واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دستگاه کاهنده سوخت مخترع ایرانی بر روی تاکسی های شهرستان قدس نصب شد تهران-ایرنا- رییس تاکسیرانی شهرستان قدس گفت: دستگاه کاهنده سوخت که در کاهش آلایندگی هوا نیز موثر است بر روی تاکسی های شهرستان قدس نصب شد.
"عین الله سرابی" روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: با توجه به قانون هدفمندی یارانه ها و حامل های انرژی و لزوم مصرف بهینه این حامل ها از جمله بنزین و گازوئیل طرح نصب دستگاه کاهنده سوخت اجرا شد.
وی افزود: اجرای این طرح در راستای سیاست های دولت تدبیر و امید و فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی بوده است.
وی پروراندن اندیشه و فرهنگ صرفه جویی اقتصادی درمصرف حامل های انرژی را از دیگر اهداف اجرای طرح مذکور دانست و گفت: تاکسیرانی شهرستان قدس اقدام به نصب آزمایشی دستگاه الکترونیکی پاورکیت (دستگاه کاهنده سوخت) بر روی پنج دستگاه خودروی تاکسی و خودروهای گشت و بازرسی و کنترل خطوط کرد.
سرابی تصریح کرد: در صورت موفقیت در این طرح زمینه آماده سازی و فعال سازی نصب این دستگاه بر روی همه خودروهای تاکسی با تخفیف ویژه از طرف نخبه و مخترع ایرانی و مجری این طرح به رانندگان تاکسی اعطا خواهد شد.
مخترع دستگاه کاهنده سوخت و عضو انجمن نخبگان کشور در مورد این دستگاه گفت: این دستگاه در حوزه الکترونیک تعریف شده و قابلیت برنامه ریزی و ارتقا نرم افزار را دارد و در تست های انجام شده توسط خودروسازی های داخلی نشان داده که در کاهش آلایندگی موثر بوده است.
"شهرام کیوکان" افزود: این دستگاه علاوه بر تاثیری که در کاهش مصرف سوخت و آلایندگی محیط دارد، قابلیت این را دارد که توان خودرو را افزایش دهد.
وی با اشاره به نسل اول این دستگاه که در سال 85 به ثبت مالکیت صنعتی رسیده است تصریح کرد: وسیله ای که هم اکنون بر روی تاکسی ها در شهرستان قدس نصب شده نسل دوم و هوشمند این دستگاه است و نسل پیشین به عنوان نسل آنالوگ به ماشین سازی ها در قالب تجهیزات جانبی فروخته شده و در سال 91 بر روی خودروها نصب شده است.
کیوکان با تاکید برهدف وی بر همگانی کردن وسیله فوق تاکید کرد: به این منظور تصمیم گرفتیم فروش این وسیله را به یک شرکت خودروسازی محدود نکرده و برای استفاده عمومی دستگاه را به شرکت های تاکسیرانی ارائه کنیم.
دستگاه کاهنده سوخت توسط وی که دارای مدرک کارشناسی مهندسی مکانیک است و "مهدی فالیز کاران" دانشجوی دکترای رشته الکترونیک اختراع شده و در سال 86 این وسیله ثبت مالکیت صنعتی شده و از حدود دو ماه قبل نصب آن بر روی وسایل نقلیه آغاز شده است.
این مخترع جوان دلیل فاصله زمانی زیاد از ثبت دستگاه تا نصب آن بر روی وسایل نقلیه را انجام تست های دقیق و مختلف بیان کرد و گفت: از زمانیکه دستگاهی به ثبت می رسد تا تولید و استفاده از آن باید آزمایشات بسیاری بر روی آن انجام شود و خوشبختانه نمونه فوق در همه این مراحل سربلند بوده است.
وی گفت: علاوه بر این، قدم بعدی ما ارائه دستگاه به تاکسرانی های شهرهای کشور بوده تا به این ترتیب علاوه بر کمک به مصرف سوخت از آلایندگی محیط زیست کاسته و گام موثری در ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار برداریم.
کیوکان مخترع دستگاه های آنالوگ و هوشمند کاهنده سوخت از مسوولان ذیربط درخواست کرد در طی این مسیر یاری دهند و همکاریهای لازم را با مخترعان داشته باشند.
تهرام/5570/1724
18/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]