محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843097873
محور اصلی مبارزه با فساد، داشتن اراده جدی و عزم جزم است
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: محور اصلی مبارزه با فساد، داشتن اراده جدی و عزم جزم است
آیت الله آملی لاریجانی افزود:در مبارزه با فساد، تعیین فساد و اموری که به نحوی در پیشگیری از فساد دخیل هستند،محوری ترین موضوع عزم جزم و اراده مسئولان است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آیت الله آملی لاریجانی در همایش ملی ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد افزود : تشکیل این همایش و مجلس گرامی در امر ارتقاء سلامت ادرای و مبارزه با فساد فرصت مغتنمی است. وی گفت: محور اصلی در بحث مبارزه با فساد، داشتن اراده جدی و عزم جزم است.
آیت الله آملی لاریجانی افزود: در مبارزه با فساد ، تعیین فساد و اموری که به نحوی در پیشگیری از فساد دخیل هستند، محوری ترین موضوع عزم جزم و اراده مسئولان است . وی با بیان اینکه برگزاری جلسات و همایش هم موثر است، گفت: مشکل اساسی امروز اراده تام و قوی در برخورد با مفاسد و در پیشگیری از آن است.
رئیس قوه قضائیه ادامه داد: بحث اراده مهم است و گمان می رود خلاء آن را همه احساس می کنند. وی با بیان اینکه در فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری در سال 80 نکات مهمی در خصوص اهتمام مبارزه با مفاسد آمده است، گفت : از آن سال 13 سال می گذرد و باید بازنگری شود و ببینیم مسئولان چه کردند.
آیت الله آملی لاریجانی افزود: این موضوع ما را به این نقطه می رساند که باید مسئولان اراده ها را در عمل به منصه ظهور برسانند البته عرض من قدری هم خودشمول است . وی گفت: در کنار تبیین های مفهومی و بازنگری در قوانین، عملمان نباید فراموش شود که بحمدالله این قوه در این موضوع پیشتاز بوده است.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه مردم از ما عمل می خواهند و اینکه در مقام اجرا چگونه عمل می کنیم، افزود: کارنامه قوه قضائیه در محاکمات طولانی و در موارد متعدد برخورد، روشن است.
رئیس قوه قضائیه گفت : تحقق فساد در جامعه صرف برخورد قضایی قابل رفع نیست و باید مبادی آن را بست و در دفع آن کوشید. آیت الله آملی لاریجانی در ادامه سخنانش در همایش ملی ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد افزود : مبارزه با فساد در مبادی باید شناخته شود. وی گفت: اینکه فسادی در جامعه رخ داده است و مدتی پس از آن می گویند باید برخورد و محاکمه شود، این نگاه چندان صحیح نیست.
آیت الله آملی لاریجانی افزود: دستگاههای اجرایی که دچار این مشکل هستند باید با نظارتها و بازرسی های قوی و پیشگیری های لازم نقاط فساد خیز را ببندند و اینگونه نباشد سرریز همه مشکلات قوه قضائیه باشد و همه چشمان خود را به قوه قضائیه برای برخورد بدوزند.
رئیس قوه قضائیه گفت : البته ما وظیفه برخورد با مفاسد را داریم و در این مسئله قاطع هستیم همه مسئولان عالی در برخورد با فساد عزم جزم دارند اما حل مشکل بستن منشاء فساد است.
آیت الله آملی لاریجانی افزود: حتی در قوه قضائیه هم باید نطفه فساد از بین برود. وی گفت: نکته مهم این است که اگر به تشکیل و پیدایش فساد اجازه دهیم و بعد با آن برخورد کنیم آثار مخرب اجتماعی و فرهنگی آن در جامعه ظاهر خواهد شد .
آیت الله آملی لاریجانی به فساد سه هزار میلیاردی اشاره کرد و گفت : در این مسئله خیلی صریح و محکم رای خود را اعلام کردیم اما این مسئله ماحصل چند سال گرفتاری قوه قضائیه بود .
رئیس دستگاه قضا گفت : در این پرونده بیش از 60 کیفر خواست صادر شد و هنوز برخی از پرونده ها مفتوح است و درباره مجرم اصلی جنبه مالی حل نشده و اموال برگردانده نشده است و مشکلاتی در زمینه کیفیت ارزیابی اموال وجود دارد و این علاوه بر صدماتی است که به اعتبار حاکمیت وارد شده است . آملی لاریجانی با بیان اینکه در برخی امور تاثیرهای فساد را فراموش می کنیم گفت : یکی از این تاثیرگذاریها مسئله اعتماد مردمی است .
رئیس قوه قضائیه در ادامه گفت: مبارزه قاطع آثار مخربی هم دارد و نظر من هم همین بوده که در بحث نظارت ها، مجازات ها را تشدید کنیم و این مسائل تا اجرایی نشود بازدارنده نیست و این همایش ها هم جلوی فسادها را نخواهد گرفت. آیت الله لاریجانی در همایش ملی ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد افزود: همه مسئولان باید دست به دست هم بدهند و با مفسدین به صورت قاطع برخورد کنند کسی که به حیثیت جمهوری اسلامی خدشه وارد می کند باید مجازات بازدارنده شود. وی گفت: حضرت علی (ع) در نامه ای به مالک اشتر می فرماید: همکارانت را مراقبت کن اگر یکی دست به خیانت و فساد گشاید او را به کیفر گرفتار کن و آن چه را که به کف آورده از او بازپس گیر.
آیت الله لاریجانی افزود: این صراحت در شدت مجازات فاسدین و دست درازان به اموال عمومی است. وی گفت: در این مسئله به نظر می آید که مقداری باید در عطوفت در برخورد با فاسدین و خانواده هایشان اغماض کنیم. رئیس قوه قضائیه افزود: گاهی که در برخوردها تشدید می شود خانواده ها هم لطمه می بینند اما چه می شود کرد اگر تأثیرات سوء فساد در جامعه و سلب اعتماد عمومی مردم را از دست بدهیم بهتر است یا تشدید مجازات ها؟ وی افزود :برای جلوگیری از وقوع فساد در بانکها و برخی وزارتخانه ها باید منشاء آنها را بست و سوال این است که چرا نظارت بانکها به اندازه کافی نیست تا مجرمان نتوانند ال سی های بسیاری را بدون هیچ مجوزی گشایش کنند.
رئیس قوه قضائیه گفت : باید سیستم ها طوری مجهز باشد تا نگذارند اینگونه فسادها پدید آید و از عوارض عجیبی که در فرهنگ ، اجتماعی ، حاکمیت و نظام اقتصادی پدید می آید باید جلوگیری کرد .
رئیس قوه قضائیه گفت : امیدوارم سیستم های نظارتی در درون دستگاه های اجرایی فعال شوند و بتوانند این امر مهم را اجرایی کنند.آیت الله صادق آملی لاریجانی در ادامه سخنانش در همایش ملی ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد افزود : موضوع بعدی تشکیل نظارت ها و برخوردهاست و مسئله ای که هم اکنون در جامعه وجود دارد این است که علاوه بر اینکه گاهی در اصل نظارت کوتاهی و تسامح می کنیم در برخورد با مجرم نیز گاهی همین گونه است و این مسئله مشکلات زیادی در رفع فساد ایجاد می کند. آیت الله آملی لاریجانی افزود : اگر ما در مقام برخورد با مفسد تسامح و تساهل کردیم ، باید بدانیم مبارزه با فساد به جایی منتهی نمی شود .
رئیس قوه قضاییه اضافه کرد : مقام معظم رهبری در بندی از بندهای فرمان 8 ماده ای در سال 1380 به این مسئله توجه دادند که برخورد با مفسد و فردی که اهل فساد است باید قاطع و بازدارنده باشد . وی گفت : در فساد 3 هزار میلیاردی ابتدا می گفتند که قوه قضائیه توانایی برخورد ندارد و رسانه های بیگانه در این باره تاکید و سیاه نمایی می کردند.
رئیس قوه قضائیه اضافه کرد : زمانی که با این موضوع برخورد قاطع شد گفتند بحث های حقوق بشری کجا رفته و چرا اعدام ؟ حتی عده ای نیز در داخل کشور تشکیک می کردند .
وی گفت : ما یا بنا داریم که با مفاسد اقتصادی و اداری برخورد جدی کنیم یا نه ؟
آیت الله آملی لاریجانی افزود : در موضوع فساد 3 هزار میلیاردی ، یکی از مدیران کل یکی از وزارتخانه ها، در پارکینگ وزارتخانه کیف پرپول نزدیک به یک میلیارد تومان را دریافت کرد که با وی برخورد شد. رئیس قوه قضاییه اضافه کرد : نمی دانید چه وساطت هایی شد و می گفتند این فرد آدم خوبی است و پول را برای کار فرهنگی گرفته است. وی گفت : مگر کار فرهنگی به وی نیاز دارد ؟ و ثانیاً این افراد در پارکینگ وزارتخانه کار فرهنگی می کنند ؟
آیت الله آملی لاریجانی افزود : افراد متدین با نیت خیر گاهی وساطت می کردند که بنده گفتم : از این چیزها بلد نیستم . رئیس قوه قضاییه اضافه کرد : فردی که مسئول یک وزارتخانه است چرا اقدام به چنین کاری می کند؟ وی گفت : اگر کار اشکال ندارد می توانند به موسسات فرهنگی و خیریه کمک کنند و واقعاً موضوعی دارد که مدیرکل یک وزارتخانه در پارکینگ برای کار فرهنگی از فردی پول دریافت کند؟
آیت الله آملی لاریجانی افزود : این ها موضوعاتی است که نباید گول آن را خورد . رئیس قوه قضائیه گفت: شفاف سازی عملیات اداری و اجرایی یکی از راههای مبارزه با فساد اداری است.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ؛ آیت الله آملی لاریجانی در همایش ملی ارتقاء سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد افزود: در همه دستگاه و نهادها شفاف سازی مانع بروز فساد است و هر چه دست واسطه ها را در این امور کمتر کنیم حتماً جلوی فساد را گرفته ایم. وی اضافه کرد: در قوه قضائیه تجربه خیلی خوبی را در بحث پیشخوان های الکترونیک شروع کردیم و مانع وساطت های بیخود شدیم که این وساطت ها خود مفسده انگیز بودند؛ البته ابتدای راه هستیم اما امیدواریم با پیگیری بتوانیم بسیاری از این وسایط را حذف کنیم زیرا حذف وسایط انسانی به سلامت اداری کمک می کند مطمئنم در دستگاه های اجرایی نیز اینگونه است.
آیت الله آملی لاریجانی گفت: یکی از نکاتی که می شود به آن توجه کرد این است که در دستگاه های اجرایی گاهی تعدد استعلامات از ادارات مختلف را می بینیم که واقعاً خود منشأ فساد است.
وی افزود: فکر می کنم اگر در هیئت دولت با توجه به اهتمامی که رئیس جمهور محترم و معاون اول محترم رئیس جمهور در این مسئله دارند ، امیدواریم در تجمیع امور مردم کار شود به نحوی که اگر کسی کاری دارد و 8 تا 10 استعلام می خواهد این فرد را به ادارات مختلف می فرستند و هر اداره تمکن ، قدرت و توانایی در صدور مجوز دارد که آنجا باب فساد باز می شود.
رئیس قوه قضائیه گفت: البته هیچ وقت نمی خواهم همه را به این امور متهم کنم اما به هر حال همه می دانیم کسانی که در مسند قدرت قرار می گیرند باب فساد باز می شود که ما باید نظارت داشته باشیم و به هر کیفیتی وضعیت را به گونه ای قرار بدهیم که جا برای مفاسد نباشد.
آیت الله آملی لاریجانی افزود: یکی از کارهایی که در پیشگیری از جرم انجام و بحث های محتوایی و معنایی آن هم خوب کار شد ، پیشگیری وضعیتی است که خود پیشگیری مهمی است یعنی کاری کنیم که افراد در وضعیتی قرار گیرند که نتوانند اقدام برای جرم کنند و این مسئله قابل توجهی است. وی گفت: به دوستان و عزیزان خود در هیئت دولت و دستگاه های اجرایی پیشنهاد می کنم که فکری برای این کار بشود اگر کسی بخواهد کارخانه ای بنا کند یا واحد تولیدی یا موسسه ای راه اندازی کند استعلامات متعددی از ادارات ثبت ما و دیگر جاها نیاز دارد که اگر بتوانیم راهکاری برای تجمیع این کار ایجاد کنیم برای مراجعه کنندگان روشن تر است یعنی کسی که مراجعه می کند بعد از 10 تا 20 روز امور تجمیع و یک جا جواب داده شود.
رئیس قوه قضائیه افزود: حذف واسطه های متعدد و شفاف سازی به حذف فساد کمک می کند که استفاده از فناوری های نوین یکی از راهکارهای حل این مشکل است. آیت الله آملی لاریجانی گفت: در قوه قضائیه تجربه پیشخوان های الکترونیک را داریم که در آن در اخذ شکواییه ها یا دعاوی راهی روشن جلوی قوه قضائیه برای برخورد با این مفاسد و حذف واسطه ها می گذارد.
دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
معاون فرماندار سرپل ذهاب: مبارزه با مواد مخدر نیازمند عزم جدی دولتمردان است
معاون فرماندار سرپل ذهاب مبارزه با مواد مخدر نیازمند عزم جدی دولتمردان است قصرشیرین - ایرنا - معاون فرماندار سرپل ذهاب لازمه مقابله و مبارزه با گسترش روز افزون مصرف مواد مخدر درجامعه را نیازمند عزم جدی دولتمردان دانست به گزارش ایرنا اردشیر حیدری روز شنبه در هفتمین جلسه شورایاراده جدی، اولین شرط مبارزه با مفاسد است/ ضرورت هماهنگی سه قوه برای مبارزه با مفاسد
دیهیم در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اراده جدی اولین شرط مبارزه با مفاسد است ضرورت هماهنگی سه قوه برای مبارزه با مفاسد رئیس اداره معاهدات و حقوق بینالملل وزارت خارجه گفت برای مبارزه با مفاسد خلاء قانونی وجود ندارد بلکه همه قوا باید در اقدامی منسجم به این مساله بپردازند علیرضمبارزه با مواد مخدر محور اصلی سفر وزیر کشور به روسیه
قائم مقام وزیر کشور اعلام کرد مبارزه با مواد مخدر محور اصلی سفر وزیر کشور به روسیه تهران - ایرنا- قائم مقام وزیر کشور از سفر عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور به مسکو خبر داد و گفت این سفر به منظور همکاری های دو کشور برای مبارزه با مواد مخدر انجام می شود حسینعلی امیری روز شنبه درمبارزه با فساد اداری و پولشویی، محور جدید همکاری ایران و چین
مبارزه با فساد اداری و پولشویی محور جدید همکاری ایران و چین پکن - ایرنا - مسوولان عالیرتبه نظارت و بازرسی ایران و چین با اشاره به حجم مناسبات دو کشور توافق کردند که از این پس همکاریهای خود را در زمینه نظارت بازرسی مبارزه با فساد اداری و پولشویی گسترش دهند ناصر سراج رییس سازمامعاون فرماندار قصرشیرین:مبارزه با مواد مخدر نیازمند عزم جدی مسوولان است
معاون فرماندار قصرشیرین مبارزه با مواد مخدر نیازمند عزم جدی مسوولان است قصرشیرین - ایرنا - معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار قصرشیرین مبارزه با مواد مخدر و ریشه کن کردن معضل اعتیاد در جامعه را نیازمند عزم جدی مسولان دانست به گزارش ایرنا نعمت الله نازپرورده سه شنبه شب در جلسه شوقضات در برابر هیاهوهای رسانهای مقاومت کنند/عزم جدی برای مبارزه با فساد در برخی مدیران سابق نمیدیدم
آیتالله آملی لاریجانی در جلسه شورای روسای کل دادگستریهای سراسر کشور قضات در برابر هیاهوهای رسانهای مقاومت کنند عزم جدی برای مبارزه با فساد در برخی مدیران سابق نمیدیدم رئیس قوه قضائیه گفت بیش از 80 تا 90 درصد پروندههای مربوط به قصاص در همه دنیا به بمب رسانهای تبدیل شده استسیف در گفتوگو با فارس مطرح کرد نیاز به عزم ملی و حمایت جدی دولت در حوزه صنایع دریایی
سیف در گفتوگو با فارس مطرح کردنیاز به عزم ملی و حمایت جدی دولت در حوزه صنایع دریاییدبیر ستاد توسعه دانش بنیان صنایع دریایی گفت به دلیل عدم توجه تاریخی به صنایع دریایی در کشور هنوز گام جدی در این زمینه برداشته نشده و نیاز به یک عزم ملی و حمایت جدی دولت داریم محمدسعید سیف دبیرحل مساله ی زنان و خانواده عزم ملی و جدی می طلبد
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده حل مساله ی زنان و خانواده عزم ملی و جدی می طلبد خبرگزاری پانا مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده در جلسه شورای اداری خراسان رضوی گفت حل مساله ی زنان و خانواده عزم ملی و جدی می طلبد ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر ساعت 20 18 به گزارش خبرگزاری پانا فمحورهای اصلی و بزرگراههای منطقه 19 بهسازی و ایمنسازی میشود
محورهای اصلی و بزرگراههای منطقه 19 بهسازی و ایمنسازی میشود معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری منطقه 19 از بهسازی و ایمنسازی محورهای اصلی و بزرگراهها در این منطقه خبرداد رضا زلفی معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری منطقه 19 در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفسد نهب را با عزم جدی تا سه سال آینده آماده بهره برداری می کنیم/ مدیریت آب قزوین جهادی است -
روزبه سد نهب را با عزم جدی تا سه سال آینده آماده بهره برداری می کنیم مدیریت آب قزوین جهادی است قزوین- خبرگزاری مهر استاندار قزوین گفت با توجه به کمبود شدید آب در بخش کشاورزی و شرب عزم جدی داریم تا اولین سد استان با حمایت های مالی و کارشناسی استانداری با سرعت در سه سال آینده تمبارزه با تروریسم محور نشست امروز سازمان امنیت و همکاری اروپا/ دیدار کری و لاوروف
جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۶ شورای وزرای سازمان امنیت و همکاری اروپا امروز جمعه در دومین و آخرین روز از اجلاس سالانه خود در شهر بازل سوئیس بر مساله مبارزه با تروریسم تمرکز خواهد داشت به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری ایتارتاس براساس برنامه رسمی این اجلنشست مشترک سران ۸ حزب کشور با هاشمی رفسنجانی/ بحث درباره انتخابات از محورهای اصلی
نشست مشترک سران ۸ حزب کشور با هاشمی رفسنجانی بحث درباره انتخابات از محورهای اصلی معاون اجرایی جمعیت جوانان از دیدار سران ۸ حزب سیاسی کشور با آیتالله هاشمی رفسنجانی در اوایل هفته آینده خبر داد به گزارش نامه نیوز محمدرضا یزدی معاون اجرایی جمعیت جوانان انقلاب اسلامی در گفتوگوافزایش مشارکت در اقدامات زیست محیطی از محورهای اصلی جایزه ملی محیط زیست است -
قاسمی افزایش مشارکت در اقدامات زیست محیطی از محورهای اصلی جایزه ملی محیط زیست است تبریز – خبرگزاری مهر مدیر کل محیط زیست آذربایجان شرقی گفت جلب مشارکت های همگانی و ایجاد امکانات موثر مادی و معنوی با هدف حفظت از محیط زیست از اهداف و دلایل اصلی اعطای جایزه ملی این بخش است بهتاج گردون: شاکله اصلی مبارزه با مفاسد اقتصادی «شفافیت» است
تاج گردون شاکله اصلی مبارزه با مفاسد اقتصادی شفافیت است رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس گفت دستگاههای اجرایی در مسیری که طی میکنند باید شفافیت داشته باشند و اگر شفافیتی در این زمینه وجود نداشته باشد فساد اقتصادی ایجاد خواهد شد آفتاب غلامرضا تاج گردون نماینده مجزئیات جدید از تصمیمات ستاد مبارزه با مواد مخدر / 10 سال رئیس جمهور پایش به ستاد نرسید -
در گفتگو با مهر مطرح شد جزئیات جدید از تصمیمات ستاد مبارزه با مواد مخدر 10 سال رئیس جمهور پایش به ستاد نرسید معاون درمان اعتیاد و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر در مورد دغدغه ها و جزئیات تصمیم گیری های مهم در ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور بی پرده سخن گفت فرید براتامیرعبداللهیان: مبارزه جدی با تروریسم مستلزم خشکاندن ریشههای افراطیگری در منطقه است
چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۵ معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود با مقامات عمانی با یوسف بن علوی وزیر مسوول در امور خارجی آن کشور دیدار و درباره همکاریهای دوجانبه و آخرین تحولات منطقهیی گفتوگو کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایرعزم جدي سازمان محيط زيست برعرضه سوخت استاندارد
۱۲ آذر ۱۳۹۳ ۹ ۹ق ظ عزم جدي سازمان محيط زيست برعرضه سوخت استاندارد معاون سازمان حفاظت محيط زيست با اعلام اينکه طبق آمار ايستگاه هاي سنجش آلودگي هواي تهران مجموع تعداد روزهاي پاک و سالم سال 93 در قياس با مدت مشابه سال 90 بيشتر از دو برابر شده است گفت اين آمار به ساده ترين و قاب-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها