واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۹ب.ظ)
مدير کل آموزش فني و حرفهاي استان قم: 9 هزار بانوي قمي آموزشهاي فني و حرفهاي را فرا گرفتهاند مدير کل آموزش فني و حرفهاي استان قم از بهرهمندي بيش از 9 هزار بانوي قمي از آموزشهاي مهارتي در 9 ماهه امسال خبر داد.
به گزارش خبر گزاري موج از قم، مدير کل آموزش فني و حرفهاي استان قم با اشاره به بهرهمندي بيش از 9 هزار بانوي قمي از آموزشهاي مهارتي فني و حرفهاي اظهار کرد: 9 هزار و 50 نفر از زنان در دو بخش دولتي و آموزشگاههاي آزاد در 182 حرفه آموزشي و يک ميليون و 935 هزار و 745 نفر ساعت از آموزشهاي مهارتي اداره کل فني و حرفهاي استان بهرهمند شدهاند.
وي افزود: اداره کل فني و حرفهاي در راستاي توسعه عدالت اجتماعي و کمک به اقتصاد خانواده در 9 ماهه نخست امسال در رشتههاي کيفدوز، کاربر گياهان دارويي، قاليباف تابلويي، روباندوز، توسعهدهنده web با PHP، تکنسين عمومي شبکههاي کامپيوتري، گوهر تراش، مدير سرويس دهندههاي مايکروسافت، سرمهدوز سنتي و ICDL بانوان قمي را زير پوشش آموزشهاي خود قرار داده است.
احمد عطارنيا تصريح کرد: 2 هزار و 915 نفر از بانوان استان در قالب 518 هزار و 629 نفرساعت در دورههاي پايه، 92 نفر در بخش جوار دانشگاهي و 232 نفر از بانوان در دورههاي آموزشي بازار محور (صنايع و صنوف) در چهار رشته آموزشي مختلف شرکت کردهاند.
عطارنيا خاطرنشان کرد: 5 هزار و 110 نفر از زنان در آموزشگاههاي آزاد فني و حرفهاي از آموزشهاي مهارتي در 178 آموزشگاه در 12 رشته شامل امور مالي و بازرگاني، عمران، فناوري اطلاعات، ايمني و بهداشت، طراحي و دوخت، مراقبت زيبايي، هنرهاي تجسمي و هنرهاي تزئيني در قالب 769 دوره آموزشي از اين آموزشهاي مهارتي بهرهمند شدهاند.
وي بيان کرد: در بخش آموزش زنان روستايي 26 هزار و 184 نفر ساعت دوره آموزش روستايي براي بانوان روستايي برگزار شده است که در آن 232 نفر از زنان روستايي در رشتههايي همچون، امور اداري، صنايع دستي (بافت)، طراحي و دوخت و کشاورزي (امور باغي و زراعي) موفق به اخذ گواهينامه شدهاند.
مديرکل آموزش فني و حرفهاي استان قم از آموزش زنان در ندامتگاههاي استان خبر داد و افزود: 43 نفر از زنان در رشتههاي صنايع دستي دوختهاي سنتي، طلا و جواهرسازي، صنايع نساجي و طراحي و دوخت در ندامتگاههاي استان قم در 9 ماه نخست امسال آموزشهاي فني و حرفهاي را فرا گرفتهاند.
عطارنيا تاکيد کرد: کسب مهارت و شرکت در دورههاي آموزشي بهترين راهکار اشتغال زنان در جامعه و حضور فعال اين قشر در عرصه فعاليتهاي اجتماعي بوده و مهارتآموزي و ايجاد زمينه مناسب براي فعاليت بانوان در جامعه سبب بهرهگيري مفيد از نيروي کار فعال جامعه و افزايش ميزان توليد شود.
وي آموزشهاي فني و حرفهاي را موجب ايجاد مشاغل گوناگون براي زنان روستايي دانست و گفت: آموزشهاي فني و حرفهاي دختران روستايي در زمينه امور توليدي، تغذيه، بهداشت و ساير فعاليتهاي آنان، تامينکننده بخشي از اهداف توسعه روستايي در زمينه ارتقاء سطح زندگي جوامع روستايي است و از سوي ديگر آموزشهاي فني و حرفهاي دختران روستايي سبب ميشود آنان به عنوان نيروي کار حال و آينده، نقش فعالتري در جامعه ايفا کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]