکه گرداني مشغول شدند.داستان سيگار مالبورو زماني آغاز شد که شرکت دخانيات براي کسب تکليف دربارهي واردات رسمي اين سيگار با نهادهاي امنيتي و وزارت امور خارجه نامهنگاري کرد.يکي مدعي است که فيليپ موريس يک شرکت صهيونيستي است، آن ديگري مدعي آن است که اين اقدام يعني اعطاي مجوز واردات سيگار با روح حمايت از توليدات داخلي ناسازگار است و معدودي از افراد نيز معتقدند که با وجود اين همه سيگار در داخل چه نيازي به واردات اقلام ديگري است.
اما براستي اصل ماجرا چيست؟
بدون شک آنچه که از بررسي اخبار و اطلاعات به دست ميآيد نشان ميدهد که مسائل و مشکلات بغرنج تر از صرفا دلسوزيهايي از اين دست است و نشان از رقابت هاي اقتصادي و سياسي گروههاي ذي نفع براي از بين بردن طرف مقابل دارد و آن هم به هر قيمت و هزينه اي حتي به بازي گرفتن احساسات پاک افکار عمومي و سوء استفاده از اعتقادات ديني، ايدئوژيک مردم.اسلحه، دارو، مواد مخدر، مشروبات الکلي و مواد دخاني از جمله پنج تجارت پر سود در دنيا هستند که ارزش آنها به چند صد ميليارد دلار ميرسد. بازار دخانيات يکي از مهمترين بخش هاي اين تجارت پرسود است که به آن بازار گرگها لقب دادهاند. بازاري که فعالان آن هميشه با چشمان باز ميخوابند و هر کسي را به جمع محدود خود راه نميدهند. شايد بازار سيگار ايران هم از اين قاعده مستثنا نباشد.
براساس اطلاعات منتشر شده، در حال حاضر شرکت ملي دخانيات چين با 32.7 درصد بيشترين سهم را در بازار مواد دخاني جهان دارد و بعد از آن نيز شرکتهاي فيليپ موريس، BAT و JTI قرار گرفتهاند. جالب است که بدانيد يک سال درآمد شرکتهاي دخاني جهان معادل 20 سال فروش نفت خام ايران است!ايران هم براساس برخي آمار و ارقام نيم درصد از بازار دخانيات جهان را در اختيار دارد و ميزان مصرف سيگار در آن بين 60 تا 65 ميليارد نخ در سال برآورد ميشود. اما نکتهي قابل تامل اين است که در جهان تنها دو کشور هستند که از نظر اطلس جهاني ميزان قاچاق سيگار در بازارشان بيش از 50 درصد است و اين دو کشور ايران و برمه هستند.در اين بين شرکت دخانيات ايران سهم قاچاق در بازار داخلي سيگار کشور را 43 درصد و ستاد مبارزه با قاچاق اين سهم را 35 درصد اعلام کرده است که اين اختلاف نظر براساس شاخصهاي متفاوت دو نهاد است.
براساس آخرين اطلاعات منتشر شده از سوي شرکت دخانيات ايران هماکنون سيگارهاي قاچاق 42 درصد، توليد داخل 33 درصد، توليد مشارکتي 16 درصد، واردات پنج درصد و عاملهاي صنعتي چهار درصد در بازار سيگار کشور سهم دارند. سيگار مارلبورو اصلي ترين نوع سيگار است که بصورت گسترده به ايران قاچاق ميشود و با وجود ممنوعيت واردات آن به وفور در بازار قابل ابتياع است و اين اقلام قاچاق به گفته کارشناسان و متخصصين به لحاظ کيفي بسيار ضعيف بيماري زا اما به لحاظ شکل ظاهرا بسيار سالم است که اين مسئله با آنچه که در ذهن ما از شيوه هايي قاچاق کالا ها در اذهان موجود است منافات دارد و بيشتر ياد آور يک حرکت سيستماتيک براي قاچاق اين قلم کالا به داخل کشور است.لذا با عنايت به موارد فوق دو مانع عمده ميتوان براي واردات قانونمند مارلبورو به ايران متصور شد که هر دو آنها در حوزه رقابت قابل تعريف هستند اما ابزار آنها براي مقابله متفاوت است.
رقابت با ابزار ايدئولوژيک
رقابت با ابزار سياسي و ايدئولوژيک را ميتوان خطرناک ترين نوع رقابت عنوان کرد. اين نوع رقابت گرچه با ابزارهاي مقدسي صورت ميگيرد اما اهداف پس پرده آن به هيچ وجه مقدس نيست بلکه بطور کامل بر اساس منافع شخصي و يا گروهي صورت ميگيرد که عمدتا و البته با منافع کلان اجتماعي منافات دارد. اين گروه معمولا مسائل سياسي و ايدئولوژيک را براي دستيابي به مطامع خود به ميانه بازي ميکشند و در اين بازار کسي وارد نميشود مگر اين که با بقيه بازي کند.نهادهاي امنيتي، شرکت فيليپ موريس توليدکنندهي سيگار مارلبورو، را به صراحت صهيونيستي ندانستهاند. در سال 86 نيز شرکت دخانيات با وزارت امور خارجه نيز نامهنگاري کرد که اين وزارتخانه به شرکت دخانيات اعلام کرد که شرکت فيليپ موريس جزو شرکتهاي ممنوعالمعامله نيست.در سال 89 کارگروهي براي حمايت از انقلاب مردم فلسطين تشکيل شد تا شرکتهاي صهيونيستي را تعيين کرده و معامله با آنها ممنوع شود. اما وزارت امور خارجه بار ديگر در سال 89 به شرکت دخانيات اعلام کرد که براساس تحقيقات انجام شده شرکت فيليپ موريس جزو شرکتهاي صهيونيستي قرار ندارد.
عباس پنجواني از مرکز انديشه هاي نودر لندن و عضو اتحاديه بينالمللي سازمان هاي غير دولتي حامي ملت فلسطين در اين باره نظر خود را اينگونه اعلام ميکند: متاسفانه در بسياري از کشورهاي اسلامي تعريف درستي از صهيونيستي و غير صهيونيستي بودن شرکت هاي حامي اسرائيل وجود ندارد و ما در نشست هاي خود در همه نقاط جهان نتوانستيم در اين باره الگوي مناسبي طراحي کنيم.
پنجواني ميگويد: بسياري از شرکت ها هم اکنون هستند که کاملا کمک کننده مالي به اسرائيل هستند اما در بسياري از کشورهاي اسلامي دفاتر عظيمي دارند و همچنان به حمايت هاي خود ادامه ميدهند اما در برخي از ممالک اسلامي متاسفانه به خاطر برخي منافع گروهي روي برخي شرکت ها جنجال هايي ميشود که به زعم من بيشتر به حاشيه بردن تمرکز مبارزه بر روي مسائل اصلي است. وي درباره شرکت مارلبورو و جنجال اخير در ايران ميگويد: ما در اينجا موسسه اي داريم که اسامي شرکت هاي صهيونيست در آن قيد شده و سايت ما هم نشان داده شده اما اين سيگار و برند در موسسه ما صهيونيستي شناخته نميشود. حسن هاني زاده کارشناس مسائل صهيونيسم نيز در اين باره ميگويد: مالبورو سيگاري وابسته به اسرائيل نيست و اينکه گفته شود در بين سهامداران آن چند يهودي وجود دارند اين دليلي بر صهيونيستي بودن سيگار نميتواند باشد.هاني زاده در ادامه ميگويد: اين شرکت سالهاي سال است که با کشورهاي عربي و اسلامي تعامل دارد و تعامل خوبي هم بين اين شرکت و مسلمانان است و محصولات بسيار مرغوبي هم در کشورهاي عربي ارائه ميکند اينکه به اين شرکت انگ صهيونيستي زده شده بيشتر سياسي، خطي، و جناحي است.
رقابت با ابزار حمايت از توليد داخلي
نوع ديگري از رقابت در جنجال اعطاي جواز واردات به سيگار مارلبورو وجود دارد که از آن ميتوان به سو استفاده از احساسات ملي در حمايت از توليدات داخلي نام برد.اين طيف مدعي هستند که اعطاي جواز واردات سيگار مارلبورو به شرکت زرين تجارت خاورميانه در واقع با روح حمايت از توليدات داخلي منافات دارد که به زعم کارشناسان اين همان توجيه نعل وارونه است.يک مقام در شرکت دخانيات که از افشاي نامش خود داري کرد در باره اين دست آويز ميگويد: خود آقاياني که استدلال حمايت از توليدات داخلي را به ميان ميآورند خودشان هم ميدانند که به هيچ وجه کساني که امروز مارلبورور مصرف ميکنند در صورت وارد نشدن اين نوع سيگار از سيگارهاي توليد داخل استفاده نخواهند کرد و مصرف کنندگان سيگارهاي وارداتي در صورتي که برند مورد علاقه خود را پيدا نکند بدون شک به دنبال برندهاي هم سطح خارجي خواهند رفت که واردات آن برندها دست کساني است که چنين ايرادي را به واردات مالبرو ميگيرند.
وي ميگويد: بر همه واضح و روشن است که اين در واقع دست آويزي براي از پاي در آوردن رقباست و حمايت از توليد داخلي بيشتر يک طنز حساب شده از سوي رقبا براي از ميان برداشتن رقيب قدرتمندي است که ممکن است از محصولات با کيفيت تري هم برخوردار باشد.بر اساس اين گزارش هماکنون دو فردي که توزيع دو برند معروف سيگار يعني وينستون و کنت را در ايران دارند، با يکديگر رقابت سختي دارند. در سال 1388 تنها شرکت JTI در ايران بالغ بر 200 ميليارد تومان حجم معاملات داشته است که ارزش فوقالعادهي بازار سيگار ايران را نشان ميدهد. کارشناس شرکت دخانيات در عين حال ميگويد: اگر مارلبورو به صورت رسمي هم وارد کشور نشود به صورت قاچاق و به اندازه وفور وارد خواهد شد.
استدلال دولتي ها
اما در مقابل اين دو ابزار، استدلال دولتي نيز وجود دارد. استدلالي که مخالف واردات مارلبورو به صورت قاچاق به کشور است و اعتقاد دارد که چنين شيوه اي به اقتصاد ملي آسيب خواهد زد و بايد راههاي قانوني واردات اين محصول هموار شود.وزارت صنعت، معدن و تجارت که متولي اعطاي مجوز واردات سبگار به شرکت زرين تجارت خاورميانه است ميگويد: متاسفانه سيگار با برند مذکور به صورت قاچاق به ايران وارد ميشود و در مقابل حقوق دولتي واردات نيز پرداخت نميشود، بنابراين بحث اصلي اين است که واردات سيگار با اين برند، از طريق نمايندگي رسمي صورت گيرد. آمار بالاي قاچاق سيگار در بازار ايران در حالي است که در برنامه پنجم توسعه شرکت دخانيات مکلف شده است با برندهاي معروف سيگار و توليدکنندگان آنها قرارداد بسته و زمينهي توليد اين سيگارها را در کشور فراهم کند.
اين در حالي است که افزايش عوارض واردات رسمي سيگار حاشيهي سود قاچاق سيگار را به کشور افزايش داده و به نفع قاچاقچيان تمام شده است. متوسط عوارض واردات رسمي سيگار طي سالهاي 87 تا 89 به ترتيب 80، 132 و 180 هزار تومان بوده و در همين سه سال ميزان واردات رسمي سيگار به کشور به ترتيب 22.5، 12.5 و 3.1 ميليارد نخ بوده است. آيا در اين مدت ميزان سيگاريهاي ايران کم شده؟ قطعا خير! بلکه واقعيت مذموم «قاچاق» نياز بازار داخلي را تامين کرده است.در حالي که قرار بود در بودجهي 89 بيش از 300 ميليارد تومان از بابت عوارض واردات رسمي سيگار درآمد نصيب دولت شود تنها 70 ميليارد تومان از اين بابت درآمد زايي شد که اين موضوع به خاطر افزايش عوارض واردات رسمي سيگار به کشور بود.
در واقع اگر اين ميزان درآمدزايي دخانيات محقق ميشد، شرکت دخانيات ميتوانست اين پول را براي ساخت 400 تخت بيمارستاني، 500 پايگاه امداد و نجات، 500 آمبولانس، 400 خانه بهداشت، 500 کلاس درس، 120 کتابخانه و 71 سالن ورزشي هزينه کند. اما به دليل قاچاق و شايد سياستگذاريهاي اشتباه، اين درآمد هنگفت محقق نشد. البته قطعا محقق شده است، اما نه بهعنوان يک سرمايه عمومي ملي! بلکه سرمايه اي بوده است که به جيب قاچاقچيان وارد شده است.ارزيابيها حاکي از آن است که سالانه حدود 4 ميليارد نخ سيگار مارلبورو به کشور قاچاق ميشود واگر واردات اين سيگار آزاد شود، ميزان آن به 8 تا 9 ميليارد نخ ميرسد. در شرايطي که ماهيت واقعي توليدکنندهي مارلبورو بر نهادهاي مسوول آشکار نيست، هماکنون هم اين شرکت سود خود را از بابت قاچاق به ايران ميبرد!آمارهاي فوق در حالي است که مسئولان شرکت دخانيات ايران نيز خبرهاي نگران کننده اي ميدهند. در برخي از سيگارهاي قاچاق موارد خطرناک بهداشتي مشاهده شده است. از جمله اينکه در اين سيگارها از موادي مانند آمونياک و کومارين استفاده شده است. کومارين در توليد مرگ موش استفاده ميشود و جذب نيکوتين در بدن را تا 10 درصد افزايش داده و باعث اعتياد فرد به سيگار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
آینده املاک تجاری در ایران |اخبار ایران و جهان
آینده املاک تجاری در ایران صاحبنظران و كارشناسان اقتصادي در چهارمين همايش سياستهاي پولي و چالشهای بانکداری و تولید در نظر دارند ابعاد و لايههاي پيدا و پنهان تسهيلاتي را كه طي سالهاي اخير از طرف بانكها صرف ساختوسازهاي غيرمسكوني شده است بررسي كنند کد خبر ۴۵۸۲۸۵ تاریخ اهزینه اقدامات مجلس چند تومان است؟ |اخبار ایران و جهان
هزینه اقدامات مجلس چند تومان است دولت در لایحه بودجه امسال در اقدامی جدید که گامی ابتدایی برای تحقق بودجه عملیاتی محسوب میشود هزینه تمامشده اقدامات هر یک از دستگاهها را محاسبه و برآورد کرده است کد خبر ۴۵۸۷۵۲ تاریخ انتشار ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۳ - 16 December 2014 دولت در لایح70 درصد سهام چند بانک برای در اختیار یک خانواده |اخبار ایران و جهان
70 درصد سهام چند بانک برای در اختیار یک خانواده کد خبر ۴۵۶۸۴۵ تاریخ انتشار ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۱۹ - 09 December 2014 عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه بیش از 70 درصد سهام در بانکهای گردشگری آینده و موسسه اعتباری افضل توس مربوط به یک فرد و یک خانواده است گفت این موبا کاهش قیمت نفت به جنگ عربستان برویم |اخبار ایران و جهان
با کاهش قیمت نفت به جنگ عربستان برویم به جای اینکه نفت را در نفتکشها روی آب نگه داریم باید آن را با قیمت نازل بفروشیم استراتژی کنونی که منتظر قیمتهای بالای نفت باشیم آبستن زایش بابک زنجانیها است چراکه در چنین شرایطی است که عدهای با وعده فروش نفت با قیمت بالا ظاهر میشوندرسیدن نفت به ۴۰ دلار با راه افتادن جنگ قیمت |اخبار ایران و جهان
رسیدن نفت به ۴۰ دلار با راه افتادن جنگ قیمت رئیس اداره بررسی های بازار نفت وزارت نفت با اشاره به این که نفت کمتر از ۸۰ دلار به معنای برهم خوردن تعادل بازار است هشدار داد جنگ قیمت می تواند قیمت نفت را به ۴۰ دلار برساند کد خبر ۴۵۷۰۰۰ تاریخ انتشار ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۶ - 10 Decembeزیان ۸ میلیارد دلاری ایران در جنگ قیمت نفت |اخبار ایران و جهان
زیان ۸ میلیارد دلاری ایران در جنگ قیمت نفت بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی اوپک قیمت نفت سنگین ایران حدود 50 دلار کاهش یافته و از 107 45 دلار در ماه ژوئن خرداد -تیر به حدود 58 دلار در اواسط دسامبر 2014 آذر رسیده که این به معنای زیان بیش از ۸ میلیارد دلاری است کد خبر ۴۵۸۸۰۵ تجنگ آینده جهان بر سر ثروت قطب جنوب |اخبار ایران و جهان
جنگ آینده جهان بر سر ثروت قطب جنوب در قطب جنوب حدود 6 میلیارد و 500 میلیون تن نفت و بیش از 4 تریلیون متر مکعب گاز وجود دارد به ارزیابی کارشناسان ذخیره آب شیرین زمین پس از 20 سال به پایان میرسد نفت و گاز برای 50 سال دیگر کافی خواهد بود و در آینده نزدیک احتمالا نبردهای جهانی واجنگ نفتی عربستان و امریکا در بازار |اخبار ایران و جهان
جنگ نفتی عربستان و امریکا در بازار بررسی ها نشان می دهد کاهش قیمت نقت موثرترین دلیل در برهم خوردن نظم بازارهای مالی ایران بوده است کد خبر ۴۵۶۳۹۰ تاریخ انتشار ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۳ - 08 December 2014 بررسی ها نشان می دهد کاهش قیمت نقت موثرترین دلیل در برهم خوردن نظم بازارهای ماآغاز جنگ مرغی میان روسیه و غرب |اخبار ایران و جهان
آغاز جنگ مرغی میان روسیه و غرب تابستان گذشته تابستان سختی برای صنعت غذایی تمام دنیا بود اوایل تابستان محققان کشف کردند که مهندسی ژنتیک در مرغها تاثیرات نامطلوبی روی باروری خروسها ـ بهخصوص خروسهای چاق ـ داشته است کد خبر ۴۵۷۳۲۷ تاریخ انتشار ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۶ - 11 Decemروایت ربیعی از چند پرونده فساد اقتصادی |اخبار ایران و جهان
روایت ربیعی از چند پرونده فساد اقتصادی وزیر تعاون کار و رفاه با بیان اینکه دولت بنا دارد با اصلاحات ساختاری نظارت بر خود را افزایش دهد به پروندههای متعدد فساد اشاره کرد و گفت به عنوان مثال زمینی به ارزش 106 میلیارد تومان توسط فردی 30 میلیارد تومان خریداری شده و یا زمینی در شمچند نکته درباره فسادی که «اقتصادی» نمیماند |اخبار ایران و جهان
چند نکته درباره فسادی که اقتصادی نمیماند دوشنبه هفته گذشته معاون اول رئیسجمهور در همایش ملی ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد مرقومهای را از رهبر انقلاب قرائت کرد حضرت آیتالله خامنهای در این مرقومه ضمن تحسین نفس اهتمام به مسأله مبارزه با فساد از عدم انجام اقچند شغله بودن باعث فساد اقتصادی میشود |اخبار ایران و جهان
چند شغله بودن باعث فساد اقتصادی میشود عضو ناظر مجلس در شورای رقابت گفت نبود نظارت مجلس قوه قضاییه بازرسی کل کشور وزارت اطلاعات و بانک مرکزی منجر به ایجاد فساد اقتصادی در دستگاههای مختلف میشود کد خبر ۴۵۹۰۵۵ تاریخ انتشار ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۹ - 17 December 2014 عضو ناظر مجلپول بانکها در جیب سازندگان برج های تجاری |اخبار ایران و جهان
پول بانکها در جیب سازندگان برج های تجاری کد خبر ۴۵۸۳۶۸ تاریخ انتشار ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۴ - 15 December 2014 دنیای اقتصاد نوشت طي سالهای اخیر چه به صورت مستقيم در قالب وام ساخت و چه به شكل غيرمستقيم از طريق مشاركت بانكها يا شركتهاي وابسته به بانك در اختیار سازندههاي برجهايزندگی در تهران ماهی چند؟ |اخبار ایران و جهان
زندگی در تهران ماهی چند تهران پر هزینهترین شهر ایران و قم کمخرجترین شهر ایران شناخته شده است کد خبر ۴۶۰۰۲۵ تاریخ انتشار ۳۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۱ - 21 December 2014 تهران پر هزینهترین شهر ایران و قم کمخرجترین شهر ایران شناخته شده است به گزارش ایسنا بر اساس آخرین آمار مرکز آمعراق و عربستان توی سر قیمت نفت زدند |اخبار ایران و جهان
عراق و عربستان توی سر قیمت نفت زدند کد خبر ۴۵۷۰۳۱ تاریخ انتشار ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۱ - 10 December 2014 دنیای اقتصاد نوشت دیروز در پی انتشار خبر تخفیف بهای نفت عراق برای خریداران آسیایی این کشور قیمت نفت در بازارهای جهانی 3 5دلار ریزش کرد عربستان سعودی بعد از اینکه با لجاجت سقفامکان اداره کشور با درآمدهای مالیاتی |اخبار ایران و جهان
امکان اداره کشور با درآمدهای مالیاتی رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با تأکید بر این که باید روز به روز اتکا به درآمدهای نفتی را کاهش دهیم گفت کشور دارای ظرفیت های اقتصادی زیادی است که می توانیم با مالیات کشور را اداره کنیم کد خبر ۴۵۹۰۴۷ تاریخ انتشار ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۰ - 1واردات اتحادیه اروپا از ایران ۲ برابر شد |اخبار ایران و جهان
واردات اتحادیه اروپا از ایران ۲ برابر شد واردات اتحادیه اروپا از ایران در دهمین ماه سال جاری میلادی با رشد ۲ برابری نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۱۱۱ میلیون یورو شد کد خبر ۴۵۹۵۱۷ تاریخ انتشار ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۲ - 19 December 2014 واردات اتحادیه اروپا از ایران در دهمین ماه سال-
اقتصادی
پربازدیدترینها