تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834148834
قلیان آناناس با چای قندپهلو؛ فقط ۵۰ هزار تومان! |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: قلیان آناناس با چای قندپهلو؛ فقط ۵۰ هزار تومان!
میگویند قلیان معادل صد نخ سیگار است، 7000ماده سمی دارد و عامل 22 نوع سرطان، حاوی 70 ماده سرطانزاست، در زنان یائسگی زودرس میآورد و در مردان کاهنده اسپرم است، پوست را پیر میکند و دندانها را فاسد
کد خبر: ۴۶۱۲۶۱
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۲ - 27 December 2014
جام جم در گزارشی نوشت:
اینجا، بازار شهرری پاتوق سبیل از بناگوش در رفتههاست. آنهایی که سبیلهای آنچنانی ندارند هم با خالکوبیهایی که بر دستها و بازوهایشان نقش بسته است، جبران مافات کردهاند.
در این جمع اگر دم از قلیان میوهای با طمع دو سیب و پرتقال و نعنا بزنی با پوزخند و نگاه آنچنانی شاگرد مغازه مواجه میشوی که چای قندپهلو را با مهارت میان مشتریان تخس میکند.
پوزخند و نگاهش هم شاید به نیابت از این جمله باشد که از این سوسولبازیها نداریم. قلیان فقط با سه نوع تنباکو سرو میشود؛ کاشانی، خوانساری و برازجانی. کاشانیاش در قیاس با دو تنباکو دیگر سبکتر است؛ با چند کام خوانساری سرگیجه و فاز را توامان میگیری و با برازجانیاش هم که کلا میروی، چه رفتنی، تا اوج آسمانها.
تنباکوی برازجانی برای استخوان خردکردههایی است که ریههایشان انگار آستر دارد. کاشان را سفارش میدهی و دو سه کام که میگیری قهوهخانه دور سرت میچرخد. چای قندپهلویت را داغداغ سر میکشی تا فشارت بیشتر نیفتد. شاگرد قهوهخانه که انگار دستش آمده این کاره نیستی لبخند بر لب چای دیگری جلویت میگذارد. شگفتزده میشوی از حضور و جنبه و کشش نوجوانان شانزده ، هفده سالهای که با جوانههایی بر پشت لب با ولع کامهای عمیق و پشت سرهم از این قلیانهای سنگین میگیرند و دودش را با لذت، حلقه حلقه از گلو بیرون میدهند. فقط خدا میداند که این دود سنگین چه میکند با آن ریههای در حال شکل و کامل رشد نکرده. آبروداری میکنی و دو سه کام دیگر میگیری، سبک و با احتیاط. دود تا عمق جانت را به تلخی مینشاند. حالا طعم و بوی سیگار را هم احساس میکنی؛ تنباکو به توتون پهلو میزند.
ارتعاش آشکار دست و پاها نشانه مبرهن افت فشار است. قید قلیان را میزنی. چای دوم را با قند فراوان جرعهجرعه بالا میدهی و در زیر فشار نگاه سنگین دیگرانی که با فراغ بال کامهای گازوئیلی میگیرند از قلیانهایی که کدری رنگ آبشان داد میزند یک هفتهای است سرویس نشدهاند، برمیخیزی. از صاحب قهوهخانه که پشت دخل نشسته است و لنگی بر گردن دارد و کلاهی مخملی بر سر و معلوم نیست چندمین قلیان امروزش را دود میکند حسابت را طلب میکنی. بفرمایی میزند و رقمی را عنوان میکند که غیرقابل باور و خندهدار به نظر میرسد؛ 3000تومان. یک قلیان با دو استکان چای فقط 3000 تومان!
خیابان 17 شهریور: قبل از ورود، موتورهای پارک شده در جدول روبهروی مغازه را میشماری؛ 35 دستگاه. این تعداد در شبهای جمعه به 70 تا 80 هم میرسد. شیشههای دکان را مات کردهاند. مساحتش شاید به 25 متر هم نرسد، چند میز باریک یکسره و چهارپایههای پلاستیکی که در دو طرف میزها چیدهاند، تمام دکوراسیون آن است که بتازگی تغییر کاربری داده و چایخانه و به تعبیر بهتر قلیانخانه شده. به مغزت که فشار میآوری یادت میافتد که تا همین چند وقت پیش اینجا چاپخانه بوده و حالا شده چایخانه. سراسر خیابان را که بالا و پایین بروی از این دست مغازههای تغییر کاربری داده فراوان است؛ رستوران، چاپخانه، نمایشگاه اتومبیل. تک و توکشان علاوه بر چای و قلیان،WIFI هم دارند تا حوصله مشتری سر نرود و وایبر و واتسآپ را هم چاشنی دود و دم کند. مشتریها که اغلبشان نوجوان و جوان هستند، تنگ و فشرده در کنار هم روی چهارپایههای پلاستیکی نشستهاند و قلیان میکشند و دودش را توی صورت روبهرویی که شاید فاصلهاش به نیم متر هم نرسد، رها میکنند؛ قلیان کشیدن دوبله با دود اضافه، ضرر مضاعف.
صاحب مغازه با نصب کاغذهایی بر دیوار خط و نشان کشیده که زمان دود کردن یک قلیان حداکثر 45 دقیقه است و ماندن بیشتر مستلزم سفارش یک قلیان تازه، ضرر تازه، سلامتسوزی دوباره. سرچراغی که میشود و مشتریها پرشمار، هاله سنگینی از دود بر اتمسفر چایخانه خیمه میزند؛ چشم، چشم را به سختی میبیند. تنباکوها اما میوهای است و دو سیب و پرتقال پرطرفدار. یک ساعت وقت میگذاری، ریههایت را با دود دوبله آباد میکنی، سلامتیات را به ثمن بخس میسوزانی و آخر سر، حدود6000 تومان پیاده میشوی و میآیی بیرون. خروج از جو آلوده و سنگین چایخانه و ورود به هوای سنگین و پر از دود شهر، از چاله به چاه و شاید هم برعکس. همه چیز برای ابتلا به یک سرطان ریه دو نبش مهیاست.
خیابان کریمخان زند: اینجا اوضاع کمی بهتر است، دستکم از بابت ظاهر و دکوراسیون. تمام مغازه با مبلهای راحتی یکرنگ پر شده است. موتورهای جلوی جدول هم جایشان را به ماشینهای نسبتا مدل بالا دادهاند. قلیانهای بلند عربی هم روی بورس است و طالب زیاد دارد. یک قلیان همراه با سرویس چای و چند پر پولکی و چهار پنج عدد خرما سر جمع میشود 20 هزار تومان. اگر تنباکوی عربی که از دبی وارد میشود، بخواهی ده هزار تومان میآید روی صورت حسابت. یک ظرف کوچک آلوچه و ترشک هم به مخلفات اضافه میشود. شاگردان مغازه که همه لباس متحدالشکل بر تن دارند مشتریان را یکسره دعوت و تشویق میکنند به دود کردن چنین تنباکوهایی. میگویند که طعم و دودش متفاوت است. مشتریها البته خودشان به اندازه کافی سررشته دارند و چم و خم کار دستشان است؛ اکثرا پای ثابت هستند و هر روز پس از پایان ساعت کاری، با همکارانشان دمی را با دود قلیان میگذرانند. قریب به اتفاق کت و شلوار به تن دارند و تیپ و ظاهرشان داد میزند که کارمندان سازمانها و نهادهای همان حول و حوش هستند. کام میگیرند و سخاوتمندانه ریه و قلب و در یک کلام سلامت را پیشکش دود قلیان میکنند و باکی هم از هزینهاش ندارند. تنباکوی عربی هم که دود کنند و بهایش را سرشکن بین خودشان، سهم هر یک، پول یک ساندویچ سرد هم نمیشود.
جاده فشم: فیلت که یاد هندوستان کند و اراده کنی که از دود و دم تهران بیرون بزنی تا بادی به سرت بخورد و دلت هوای تازه، اگر هم میل شرق کرده باشی که عشق است اوشان و فشم و لواسان کوچک و بزرگ. شب هم که باشد چه بهتر، آرامش هم چاشنی تفریح و تفرج میشود. در جاده که میرانی، شبرنگ به دستهایی را میبینی که هر یک عمله و اکره یک رستوران و سفرهخانه هستند و تشویق و تحریکت میکنند به توقف و ساعتی را سپری کردن در سفرهخانههای حاشیه جاده. دکوراسیون اغلب سفرهخانهها سنتی است و انصافا شیک و جذاب. از ترس این که مبادا ریهات بدعادت شود با هوای پاک خارج از شهر و دلش غنج بزند برای آلودگیهای متنوع و پرشمار پایتخت، قلیانی سفارش میدهی با پیالهای چای. تا سینی مزهای را که جلویت گذاشتهاند، مزمزه کنی و تخمهای بشکنی و چیپسی بخوری، قلیان هم رسیده است و چه قلیانی، بزرگ و بلندبالا و تنباکودانش هم نه ظرفی سفالی و گلی که آناناس را خالی کردهاند، تنباکو داخلش انباشتهاند، فویل آلومینیوم رویش کشیدهاند، ذغال رویش ریخته و سوار قلیانش کردهاند. قلیان آناناسی. چای هم استکان و لیوان و قوری سینی نیست؛ یک سماور کوچک برنجی را روی تخت یا میزت میگذارند تا هر چقدر و هر زمان که دلت خواست و به میل و اختیار خودت، چای بریزی و بنوشی. قلیان را کوک میکنی و چای قندپهلو را هم ضمیمهاش. چه کامی هم میدهد قلیان مزین به آناناس. میکشی و میکشی و میکشی، یک نفس و بیوقفه و پشت سرهم. موقع حساب و کتاب اما همه خوشی و نشئگی، دود میشود و زائل میشود و خراب میشود و کوفت میشود. یک قلیان آناناس با سماور کوچک چای فقط 50 هزار تومان، ناقابل.
یک بام و دو هوا
در حالی که مضرات قلیان دیگر بر کمتر کسی پوشیده مانده و سال هاست از متعدد زیانهایش گفته میشود و زنهار پشت زنهار که نکشید این ملعبه سلامت سوز را، اما در فاز اجرایی و در مرحله عمل اتفاق خاصی که نیفتاده بماند، وسایل و اسباب و اماکن تهیه و استعمال آن نیز روز به روز گسترش یافته و بیشتر میشود. چگونه است که دستگاههای دولتی و غیردولتی از یک سو طرحها ارائه میکنند و وعدهها میدهند برای مبارزه با مصرف قلیان و جمعآوری آن از سطح اماکن عمومی به طور کل، اما در عمل راه به راه مجوز میدهند برای تاسیس و راهاندازی قهوهخانه (شما بخوانید قلیانخانه) و حتی تغییر کاربری از شغلی دیگر به این صنعت پرسود و حاضر و آماده. چه بسیار مغازه و مکاسبی که امروزه تغییر کاربری داده و مامنی شدهاند برای اهل دود و بخصوص نوجوانان و جوانان تا به دور از چشم پدر و مادر و با خیال راحت، سلامت خود را با تنباکوی آمیخته به هزار و یک افزودنی و مواد نگهدارنده غیرمجاز تاخت بزنند. سه نوجوان با هم به جان یک قلیان میافتند و آخر سر یک هزینه ناقابل 5000تومانی را بین خود سرشکن میکنند؛ با پول چای میشود نفری 2000 تومان. برای یک ساعت سرگرم شدن و در جمع دوستان بودن و گل گفتن و شنیدن رقم منصفانهای است. کاسبی هم که قبلا رستوران داشته و باید پول مواد اولیه میداده و کارگر استخدام میکرده و دردسر میکشیده و ظهر و شب چشم به راه مشتری میمانده، حال فکر و خیال خودش را آسوده کرده است. 40 ـ 50 قلیان از چهارراه مولوی جمع کرده است، تنباکو را فلهای میخرد و ذغال را گونی، یکی دو کارگر و خلاص. مشتری هم که تا دلت بخواهد فراوان است، گویی از آسمان میبارد، از زمین میجوشد. همه هم میآیند، از کودکان دوازده،سیزده ساله تا پیرمردان هشتاد ساله.
سوال اصلی اینجاست که چگونه و براساس چه ضوابطی مجوز تغییر کاربری برای این واحدهای صنفی صادر میشود؟ این که متعدد مراکز استعمال قلیان در سطح شهرها ایجاد کنیم، این ملعبه سلامت سوز را به بهای ناچیز عرضه بداریم و بعد توقع داشته باشیم نوجوانان و جوانان به سمت و سویش نروند و دورش را خط بکشند، یک خوشبینی سادهانگارانه است و نوعی فرار به جلو.
قبح ندارد
میگویند قلیان معادل صد نخ سیگار است، 7000ماده سمی دارد و عامل 22 نوع سرطان، حاوی 70 ماده سرطانزاست، در زنان یائسگی زودرس میآورد و در مردان کاهنده اسپرم است، پوست را پیر میکند و دندانها را فاسد، دودش 4000 ماده سمی دارد، پوکی استخوان میآورد و بیشمار عوارض دارد، اما هر روز بازارش بیشتر رونق میگیرد. انگار یک گوش مردم در است و آن دیگری دروازه. هشدارها را میشنوند، اما جدی نمیگیرند. یکی از دلایلش شاید، نگاه تفریحی و تفننی است که عموم جامعه به آن دارند. از آنجا که برخی از عوارض قلیان، سریع بروز نمیکند و تا سالها نهفته میماند و یک باره سر باز میکند، هشدارها جدی گرفته نمیشود. از سوی دیگر، قبح قلیان در جامعه ریخته است و به عبارت بهتر اصلا قبحی ندارد. سیگار به دست بودن خصوصا برای نوجوانان و جوانان هنوز هم در نظر اکثریت جامعه قبیح است و نکوهیده اما شیلنگ قلیان را که به دست یک نوجوان ببینند معمولا بیتفاوت گذر میکنند، چرا که در نگاه کلی، قلیان صرفا یک وسیله سرگرمی است و نمیتواند مقدمه ابتلائات مصرفکنندهاش به بلایایی عظماتر شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
نخست وزیر عراق: فقط الانبار و نینوا ماندهاند |اخبار ایران و جهان
نخست وزیر عراق فقط الانبار و نینوا ماندهاند نخست وزیر عراق اعلام کرد فقط استان های الانبار و نینوا در اشغال داعش باقی مانده اند کد خبر ۴۵۹۴۴۷ تاریخ انتشار ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰ ۰۶ - 18 December 2014 نخست وزیر عراق اعلام کرد فقط استان های الانبار و نینوا در اشغال داعش باقی ماندهبازنشستگان باحقوق خودفقط میتوانند نان بخرند! |اخبار ایران و جهان
بازنشستگان باحقوق خودفقط میتوانند نان بخرند رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی از تشکیل کمیته های بررسی افزایش حقوق بازنشستگان خبر داد و گفت 65 درصد بازنشستگان فقط نان می خورند کد خبر ۴۵۵۹۴۰ تاریخ انتشار ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۰ - 07 December 2014 رئآزادی هزاران متهم عراقی در یک ماه |اخبار ایران و جهان
آزادی هزاران متهم عراقی در یک ماه سخنگوی قوه قضاییه عراق اعلام کرد 10 هزار و 384 متهم که اتهامات آنها در دادگاه های کشور ثابت نشده است در ماه نوامبر سال جاری از زندان آزاد شدند کد خبر ۴۶۱۰۶۴ تاریخ انتشار ۰۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۰ ۰۰ - 26 December 2014 سخنگوی قوه قضاییه عراق اعلام کردنقدینگی از ۶۶۱ هزار میلیارد تومان عبور کرد |اخبار ایران و جهان
نقدینگی از ۶۶۱ هزار میلیارد تومان عبور کرد نقدینگی در هفت ماهه اول امسال با 11 2 درصد رشد به 661 هزار و 399 میلیارد تومان و پایه پولی با 2 1 درصد کاهش به 112 هزار و 500 میلیارد تومان رسیده است کد خبر ۴۵۷۸۷۴ تاریخ انتشار ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۰۴ - 14 December 2014 نقدینگی در هفت ماهشناسایی هفت هزار عابر غیرمجاز در مهران |اخبار ایران و جهان
شناسایی هفت هزار عابر غیرمجاز در مهران فرمانده هنگ مرزی مهران از شناسایی و عودت هفت هزار عابر غیرمجاز در پوشش زائر با درایت و هوشیاری مرزداران این هنگ خبر داد کد خبر ۴۵۸۰۲۹ تاریخ انتشار ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۱ - 14 December 2014 فرمانده هنگ مرزی مهران از شناسایی و عودت هفت هزار عابررسی پرونده فساد ۱۲ هزار میلیاردی توسط اصل ۹۰ |اخبار ایران و جهان
بررسی پرونده فساد ۱۲ هزار میلیاردی توسط اصل ۹۰ کد خبر ۴۵۸۲۱۲ تاریخ انتشار ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۲۳ - 14 December 2014 رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی از بررسی پرونده فساد مالی ۱۲ هزار میلیارد تومانی در این کمیسیون خبر داد محمدعلی پورمختار در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت به لگنج قذافی 2 هزار میلیارد دلار برآورد شد |اخبار ایران و جهان
گنج قذافی 2 هزار میلیارد دلار برآورد شد کد خبر ۴۵۷۳۹۶ تاریخ انتشار ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۴ - 11 December 2014 یک روزنامه چاپ آفریقای جنوبی نوشت بیش از 200 میلیارد دلار و صدها تن طلا و 6 میلیون قیراط الماس و انواع جواهرات از سرمایههای چپاولشده مردم لیبی توسط دیکتاتور معدوم این کشپیگیری فساد 12 هزار میلیاردی توسط مجلس |اخبار ایران و جهان
پیگیری فساد 12 هزار میلیاردی توسط مجلس کد خبر ۴۵۷۱۹۷ تاریخ انتشار ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۳۷ - 10 December 2014 عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت در بحث فساد 12 هزار میلیارد باید شفافسازی لازم صورت گیرد و مجلس این موضوع را به طور دقیق مورد پیگیری قرار خواهد داد نادر قاضیپور نماینده مردم اورود سپاه به سازندگی ۴هزار شرکت را فعال کرد |اخبار ایران و جهان
ورود سپاه به سازندگی ۴هزار شرکت را فعال کرد سرلشکر جعفری با یادآوری پایان جنگ و تجارب ذیقیمت حاصل از آن برای کشور گفت نیازهای پس از جنگ و خسارتهای زیاد جنگ موجب ورود سپاه به عرصههای سازندگی شد کد خبر ۴۵۸۶۵۹ تاریخ انتشار ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۵ - 16 December 2014 سرلشکر جعفری بخوردبین: فقط اردوی کیش قطعی است |اخبار ایران و جهان
خوردبین فقط اردوی کیش قطعی است کد خبر ۴۶۰۵۵۴ تاریخ انتشار ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۷ ۴۱ - 24 December 2014 سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد که رضا حقیقی و رضا نورمحمدی از تمرین امروز قرمزها بیاطلاع بودند به گزارش مهر محمود خوردبین در جمع خبرنگاران حاضر در تمرین پرسپولیس در رابطه باخسارت 6 هزار میلیاردی ناشی از مصرف دخانیات |اخبار ایران و جهان
خسارت 6 هزار میلیاردی ناشی از مصرف دخانیات کد خبر ۴۵۸۴۲۷ تاریخ انتشار ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۸ - 15 December 2014 عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از خسارت 6 هزار میلیاردی ناشی از مصرف دخانیات در سال به جامعه گفت مصرف این مواد تاثیر مستقیمی در بروز سرطان و افبازگرداندن بیش از 6 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی |اخبار ایران و جهان
بازگرداندن بیش از 6 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی وزیر اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت وزارت اطلاعات در حوزه قوانین واردات و صادرات و همچنین پروژه های حیاتی نظارت دارد و کنترل سلامت اداری اولویت بندی فساد در حوزه های بانکی گمرگی قاچاق صنعت و معدن و کشاورزیتولید اوپک ٣٩٠ هزار بشکه کاهش یافت |اخبار ایران و جهان
تولید اوپک ٣٩٠ هزار بشکه کاهش یافت مدیریت امور اوپک و روابط با مجامع انرژی اعلام کرد که تولید نفت خام کشورهای عضو اوپک در ماه نوامبر نسبت به ماه اکتبر روزانه ٣٩٠ هزار بشکه کاهش یافت کد خبر ۴۶۱۱۳۲ تاریخ انتشار ۰۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۱ - 26 December 2014 مدیریت امور اوپک و روابط با ماعطای مدرک تخصصی حفظ به دوهزار حافظ قرآن |اخبار ایران و جهان
اعطای مدرک تخصصی حفظ به دوهزار حافظ قرآن مدیر ارتباطات سازمان دارالقرآن الکریم از موفقیت 2هزار و 856 حافظ قرآن در آزمون های مدرک تخصصی حفظ قرآن خبر داد کد خبر ۴۵۷۵۰۱ تاریخ انتشار ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۳ - 12 December 2014 مدیر ارتباطات سازمان دارالقرآن الکریم از موفقیت 2هزار و 856صدها هزار زائر حسینی همچنان در راه کربلا |اخبار ایران و جهان
صدها هزار زائر حسینی همچنان در راه کربلا میلیون ها زائری که حرکت خود را با پای پیاده به سوی کربلا آغاز کرده بودند به تدریج جهت برگزاری مراسم اربعین حسینی به هم می رسند در این میان فعالیت موکب ها هیات های خدماتی و هلال احمر جمهوری اسلامی قابل توجه است کد خبر ۴۵۷۳۲۲ تاریخ انتهزاران تن نمک و شن برای روان سازی تردد |اخبار ایران و جهان
هزاران تن نمک و شن برای روان سازی تردد مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از ذخیرهسازی 30 هزار تن نمک و شن برای روانسازی تردد و بازگشایی مسیر در محورهای مواصلاتی این استان خبر داد کد خبر ۴۶۰۱۰۱ تاریخ انتشار ۳۰ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲ ۵۶ - 21 December 2014 مدیرکل راه و شهرسازی استان تهرا115 هزار نفر نابینا در کشور |اخبار ایران و جهان
115 هزار نفر نابینا در کشور کد خبر ۴۶۰۹۵۶ تاریخ انتشار ۰۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۵ - 25 December 2014 قائممقام انجمن نابینایان از وجود 115 هزار نفر نابینا در کشور خبر داد به گزارش ایسنا منصور شادکام در نشستی مطبوعاتی شعار امسال انجمن نابینایان کشور را فرهنگ حرفه آموزش اشتغال پاید-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها