تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شادی مومن در رخسار او و اندوهش در دل است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870179340




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لزوم توجه به بازار عراق/ سهم ناچیز ایران از بازار این کشور


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دبیرکل اتاق مشترک ایران و عراق عنوان کرد
لزوم توجه به بازار عراق/ سهم ناچیز ایران از بازار این کشور
سنجابی با اشاره به لزوم توجه به بازار عراق تأکید کرد: با وجود اینکه ایران با عراق بیش از هزار و 200 کیلومتر مرز مشترک دارد اما تنها 13 درصد از سهم این بازار در اختیار ایران می‌باشد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، جهانبخش سنجابی دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در جلسه شورای سیاست‌گذاری کنفرانس فرصت‌های ویژه اقتصادی و تجاری ایران و عراق با اشاره به لزوم توجه به بازار عراق گفت: این بازار به دلایل امنیتی، سیاسی و اقتصادی باید مورد توجه ما قرار گیرد چرا که حداقل نیاز بودجه‌ای برای بازسازی عراق 650 تا 850 میلیارد دلار برآورده شده است.

وی افزود: حجم بودجه سالیانه عراق بالغ بر 140 میلیارد دلار می‌باشد و بودجه دوسالانه این کشور بیش از 270 میلیارد دلار برآورد شده که این امر نشان‌دهنده این است که عراق کشوری ثروتمند است و اقتصاد آن مبتنی بر اقتصاد آزاد می‌باشد و فضای کسب و کار آزاد و رقابتی در آن وجود دارد.

وی ادامه داد: تا سال 2020، هزار و 500 میلیارد دلار حجم پروژه‌های عراق پیش‌بینی شده است و با توجه به اینکه ایران دارای بیش از هزار و 200 کیلومتر مرز مشترک و بیش از 15 نقطه مبادله مرزی با این کشور دارد با این حال ما سهم چندان مطلوبی از بازار عراق را در اختیار نداریم.

سنجابی تصریح کرد: با وجود تمام این مزایای ذکر شده سهم ایران از بازار عراق تنها 13 درصد می‌باشد با وجود اینکه در چشم‌انداز ما تجارت 25 میلیارد دلاری با این کشور پیش‌بینی شده اما هنوز با این رقم فاصله‌ داریم.

دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به تجارت 6 میلیارد دلاری با عراق گفت: امکان مبادله 25 میلیارد دلار از بازار عراق امکان‌پذیر است و ما نباید به آن به عنوان یک آرزو نگاه کنیم.

وی با برشمردن مشکلات موجود بر سر راه تجارت با عراق مشکلات موجود در کشور را به عنوان یکی از این عوامل برشمرد و گفت: برخی مشکلات نیز مربوط به کشور عراق است؛ به عنوان مثال چالش‌های بین‌المللی مانند تحریم‌ها و نیز جنگ ایران با عراق و همچنین نوع مداخله ما در بازار عراق و برخی بدسلیقه‌گی‌ها از جمله عوامل ذکر شده هستند.

به گفته سنجابی، قدرت‌های منطقه نیز در تجارت ایران با عراق تأثیرگذار می‌باشند و کشورهایی مانند ترکیه، عربستان و اردن در تجارت ایران و عراق تأثیرگذار هستند.

دبیر کل اتاق مشترک ایران و عراق چالش‌های ساختاری مانند ساختارهای بانکی را از جمله دیگر این مشکلات ذکر کرد و گفت: در عراق بانک مفهوم ندارد و در فرهنگ عمومی عراق به آن به دید یک صندوق برای نگهداری پول نگاه می‌شود و در کل چالش‌های فرهنگی و اجتماعی در عراق بر مبادله تجاری میان دو کشور تأثیرگذار است.

وی در پایان مشکلات بانکی را یکی دیگر از موانع بر سر راه تجارت ایران و عراق ذکر کرد و گفت: متأسفانه سیستم بانکی ما حمایت‌گر نیست و پوشش ریسک در کشور ما کامل نیست البته نسبت به پنج سال گذشته بسیار به سمت جلو حرکت کردیم اما قدم‌هایی که برداشته شده هنوز کافی نیست.

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن