تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833744619
90 درصد تحقیقات کشور در دانشگاه ها انجام می شود
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 90 درصد تحقیقات کشور در دانشگاه ها انجام می شود زنجان - ایرنا - چهره ماندگار علمی کشور، گفت: 90 درصد تحقیقات کشور در دانشگاه ها انجام می شود در حالی که فقط 10 درصد بودجه پژوهشی به این بخش اختصاص می یابد.
به گزارش ایرنا، پرفسور یوسف ثبوتی شامگاه دوشنبه در سخنرانی عمومی در دانشگاه پیام نور زنجان افزود: 10 درصد پژوهش های باقی مانده در دیگر بخش ها همچون صنایع و سازمانها انجام می شود که 90 درصد اعتبار پژوهشی دیگر به این بخش اختصاص دارد.
وی یادآورشد: وظیفه دانشگاهیان پژوهش است و هدف پژوهشگران نیز کسب درآمد نیست.
ثبوتی تاکید کرد: طبیعی است کسی که به آموختن و آموزش دادن و فهمیدن علاقه ای دارد، باید در مسیر پژوهش حرکت کند، ولی پژوهش راه کسب درآمد نیست.
بنیانگذار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به سرگذشت راه اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی در کشور اشاره کرد و گفت: نخستین مکانی که به نام دانشگاه در کشور تاسیس شد، دانشگاه تهران بود.
وی با بیان اینکه پس از آنکه دانشگاه تهران در سال 1310 راه اندازی شد، دانشگاه تبریز نیز در سال 1323 آغاز به کار کرد، ادامه داد: دانشگاه نفت در آبادان نیز بود اما هیچ یک از ارکان آموزشی و پژوهشی آن متعلق به ایرانیان نبود.
ثبوتی خاطرنشان کرد: دانشگاه تبریز با الگوی گیری کامل از دانشگاه تهران احداث شده بود و سرفصل های آموزشی، کتابها و دروس ارایه شده به شیوه مدیریتی دانشگاه تهران اجرا می شد.
عضو انجمن فیزیک و فیزیک دان سرشناس کشور گفت: تا اواخر دهه 30 در دانشگاه های کشور خبری از تحقیق و پژوهش و پرورش دانشجویان و اساتید بر این اساس نبود.
وی اضافه کرد: در واخر دهه 30 تجربه آموزشی در دانشگاه ها افزایش یافته، زیر ساخت های فنی فراهم تر شد و کشور از نظر مالی در شرایط مناسبی قرار دارد و می تواند روی پای خود بایستد و به مرور به خود شکوفایی برسد.
ثبوتی افزود: تا اواخر دهه 30 هر مرکز آموزش عالی که در کشور تاسیس می شد بر اساس مصوبه دولتی باید از دانشگاه تهران الگوگیری و تمام برنامه های آموزشی، استخدامی و درسی بر همین اساس تدوین می شد.
عضو آکادمی علوم جهان سوم گفت: در این سالها عدم ارتباط اساتید با دانشگاه های خارج از کشور و پیروی از یک الگوی یکسان، به مجموعه دانشگاهی کشور حالت رکود و ایستایی داده بود.
وی یادآورشد: در همین سالها مسوولان تصمیم به تدوین یک الگوی جدید می گیرند، و به سراغ الگوگیری از دانشگاه ها ی آمریکایی می روند.
ثبوتی اظهار کرد: دانشگاه شیراز بر همین اساس برای تکمیل گسست ایجاد شده، نخستین شرط ارتقای علمی و رتبه ای اساتید را منوط به انتشار مقالات علمی در مجلات معتبر می کند.
چهره ماندگار علمی کشور گفت: دانشگاه تبریز نخستین دانشگاهی است که در سال 1340 به طور جدی از اساتید، پژوهش و تحقیق را مطالبه و بر لزوم آن پافشاری کرد و در همین سالهاست که پای تحصیلات تکمیلی به دانشگاه های کشور باز می شود.
وی اضافه کرد: به معنای واقعی برای نخستین بار مقطع کارشناسی ارشد در سال 1345 در دانشگاه شیراز پا گرفت و برای بار دوم دانشگاه شریف مقطع فوق لیسانس را پس از پیروزی انقلاب برپا کرد.
ثبوتی ادامه داد: در دهه 50 تعداد قابل توجهی مقالات علمی در نشریات معتبر منتشر می شد و این رویه تا سال 1357 ادامه داشت.
عضو فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، گفت: تا سال 1363 دانشگاه ها در حالت رکود و تولید پژوهش ها در مسیر نزول قرار داشتند.
وی افزود: با اوج گرفتن جنگ در سال 1363، وجود امکانات محدود احتیاجات بالای کشور، دانشگاه به طور جدی برای پاسخ گویی به نیازهای عرصه های مختلف وارد میدان شد.
ثبوتی یادآورشد: در این سالها پژوهش های فراوانی تولید شد و دانشگاه ها رشد کردند و از توان دانشگاه ها در کشور استفاده شد.
بنیانگذار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان گفت: در همین سالها تعداد مراکز آموزش عالی افزایش پیدا کرد و دانشگاه ها در دهه 60 تا حدودی به بلوغ رسیدند.
وی با بیان اینکه با آغاز دهه 70 پای مقاطع دکتری و PHD به دانشگاه های کشور باز می شود، اظهار کرد: نیمه دوم دهه 60 تولید مقالات علمی در میان دانشگاهیان نهادینه شده و پژوهش مورد پذیرش عمومی قرار گرفته است.
ثبوتی خاطرنشان کرد: در این دوران و با رشد تعداد مراکز دانشگاهی، برخی افراد این رشد و توسعه را کاذب می دانستند در حالی که باید به آنان متذکر شد که هیچ موضوع کاذبی وجود ندارد.
این دانشمند برجسته فیزیک کشور ادامه داد: در دهه های نخست راه اندازی دانشگاه ها، امکانات مورد نیاز آزمایشگاهی و کارگاهی در کشور نبود، اما در اوایل دهه 70 صنایع خاص تولید تجهیزات دقیق آزمایشگاهی و کارگاهی راه اندازی شدند و محصولات مورد نیاز دانشگاه ها را تولید کردند.
وی به وجود برخی افراد که به آسانی وارد مقاطع تحصیلات تکمیلی شده و پایان نامه و پژوهش های خود را خریداری می کنند اشاره کرد و ادامه داد: تعداد این افراد چنان اندک است که در مقابل پیشرفت علمی و دانشگاهی کشور قابل توجه نیست.
ثبوتی تصریح کرد: سیاستمداران باید سیاست خود را همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرموده است، از دانشگاه ها جمع کنند و دست از سر این مراکز بردارند تا آنها به فعالیت علمی و پژوهشی خود با فراغ بال ادامه دهند.
7319/596
18/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
تحقیقات دانشجویی این دانشگاه در صدر تحقیقات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد تحقیقات دانشجویی این دانشگاه در صدر تحقیقات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور دکتر رزقی گفت دانشگاه با کسب 3260 امتیاز جایگاه اول کشوری را در حوزه تحقیقات دانشجویی به خود اختصاص داده است و دانشگاههای علوم پزشکی اصفهالزوم کاربردی کردن تحقیق و توسعه رابطه تحقیقات و توسعه یافتگی کشورها/ ۹۵درصد پژوهشگران دنیا در کشورهای توسعه یا
لزوم کاربردی کردن تحقیق و توسعهرابطه تحقیقات و توسعه یافتگی کشورها ۹۵درصد پژوهشگران دنیا در کشورهای توسعه یافتهیک کارشناس اقتصادی در یادداشتی به بررسی رابطه تحقیقات و توسعه یافتگی در کشورها پرداخته و گفته است تحقیقات در کشورهای پیشرفته منجر به افزایش درآمد و توسعه یافتگی میشود50 درصد صادرات داروی کشور توسط داروسازی اکسیر بروجرد انجام می شود -
وزیری به مهر خبر داد 50 درصد صادرات داروی کشور توسط داروسازی اکسیر بروجرد انجام می شود شناسهٔ خبر 2436899 شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۲ استانها > لرستان بروجرد - مدیر عامل شرکت داروسازی اکسیر بروجرد گفت 50 درصد صادرات دارویی کشور از سوی این شرکت صورت می گیرد مهدی وزیری در گفتگوبا حضور معاونان دانشجویی وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد انجام شد پیگیری مصوبات شورای اسلامی شدن دانشگاهه
با حضور معاونان دانشجویی وزارتین علوم بهداشت و دانشگاه آزاد انجام شدپیگیری مصوبات شورای اسلامی شدن دانشگاههای کشورجلسه پیگری مصوبات شورای اسلامی شدن دانشگاههای کشور با حضور معاونان دانشجویی وزارتین علوم بهداشت و دانشگاه آزاد برگزار شد و در این جلسه راهکارهای هر تشویق و ترغیباختصاص ۱۰ درصد بودجه دانشگاه بوعلی همدان به تحقیقات -
غلامی اختصاص ۱۰ درصد بودجه دانشگاه بوعلی همدان به تحقیقات شناسهٔ خبر 2437137 شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۹ استانها > همدان همدان- رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت ۱۰ درصد بودجه امسال دانشگاه بوعلی سینا همدان به بخش تحقیقات اختصاص یافت به گزارش خبرنگار مهر منصور غلامی ظهر شنبه10 درصد بودجه جاری این دانشگاه در بخش تحقیقات هزینه می شود
رییس دانشگاه بوعلی سینای همدان 10 درصد بودجه جاری این دانشگاه در بخش تحقیقات هزینه می شود همدان - ایرنا - رییس دانشگاه بوعلی سینای همدان گفت 10 درصد از بودجه جاری این دانشگاه در بخش تحقیقات هزینه می شود که این اعتبارات جهش بزرگی داشته و با افزایش دو برابری روبرو بوده است به گزرئیس مؤسسه تحقیقات علوم شیلات کشور: 17 پروژه تحقیقاتی از سال 86 تاکنون بر روی ماهی تیلاپیا انجام شده است
رئیس مؤسسه تحقیقات علوم شیلات کشور 17 پروژه تحقیقاتی از سال 86 تاکنون بر روی ماهی تیلاپیا انجام شده استرئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور گفت 17 پروژه تحقیقاتی از سال 86 تاکنون بر روی ماهی تیلاپیا انجام شده است به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل محمد پورکاظمی پیش از ظهر امروزشناسایی 80 درصد ظرفیت های علمی و تحقیقاتی کشور در زمینه نماز -
عبداللهی خبرداد شناسایی 80 درصد ظرفیت های علمی و تحقیقاتی کشور در زمینه نماز شناسهٔ خبر 2437856 یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۹ استانها > فارس شیراز – معاون فرهنگی آموزشی و پژوهشی ستاد اقامه نماز گفت 80 درصد ظرفیت های علمی و تحقیقاتی کشور برای به کارگیری در عرصه نماز شناسایی شد18 درصد نخبگان دانشگاهی کشور از جامعه ایثارگران هستند
معاون بنیاد شهید کشور 18 درصد نخبگان دانشگاهی کشور از جامعه ایثارگران هستند سنندج - ایرنا - معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت هم اکنون 18 درصد از نخبگان دانشگاهی کشور را جامعه ایثارگران تشکیل داده اند به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام سید حسن مویک استاد دانشگاه: 55 درصد وقایع طلاق ثبت شده در کشور به دلیل اعتیاد زوجین است
یک استاد دانشگاه 55 درصد وقایع طلاق ثبت شده در کشور به دلیل اعتیاد زوجین است تهران - ایرنا - استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه اعتیاد گفت براساس بررسی های انجام شده حدود 55 درصد از وقایع طلاق ثبت شده در سطح کشور به دلیل اعتیاد زوجین است به گزارش ایرنا حجت الاسلام علی کمیجانی شبمعاون وزیر ارتباطات: 53 درصد ارزش افزوده کشور را بخش خدمات تأمین میکند
معاون وزیر ارتباطات 53 درصد ارزش افزوده کشور را بخش خدمات تأمین میکندمعاون وزیر ارتباطات گفت بخش خدمات بیشتری میزان اشتغالزایی را به خود اختصاص داده است به گونهای که در حال حاضر 48 درصد اشتغال و 53 درصد ارزش افزوده کشور به بخش خدمات اختصاص دارد به گزارش خبرگزاری فارس از قزویامام جمعه جهرم: دانشگاهیان عقبافتادگی 300 ساله کشور را جبران کنند
امام جمعه جهرم دانشگاهیان عقبافتادگی 300 ساله کشور را جبران کنندخطیب جمعه جهرم گفت دانشگاهیان و دانشجویان ما باید امروز عقبافتادگی 200 تا 300 ساله کشور را جبران کنند به گزارش خبرگزاری فارس از جهرم حجتالاسلام لطفالله دژکام در خطبههای نماز جمعه امروز این شهر با اشاره به درمدیرکل دفترجمعیت ثبت احوال: نرخ رشد جمعیت کشور به 4.1 درصد افزایش یافت
مدیرکل دفترجمعیت ثبت احوال نرخ رشد جمعیت کشور به 4 1 درصد افزایش یافت سمنان - ایرنا - مدیر کل دفتر اطلاعات آمار و جمعیت سازمان ثبت احوال کشور از افزایش نرخ رشد جمعیت ایران به 4 1 درصد خبر داد علی اکبر محزون روز پنجشنبه در همایش شورای فرهنگی عمومی و سیاستهای کلی جمعیت در سمناامام جمعه پردیس: 80 درصد مشکلات اقتصادی کشور ناشی از مسائل داخلی است
امام جمعه پردیس 80 درصد مشکلات اقتصادی کشور ناشی از مسائل داخلی استامام جمعه پردیس با بیان اینکه 80 درصد مشکلات اقتصادی کشور ناشی از مسائل داخلی است گفت نباید رفع مسائل اقتصادی را به مذاکرات هستهای گره زد به گزارش خبرگزاری فارس از پردیس حجتالاسلام حسین توسلی ظهر امروز در خطرئیس دانشگاه تبریز: ثروتمند بودن هر کشور از نظر رئیس دانشگاه تبریز
رئیس دانشگاه تبریز ثروتمند بودن هر کشور از نظر رئیس دانشگاه تبریزرئیس دانشگاه تبریز گفت برای اینکه در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم باید در پی تولید علم و فناوری و به ویژه تربیت نیروی انسانی متخصص براساس نیاز جامعه باشیم به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومیبیش از 75 درصد بودجه شهرداریهای کشور مربوط به کلانشهرهاست
بیش از 75 درصد بودجه شهرداریهای کشور مربوط به کلانشهرهاست مشهد - ایرنا - مدیر دبیرخانه شهرداری های کلانشهرهای کشور گفت بودجه سال جاری شهرداری های کشور 400 هزار میلیارد ریال است که بیش از 75 درصد آن مربوط به کلانشهرهاست سید علی میرنجاتی روز پنجشنبه در اختتامیه همایش مدیران اداساختمان 70 درصد مدارس غیردولتی در کشور استیجاری هستند
ساختمان 70 درصد مدارس غیردولتی در کشور استیجاری هستند مشهد - ایرنا - عضو شورای هماهنگی مدارس غیردولتی گفت 70 درصد مدارس غیردولتی در سطح کشور در ساختمانهای استیجاری فعالیت می کنند ابراهیم عقدایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مشهد افزود بر این اساس ساختمان استیجا-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها