واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پیشنهاد تاسیس اداره راه مستقل برای پیشگیری ازمشکلات و بحران های جاده چالوس نوشهر - ایرنا - فرماندار چالوس گفت که با توجه به مشکلات و بحران های موجود در جاده چالوس باید اداره راه مستقل برای این جاده تاسیس شود تا با دریافت امکانات کافی نسبت به رفع سریع مشکلات اقدام کند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدناصر زندی روز چهارشنبه در نشست اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مازندران در شهرستان عباس آباد، گفت: ما همواره با بحران هایی نظیر ریزش کوه و بارش برف سنگین در جاده پرتردد چالوس مواجه هستیم که مسایل و مشکلات آزادراه تهران - شمال نیز به آن افزوده شده است.
وی تصریح کرد: برای رسیدگی سریع تر و دقیق تر به مسایل و مشکلات این مسیر مهم باید اداره راه مستقل برای آن تاسیس شود که با جذب امکانات بیشتر بتوان با سرعت بیشتری برای امدادرسانی و رفع مشکلات اقدام کند.
فرماندار چالوس با اشاره به رانش زمین در کیلومتر 40 جاده چالوس در روز سه شنبه، گفت: برای چند ساعت این جاده مسدود شد اما با بسیج همه امکانات و با تلاش اداره راه و شهرسازی شهرستان پاکسازی مسیر مسدود شده صورت گرفت.
وی با اشاره به خسارات 45 میلیارد تومانی سیل در دو ماه گذشته به این شهرستان، اظهار داشت: در دو ماه گذشته به بخش های مسکن و کشاورزی خسارات سنگینی وارد شده و انتظار این است که این خسارات به نوعی جبران شود.
زندی با اشاره به لایروبی شدن برخی از انهار و رودخانه های شهرستان برای پیشگیری از وقوع سیلاب، گفت: در شهر هچیرود هنوز هم مشکلات در این خصوص وجود دارد که مردم بارها برای رفع آن مراجعه می کنند که باید مسوولان استانی تدبیر در این زمینه بیاندیشند و اقدامات را سرعت ببخشند.
وی ادامه داد: در زمینه جمع آوری آب های سطحی نیز مشکلاتی داریم که باید تامین اعتبار لازم برای آن صورت گیرد و احداث دیوارهای حفاظتی برای رودخانه های حفاظت شده چالوس و سردآبرود نیز ضروری است.
محمدعلی قمی اویلی فرماندار نوشهر نیز در این نشست با اشاره به وقوع حوادث مختلف در نوشهر و ضرورت توجه ویژه مسوولان استانی به این شهرستان، گفت: نوشهر در سیل سال 91، برف سال 92 و سیل سال 93 در یکی دو ماه اخیر خسارات زیادی متحمل شده است گر چه مسوولان مدیریت بحران حضوری به موقع داشتند.
وی با اشاره به وجود 8 رودخانه طغیانی در این شهرستان، گفت: در مواقع بارش وضعیت این رودخانه ها بحرانی می شود. امسال در کوه های بالادست بارش کمتری داشتیم که اگر این بارش ها زیاد بود قطعا آسیب های بیشتری وارد می شد.
قمی با اشاره به ضرورت توجه ویژه مدیریت بحران استان به موضوع هدایت آب های سطحی، گفت: کوچک ترین بارندگی باعث آبگرفتگی روستاها شده و زندگی مردم را مختل می کند و بر این اساس دستگاه ها برای پیشگیری از بحران باید به وظایف خود عمل کنند تا مشکلات بیشتری ایجاد نشود.
سید ابراهیم هاشمی فرماندار تنکابن نیز در این نشست گفت: در تنکابن آسیب شناسی هایی بر اساس تجربیات گذشته داشته ایم و پیش بینی های لازم در خصوص احتمال وقوع حوادث طبیعی اندیشیده شده است و نیاز به اعتبارات بیشتری برای انجام اقدامات ضروری داریم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تجهیز چاه های آب شهری و روستایی و تجهیز برخی نانوایی های شهرستان به سوخت دوم برای مواقع اضطراری اقداماتی صورت گرفته است، گفت: باید درباره توزیع اعتبارات پیشگیری از حوادث نیز نظارت دقیق صورت گیرد و پیش از هر اقدامی باید اولویت بندی در این زمینه داشته باشیم.
هاشمی گفت: درباره حفاظت از انفال و جلوگیری از تغییر کاربری ها نیز دغدغه هایی وجود دارد که آن را درک می کنیم اما امروز با تقاضاهای مردم بومی مواجه هستیم که باید در حد بضاعت همکاری لازم در این خصوص را با شهروندان و مردم بومی داشته باشیم و درباره برخورد با این موضوع تفکیک لازم صورت گیرد.
1535/506
19/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]