واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ آذر ۱۳۹۳ (۱۳:۳۷ب.ظ)
سيد حسن خميني تاکيد کرد: ضرورت توجه به تمامي ابعاد تفکر امام (ره) رئيس توليت آستان امام خميني(ره) گفت: تفکر امام در بردارنده تمام ابعاد استقلال، آزادي و دينداري است؛ اما گاهي اوقات فقط به يک بعد توجه ميشود.
به گزاش خبرگزاري موج، حجت الاسلام سيد حسن خميني که به منظور شرکت در سومين يادمان رحلت عالم مجاهد، آيتالله حاج شيخ محمد هاشميان به رفسنجان سفر کرده بود، در جمع فعالان سياسي استان کرمان اظهار داشت: در فرهنگ اسلام تقوا و سابقه ايمان معيار تمايز ميان افراد شناخته ميشود؛ چنان که در قرآن نيز کساني که قبل و بعد از فتح ايمان آوردهاند، يکسان تلقي نشدهاند.
وي با اشاره به آيات سوره فتح، گفت: بنابر آيات سوره فتح، وقتي باد به پرچم ميخورد، مردم فوج فوج ميگرويدند که ارزشمند است، اما ايمان کساني که قبل از فتح، در دوره غربت پيامبر(ص) و در حالي که آن زمان خبري از حتام دنيا نبود، متفاوت است.
رئيس توليت آستان امام خميني(ره) با اشاره به سختيهاي پيامبر(ص) در آغاز انجام رسالت خويش و تفاوت ميان ايمان آورندگان در دوران سختيها و مومنين پس از فتح پيامبر(ص) متذکر شد: امروز هم اگر کساني از امام سخن ميگويند خوب است، اما امروز بيان اين حرفها ساده است؛ زيرا از امام گفتن ديگر حبس و شکنجه ندارد و وضعيت آنان متفاوت با کساني است که نه چشماندازي از آينده داشتند و نه منصب و اموالي پيش رويشان بود.
وي يادآورد شد: آيتالله شيخ حسن صانعي از قديميترين يار امام نقل ميکنند که وقتي امام تبعيد شدند، من و پدرت (مرحوم سيد احمد خميني) روزها در خانه مينشستيم، اما کسي در آن خانه را هم نميزد. در نجف هم کساني که الان هم هستند، وقتي امام به حرم اميرالمؤمنين(ع) ميرفتند به ايشان پشت ميکردند.
سيد حسن خميني با بيان اين که امام به عنوان يک مکتب تلاقي سه آرزوي ديرينه استقلال، آزادي و دينداري است، تاکيد کرد: بايد مراقب بود که نه استقلال فداي آزادي نه دينداري فداي آزادي و نه آزادي فداي دينداري شود؛ زيرا تفکر امام در بردارنده تمام اين سه بعد است؛ اما گاهي اوقات فقط به يک بعد توجه ميشود.
وي با بيان اين که اسلام ما کاريکاتوري است، گفت: از ديد پيامبر برخي گناهان از برخي ديگر بزرگترند، اما در جامعه امروز ما اين گونه نيست. در انديشه پيامبر اکرم(ص) شرب خمر کجا و آبروي مومن کجا؟ تهمت و دروغ کجا و بيحجابي کجا؟ لذا براي يک فرد ممکن است شرب خمر مهم باشد و با کسي که اين کار را انجام ميدهد رفاقت نکند، اما؛ با کسي که غيبت ميکند زندگي هم ميکند. اين فرد دينش کاريکاتوري شده است اما امام اين گونه نبود و اگر کسي غيبت ميکرد، انگار هزار بار شرب خمر کرده و اگر کسي تهمتي ميزد، انگار بدترين کارها را انجام داده است.
وي ادامه داد: مراقب باشيم به بهانه آزادي، دينداري و به بهانه دينداري؛ آزادي هاي مشروع مخدوش نشود و به بهانه آزادي، استقلال سياسي از بين نرود.
يادگار امام تاکيد کرد: دينداران جامعه بايد بيش از همه دغدغه ابعاد متعدد انديشه امام را داشته باشند و انديشه امام را به عنوان پلي که هر کدام از پايههاي آن جاي خود را دارند به آن نگاه کنند که به امام تاريخساز نياز داريم که راه را به ما نشان دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]