تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر در عُمرت دو روز مهلت داده شدى ، يك روز آن را براى ادب خود قرار ده تا از آن بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819437483




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اضطراب عامل تشدید جوش صورت |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اضطراب عامل تشدید جوش صورت
کد خبر: ۴۵۷۷۷۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۶ - 13 December 2014


یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه هیچ راه پیشگیری از آکنه با شروع دیررس آن وجود ندارد، گفت: داروها، نوسانات هورمونی، اضطراب و سیگار از عوامل تشدید کننده جوش صورت است.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور نصیری کاشانی با بیان اینکه افراد اغلب تصور می‌کنند که بروز جوش‌ها پس از 18 سالگی حکایت از مشکلی در بدن دارد، گفت: در صورت نیاز با آزمایشات تکمیلی وجود بیماری را تایید یا رد می کنیم که البته در بسیاری از اوقات هیچ مشکلی وجود ندارد.

این متخصص پوست و مو علت جوش زدن در برخی موارد را اختلالات هورمونی در زنان دانست و اظهار کرد: در بسیاری از موارد نیز مشاهده شده است که فرد بدون هیچ اختلال هورمونی و بدون مصرف داروهای کورتون که پزشکان نیز آن را تایید نمی‌کنند، همچنان با وجود شرایط طبیعی جوش می‌زند. در این افراد نیز پس از انجام بررسی‌های لازم مشخص می‌شود که فرد مبتلا به آکنه با شروع دیررس است.

وی یادآور شد: بیماری آکنه با شروع دیررس در هر دو جنس زن و مرد مشاهده می‌شود و می‌تواند از هر سنی شروع شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص درمان آکنه با شروع دیررس گفت: بسته به اینکه میزان شدت بیماری تا چه حد باشد، درمان متفاوتی صورت می‌گیرد که در صورت خفیف بودن داروهای موضعی، صابون‌های مخصوص یا کرمی که ضایعات سر سیاه و سر سفید را کاهش می‌دهد، تجویز می‌شود.

نصیری کاشانی در ادامه افزود: در فرم شدید بیماری آکنه با شروع دیررس، اگر بدن فرد نیز درگیر شده باشد، علاوه بر داروهایی که در فرم خفیف برای بیمار تجویز می‌شود، آنتی بیوتیک نیز باید استفاده شود و در موارد مقاوم به درمان چه از نوع آکنه متوسط و چه آکنه شدید، از ترکیبات مشتقات ویتامین A استفاده می‌شود.

این دانشیار مرکز آموزش و پژوهش تحقیقات پوست و جذام یادآور شد: رژیم غذایی چندان دخالتی در جوش زدن ندارد، اما اگر خود فرد مشاهده می‌کند که با مصرف برخی از مواد غذایی جوش می‌زند، باید مصرف این دسته از مواد را کاهش دهد.

وی با تاکید بر اینکه رژیم غذایی ثابتی برای بیماران مبتلا به آکنه وجود ندارد، تصریح کرد: در گذشته رژیم غذایی خاصی را برای این بیماران توصیه می‌کردند اما بعد از مدتی مشخص شد که برخی از آن مواد با بروز و شدت آکنه هیچ ارتباطی ندارد.

نصیری کاشانی در پایان خاطر نشان کرد: در بیماری آکنه با شروع دیررس هرچند راه پیشگیری وجود ندارد، اما بیماران برای کاهش شدت آن می‌توانند صورت خود را با آب و صابونی که خاصیت ضد باکتری دارد، شست‌و‌شو دهند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن