واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سیستان و بلوچستان جزو امن ترین استان های کشور/ پارسافر: در هیچ جرمی رتبه اول را نداریم عصر هامون: سرهنگ پارسا فر گفت: متاسفانه بر اساس بر آورد هایی که داریم مناسب با جرمی که اتفاق می افتد میزان احساس ناامنی استان در اذهان استان های دیگر زیاد است که باید این موضوع فرهنگ سازی شود.
پایگاه اینترنتی خبری تحلیلی عصر هامون با انتشار گزارشی در زمینه اوضاع امنیتی سیستان و بلوچستان به گفت وگو با رییس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان پرداخته است.
شاید از دیده ها و شنیده ها به راحتی دریابیم که سیستان و بلوچستان در ذهن اکثر مردم ایران به عنوان استانی ناامن نمود پیدا کرده در حالی که آمارها و حقایق خلاف این را اثبات می کند.
آمار های رسمی و غیر رسمی نشان می دهند سیستان و بلوچستان در سال های اخیر در هیچ یک از جرم ها و جنایت ها رتبه اول را در کشور ندارد.
این رتبه ها و نمودارها در حالی است که سیستان و بلوچستان بیشترین مرز خاکی و آبی را در کشور داراست و این نشان از اقتدار نیروی های نظامی و انتظامی استان در جهت امنیت هر چه بیشتر استان دارد.
سرهنگ محمود پارسافر رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصر هامون در خصوص ضریب امنیت در استان گفت: امنیت عمومی استان سیستان و بلوچستان از هیچ استانی کمتر نیست، هیچ جرمی در استان نسبت به دیگر استان ها رتبه اول را نداشته و یک نرم متداول را در بروز جرایم داریم.
احساس ناامنی به سیستان و بلوچستان در اذهان استان های دیگر زیاد است
سرهنگ پارسا فر تصریح کرد: متاسفانه بر اساس بر آورد هایی که داریم مناسب با جرمی که اتفاق می افتد میزان احساس ناامنی استان در اذهان استان های دیگر زیاد است که باید این موضوع فرهنگ سازی شود.
وی با اشاره به اینکه امنیت دو جنبه عینی و ذهنی دارد، بیان کرد: نیروی انتظامی جنبه های عینی را شناسایی و آسیب ها را ارتقا می دهد تا به یک حد مطلوب آرامش برسد ولی جنبه ذهنی امنیت کار ناجا نیست و باید در این زمینه فرهنگ سازی شود.
کافی ست گریزی به اخبار حوادث و آمار های ارائه شده از سوی نیروی انتظامی سایر شهر های کشور داشته باشیم تا بدانیم روزانه و بدور از چشم رسانه ها چند درصد جرم و جنایات در کشور رخ می دهد.
چندی پیش خبری مبنی بر حمله به اورژانس بیمارستان خاتم الانبیا(ص) ایرانشهر در رسانه ها منتشر شد که نگاه های بسیاری را به سمت استان سیستان و بلوچستان معطوف کرد این در حالی بود که 5 خرداد ماه دادستان قم خبر از اجرای حکم صادره اراذل و اوباش حمله کننده به اورژانس بیمارستان شهید بهشتی قم، در مقابل همان بیمارستانی که این اتفاق رخ داده است، داد.
25 آبان ماه نیز 14 نفر از اراذل و اوباش با قمه و قداره وارد بیمارستان سبلان اردبیل می شوند و با تهدید بیماران و پرسنل بیمارستان، رعب و وحشت ایجاد می کنند سپس به بیمارستان فاطمی اردبیل هجوم آورده و در حالی که چندین نفر از بیماران و پرسنل را مصدوم کرده و حتی چند نفر از عوامل پلیس را نیز مجروح کردند در بیمارستان فاطمی اردبیل ناامنی ایجاد کرده و سپس پا به فرار گذاشتند.
این اخبار منتشر شده از جرم در سیستان و بلوچستان از سوی رسانه های استان نشان از ضعف مدیریتی نیروهای نظامی و انتظامی و نا امنی سیستان و بلوچستان نیست تنها رسانه های استان سیستان و بلوچستان بیشتر از رسانه های سایر استان های کشور این گونه اخبار را انعکاس می دهند.
هیچ کجای کشور امنیت سیستان وبلوچستان را نداشته است
رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان با اشاره به وجود احساس امنیت بالا در استان، افزود: هیچ کجای کشور امنیت استان را نداشته است تنها عواملی که باعث شده که چهره استان در اذهان عمومی در سایر استان ها مخدوش شود انتشار اخبار در این زمینه است.
سرهنگ پارسا فر با اشاره به اینکه رسانه ها به عنوان بزرگترین عاملی که منشا اثر بر روی ذهنیت هستند، ادامه داد: رسانه ها باید در انتشار اخباری که باعث مخدوش کردن استان و امنیت ملی می شود جلوگیری کنند.
653
17/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]