واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۲ق.ظ)
مراسم تقدير از پژوهشگران برتر برگزار شد در مراسم دومين روز بزرگداشت هفته پژوهش و فناوري از پژوهشگران برتر قدرداني به عمل آمد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين مراسم که در محل سالن ابوريحان سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران برگزار شد، از پژوهشگران، پژوهشکده، مدير پژوهشي، دانشجو و شرکت فناوري برتر تجليل شد.
طي اين مراسم همچنين از کتابخوان و رابط خبر برگزيده کتابخانه سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران قدرداني به عمل آمد.
رئيس سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران در اين مراسم با اشاره به وجود محققين و پژوهشگراني چون خانم پروفسور معظمي در مجموعه سازمان اظهار داشت: بر خود لازم ميدانم که به مناسبت هفته پژوهش و معرفي پژوهشگران برتر قدرداني ويژه خود را از سرکار خانم پروفسور نسرين معظمي که با انعقاد قرارداد انتقال دانش فني توليد بيوسوخت و مواد دارويي از ميکرو جلبکها برگ افتخاري در سرلوحه کارنامه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران نهادند، تشکر و قدرداني کنم.
دکتر اکبري افزود: در همين رابطه در خصوص اجراي سياستهاي اقتصاد مقاومتي که توسط مقام معظم رهبري اعلام شد، اذعان ميدارم که اين شعار ميبايست سرلوحه تمام فعاليتهاي فناوري و پژوهشي محققان و پژوهشگران ما قرار گيرد و بهعنوان منشور کاري براي انجام کارها استفاده شود.
معاون وزير علوم، تحقيقات و فناوري با اشاره به سخنان دکتر فرهادي، يادآور شد: کارآمد بودن و کارآيي دستگاههاي ذيربط، اهميت انجام کارها با رويکرد کارآفريني، توجه به اقتصاد مقاربتي، توسعه مراکز رشد و شرکتهاي دانشبنيان، ارتقاي کيفي دانشگاهها و مراکز پژوهشي و پيشگيري از توسعه غير هدفمند و ايجاد انگيزه نشاط در دانشگاهها و افزايش بهرهوري حوزههاي ذيربط ازجمله تأکيدات وزير علوم تحقيقات و فناوري در نشست مديران بود.
دکتر صميمي، معاون توسعه فناوري سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران، ضمن ارائه گزارشي از عملکرد پژوهشي سازمان اظهار داشت: اين گزارش شامل مقايسه يک دوره 6 ساله از سالهاي 87-89 و 90-93 هست.
وي در اين گزارش به مقايسه تطبيقي تعداد مقالات، طرحهاي خاتمه يافته، اجراي طرحها، برگزاري کنفرانسها، تعداد مجلات منتشرشده، تعداد دانشجويان ارشد و دکتري و همچنين تعداد فروش دانش فني حاصل از اجراي طرحهاي پرداخت.
دکتر صميمي در خصوص برگزاري بيستوهشتمين دوره از جشنواره بينالمللي خوارزمي گفت: آنچه در خصوص طرحهاي ورودي به دبيرخانه جشنواره بينالمللي خوارزمي طي سال جاري حائز اهميت است، افزايش 100 درصدي طرحهاي بينالمللي براي شرکت در جشنواره بينالمللي خوارزمي است که تاکنون 250 طرح بينالمللي در سامانه پذيرش طرحهاي جشنواره به ثبت رسيده است.
وي در بيان برنامههاي سال آتي سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران در خصوص تجاريسازي اظهار داشت: سرمايهگذاري سازمان بر روي طرحهاي اولويتدار کشوري که توان و تخصص لازم در اجراي آنها در سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران وجود داشته باشد، انجام خواهد شد.
معاون توسعه فناوري افزود: پيشبيني ميشود درصورتيکه بودجه پژوهشي سال آينده مناسب باشد، چند طرح کليدي درونسازماني براي اجرا داشته باشيم.
دکتر صميمي خاطرنشان ساخت: از ديگر برنامههاي سال آتي گسترش مراکز تحقيقاتي تقاضامحور است که در اين خصوص رايزنيهاي لازم با شرکتهاي بزرگ خصوصي نيز انجامشده است.
دبير بيستوهشتمين جشنواره بينالمللي خوارزمي از ديگر برنامههاي سال آتي را اتمام طرحهاي نيمهتمام سازمان و اجراي قراردادهاي حمايتي بهصورت پرداخت وام به پژوهشکدهها اعلام داشت.
صميمي در پايان با اشاره به شاخصهاي تعيين پژوهشگر و پژوهشکده برتر گفت: در مورد تعيين پژوهشکده و پژوهشکده برتر شاخص متوسط امتياز سرانه موظفي اعضاي هيأتعلمي، تعداد مقالات، شرکت در همايشها و نمايشگاههاي ملي و بينالمللي و تعداد تفاهمنامهها و مراکز ايجاد شده و نيز بهروزرساني سايت، تعداد مجلات و تعداد کتب منتشر شده را مدنظر قرار دادهايم.
در پايان مراسم از پژوهشکده فناوريهاي شيميايي در مقام پژوهشکده برتر، دکتر محمدعلي اردکاني از پژوهشکده مکانيک و دکتر طاهره ميرعمادي از پژوهشکده فناوريهاي نوين در مقام پژوهشگر برتر و دکتر عليرضا عشوري در مقام مدير پژوهشي برتر قدرداني به عمل آمد.
در اين مراسم همچنين از رضا رحمانيان دانشجوي رشته شيمي تجزيه و محسن مزيدي دانشجوي مکانيک در مقام دانشجوي برتر تجليل شد.
در پايان مراسم با رونمايي از لوح يادبود مرحوم دکتر مسعود فلاحپور پژوهشگر پژوهشکده زيستفناوري با حضور خانواده وي در محل کتابخانه و مرکز اسناد سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران که به نام وي نيز نامگذاري شده است رونمايي به عمل آمد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]