واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: هزاران تن نمک و شن برای روان سازی تردد
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از ذخیرهسازی 30 هزار تن نمک و شن برای روانسازی تردد و بازگشایی مسیر در محورهای مواصلاتی این استان خبر داد.
کد خبر: ۴۶۰۱۰۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۶ - 21 December 2014
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از ذخیرهسازی 30 هزار تن نمک و شن برای روانسازی تردد و بازگشایی مسیر در محورهای مواصلاتی این استان خبر داد.
به گزارش فارس ، فریبرز واحدی امشب در آیین تجلیل از راهداران محورهای مواصلاتی مازندران و تهران که با حضور وزیر راه و شهرسازی و معاونانش در راهدارخانه امامزاده هاش م(ع) آمل دنبال شد، گفت: راهداران فعالیتهای گستردهای برای بازگشایی مسیرها و روانسازی ترددها دارند.
مدیرکل راه و شهرسازی تهران اظهار کرد: حدود 15 هزار راهدار در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند که مردم با عمده فعالیتها و عملکردشان آشنایی ندارند.
وی با اعلام اینکه افراد زیادی در بین مسئولان و راهداران در حال خدمت جانشان را از دست دادند، بیان داشت: نمونه بارز این ادعا جان باختن رحیمی مدیرکل فقید راه و شهرسازی مازندران بوده است.
واحدی با اشاره به اینکه 20 درصد ترافیک بینشهری استان تهران در محورهای بینشهری و محورهای مواصلاتی وجود دارد، افزود: گردنههای زیادی همانند نعلبندان، امامزاده داوود (ع) و دیگر گردنهها با استان مازندران مشترک است.
این مسئول ادامه داد: یکهزار نفر از عوامل راهداری در استان تهران مشغول به فعالیت بوده و تنها راهداری در کشور محسوب میشویم که به صورت خصوصی در حال کار هستیم.
وی با تاکید اینکه بیش از 30 هزار تن شن و نمک در سولههای راهدارخانههای استان تهران برای استفاده در محورها ذخیرهسازی شده است، بیان کرد: برخی از سولههای راهداری به صورت سهمنظوره برای استقرار و استراحت راهداران، ذخیرهسازی نمک و استقرار ماشینآلات بهکارگیری میشوند.
مدیرکل راه و شهرسازی تهران با اشاره به اینکه محورهایی مانند چالوس، هراز و فیروزکوه از محورهای سخت و صعبالعبور هستند، گفت: هماکنون سیستمهای مکانیزه در این استان مستقر بوده و امکان مانیتور کردن جادهها را نیز داریم.
واحدی خاطرنشان کرد: با علمیاتهای پیشگیری در مسیر ارتباطی با اعزام تیمهای راهداری مشغول یخزدایی در مواقع بحرانی هستیم و این امر برای حفظ جان هموطنان و ایجاد امینی انجام میشود.
این مسئول با اشاره به اینکه 220 دستگاه ماشینآلات راهداری و تخصصی از 15 آبان ماه امسال در محورهای مواصلاتی این استان بهکارگیری شدند، اظهار کرد: راهداران با آغاز فصل سرما در طرح زمستانی فعالیت خود را آغاز کرده و تا پایان روزهای نخست فروردین 94 در قالب طرح بهاره به فعالیتها ادامه میدهند.
وی یادآور شد: در دولت یازدهم کمیسیون ملی راهها جدی گرفته شده و باید به عنوان یک فرصت تلقی شود.
واحدی با ابراز اینکه هماکنون 20 استان کشور در فصول سرد سال درگیر برف و باران شدید هستند، گفت: افزایش رضایتمندی مردم، ایمنی راهها و ایجاد سفری مطمئن و ایمن از مهمترین اهداف ماست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]