واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۹:۳۲ب.ظ)
دکتر امير انصاري: تهيه مجموعه کامل از مشکلات و مسائل محيط زيستي استان مرکزي مدير کل حفاظت محيط زيست استان مرکزي گفت: مسائل و مشکلات محيط زيستي يازده شهرستان استان مرکزي شناسايي شده و با اين فعاليت، استان مرکزي تنها استان در سطح کشور است که موفق به تهيه اين مجموعه شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، مدير کل حفاظت محيط زيست استان مرکزي در دهمين کارگروه آمايش و محيط زيست استان مرکزي گفت: مسائل و مشکلات زيست محيطي يازده شهرستان استان مرکزي شناسايي شده و با اين فعاليت، استان مرکزي تنها استان در سطح کشور است که موفق به تهيه اين مجموعه شده است.
امير انصاري افزود: از مجموع يک هزار واحد صنعتي در شهرستان اراک 30 واحد جزء صنايع خاص هستند و در افزايش آلايندگي هوا نقش دارند.
وي ادامه داد: 12 واحد صنعتي اراک در داخل محدوده خدمات شهر واقع شده اند که انتقال آنها به شهرک صنعتي خيرآباد ضروري است و با توسعه شهري تا چندي ديگر در محاصره منازل قرار خواهند گرفت.
انصاري گفت: شهر اراک تصفيه خانه فاضلاب دارد، اما؛ تمام شهر از جمله سنجان و کرهرود را به علت کاهش ظرفيت پاسخگو نيست و تصفيه خانه فاضلاب شهراراک براي 80 هزار نفر ظرفيت دارد.
وي گفت: در سال جاري تاکنون 197 روز سالم و 43 روز ناسالم داشته ايم که با توجه به آلايندگي در روزهاي سرد سال؛ اين سنجش در پايان سال قابل تأمل است.
مدير کل حفاظت محيط زيست استان مرکزي به فقدان کشتارگاه تصفيه فاضلاب ويژه دام در اراک اشاره کرد و گفت: براي احداث اين مجموعه تاکنون شهرداري اقدام مؤثري انجام نداده است.
انصاري افزود: شهر اراک با 600 هزار نفر جمعيت روزانه 400 تن پسماند دارد که در امان آباد به صورت غيراصولي و غيربهداشتي دفن مي شود.
وي توضيح داد: همچنين روزانه سه تن پسماند عفوني در شهرستان اراک توليد مي شود که دفع آن توسط دستگاه هاي اتوکلاو صحيح نيست و امحاي پسماندهاي شيميايي و راديواکتيو نياز به روش هاي ديگري دارد.
وي ادامه داد: در شهر داوود آباد 20 واحد سنتي ريخته گري فعال است که با سوخت مازوت کار مي کنند و ساکنان اين شهر در منزل به نگهداري دام اشتغال دارند.
وي گفت: ضروري است صنوف آلاينده شهر داود آباد با توجه به قرار گرفتن در شعاع 30 کيلومتري شهر اراک ساماندهي و تعيين تکليف شوند؛ زيرا درصورت غفلت از داود آباد، اين شهر به کانون بحران تبديل خواهد شد.
وي، برخي مشکلات منطقه حفاظت شده هفتاد قله شامل کمبود نيرو، فرسودگي و کمبود خودرو، عدم استفاده از سامانه ماهواره و فناوري روز و ارتباط راديويي را نيز يادآور شد.
وي اضافه کرد: باغ وحش شهر اراک نيز نيازمند مکان قرنطينه ويژه جانوران بيمار، ساماندهي جايگاه جانوران و بخش درماني است تا از انتشار بيماري از اين باغ وحش جلوگيري کند.
مدير کل حفاظت محيط زيست استان مرکزي نداشتن اداره محيط زيست در شهر اراک را يکي از کمبودهاي اين شهرستان عنوان کرد که با توجه به تعداد زياد مشکلات آلايندگي در شهر اراک ضروري است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]