واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ دي ۱۳۹۳ (۱۰:۵۳ق.ظ)
معاون پژوهش حوزههاي علميه خبرداد: انتشار 3 هزار مقاله علمي و تخصصي در سال معاون پژوهش حوزههاي علميه از انتشار 3 هزار مقاله علمي و تخصصي در طول سال خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، معاون پژوهش حوزههاي علميه در نشست خبري که در معاونت پژوهشي حوزههاي علميه برگزار شد، با اشاره به ابلاغ سياستهاي کلان عرصه علم و فناوري از سوي رهبر معظم انقلاب اظهارکرد: حوزههاي علميه از اين سند تاثير گرفته و به تربيت نيروي انساني و استقرار دستگاههاي لازم پرداخته است.
وي، ابلاغ سياستهاي کلان را از سوي رهبر معظم انقلاب مورد توجه قرار داد و گفت: اين ابلاغيه براي حوزههاي علميه به عنوان خطکش و نظام تراز و استانداردي در عرصه علم محسوب ميشود و زمينههاي توليد علم را فراهم ميکند.
حجتالاسلام سيد علي عماد با اشاره به شمار مقالاتي که به صورت تخصصي منتشر ميشود، تصريح کرد: در طول سال 2 هزار و 500 تا 3 هزار مقاله علمي تخصصي منتشر ميشود.
وي با اشاره به برگزاري جشنواره علامه حلي در سال گذشته بيان کرد: جشنواره علامه حلي در سال گذشته 8 هزار و 500 اثر دريافت کرد که بيشتر اين آثار به مقالات اختصاص دارد که از آن ميتوان به عنوان يک ظرفيت مطلوب ياد کرد.
عماد حمايت از مقالات را در انجمنهاي علمي حوزه معاونت پژوهشي حوزه و مرکز مديريت حوزه مورد توجه قرار داد و تصريح کرد: تمام مقالات با مبلغ قابل توجهي مورد حمايت قرار گرفته است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود، برگزاري کارگاههاي آموزشي براي اساتيد و مديران را مورد توجه قرار داد و متذکر شد: اين کارگاه در عرصه روششناسي پژوهش در بخش کتابخانهها، نظام پايه و استاندارد کتابهاي سطح يک حوزههاي علميه برگزار شد.
معاون پژوهش حوزههاي علميه با بيان اينکه در بخش نيازسنجي پژوهشي کارهاي مناسبي صورت گرفته است، گفت: در همايش کتاب سال حوزه که در بهمن برگزار ميشود پنج اثر در عرصههاي علوم انساني و روانشناسي، ادبيات، قرآن و... وجود دارد.
وي نشستهاي علمي حوزههاي علميه را مورد اشاره قرار داد و متذکر شد: اين نشستها از سوي دستگاههاي علمي حوزوي در حال برگزاري است.
معاون پژوهش حوزههاي علميه با اشاره به فعاليت نهادهاي پژوهشي در يک سال گذشته بيان کرد: در يک سال اخير دستگاههاي پژوهشي حوزه فعاليتهاي گستردهاي داشتند به گونهاي که در هر نيم سال 500 نشست علمي برگزار ميشود.
وي ادامه داد: سال گذشته با کمک شوراي اعطاي امتيازات علمي چند پژوهشکده براي گسترش فعاليت پژوهشي و نشريات پژوهشي، مجله و انجمن علمي مجوز فعاليت گرفتند که در اين راستا پنج انجمن جديد تا پايان سال فعال ميشوند.
عماد در ادامه از تاسيس و فعاليت بخش تخصصي پايان نامههاي حوزوي در کتابخانه آيتالله حائري خبر داد و تصريح کرد: بيش از 95 درصد پايان نامههاي حوزوي که در اعتبار سنجي حوزههاي علميه مورد داوري قرار گرفته است در اين کتابخانه وجود دارد که چکيده آن آماده شده و به زودي در سه جلد منتشر خواهد شد.
معاون پژوهش حوزه هاي علميه، مشکلات دريافت متن پايان نامهها را مورد توجه قرار داد و گفت: حقوق نگارنده پاياننامه، حقوق دستگاه عمومي، رعايت امانت و نظام کنترل امانت در استنادات علمي از جمله مشکلات در اين زمينه است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]