واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ دي ۱۳۹۳ (۱۹:۳۶ب.ظ)
مددکاران چتر حمايتي آسيب ديدگان اجتماعي معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي خراسان شمالي نقش مددکاران را در شناسايي و کمک به افراد آسيب ديده حائز اهميت دانست و افزود: مددکاران با ورود صحيح خود به ميدان مقابله با آسيب هاي اجتماعي، يک چتر حمايتي از آسيب ديدگان محسوب مي شوند.
به گزارش خبرگزاري موج، سرهنگ علي اسلامي صبح امروز گفت: پيش بيني و پيشگيري از معضلات و آسيب هاي اجتماعي امروزه دغدغه اصلي کليه نهادهاي خدماتي، دولتي و اجتماعي است.
وي فلسفه استفاده از عنوان جامعه محوري در هر دستگاه يا نهاد خدماتي را افزايش نقش و مشاركت مردم در عرصههاي مختلف اجتماعي ياد كرد و اظهار داشت: كاربردي ساختن رويكرد جامعه محوري در مقابله با ناهنجاري ها و آسيب ها سبب شده است در تمامي عرصه ها، بيش از پيش به حوزه پيشگيري اجتماعي توجه شود.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي خراسان شمالي خاطرنشان کرد: انگيزه خدمت به همنوعان را مي بايست در فطرتمان جستجو كرد و بر همين اساس پرورش فطرت انسان به عنوان يكي از رسالت هاي پيامبران الهي بوده و خود پيامبران پرچم داران مددكاري در جامعه زمان خود بوده اند و پيروان خود را به اين امر ترغيب مي كرده اند.
سرهنگ اسلامي در ادامه مددکاري اجتماعي را حرفه اي بسيار حساس در ارتباط با افراد جامعه و نيازمندان دانست ويادآور شد: مددکاري از اين رو مهم است که با زندگي و مشکلاتي سر و کار دارد که توانسته فرد يا افرادي را از ادامه زندگي بي هدف باز دارد ، لذا اگر مددکاراني که با اين مشکلات حساس افراد در تماس هستند از علم و دانش کافي در اين رابطه برخوردار نباشند ممکن است با خدماتي که از روي احساس و عدم علم کافي انجام مي دهند مشکلات را چندين برابر کنند.
اين مقام انتظامي با اشاره به نقش مددکار در رابطه با کاهش جرائم بيان داشت: مجرمان با جرايم جدي و خشونت آميز اساسا تاريخچه اي بدون ارتکاب جرم در زندگي داشته اند قبل از اينکه اولين جرم جدي خود را مرتکب شوند. رفتارهاي مجرمانه در آنان تقويت شده است، لذا براي رفع نيازهاي بهداشتي و اجتماعي مجرمان بايد با اقدامات هماهنگ شده از طريق مداخلات به موقع و زود هنگام و مددکاري صحيح، ميزان ارتکاب جرم را کاهش داد که حتي کاهشي اندک در ارتکاب مجدد جرم اين اقدامات را ارزشمند مي سازد.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي خراسان شمالي افزود: مددکاران اجتماعي زماني موفق هستند که بتوانند مهارت جديدي را به افراد آسيب ديده آموزش و نيازهاي جرم شناختي را مورد هدف قرار دهند.
سرهنگ اسلامي نقش مددکاران را در شناسايي و کمک به افراد آسيب ديده حائز اهميت دانست و گفت: مددکاران با ورود صحيح خود به ميدان مقابله با آسيب هاي اجتماعي، يک چتر حمايتي از آسيب ديدگان محسوب مي شوند و بايد در راستاي اهدف خود از هيچ تلاشي دريغ نکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]