واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ آذر ۱۳۹۳ (۹:۹ق.ظ)
عزم جدي سازمان محيط زيست برعرضه سوخت استاندارد معاون سازمان حفاظت محيط زيست با اعلام اينکه طبق آمار ايستگاه هاي سنجش آلودگي هواي تهران مجموع تعداد روزهاي پاک و سالم سال 93 در قياس با مدت مشابه سال 90 بيشتر از دو برابر شده است، گفت: اين آمار به ساده ترين و قابل فهم ترين زبان ممکن است و بيانگر بهبود شرايط کيفي هواي تهران نسبت به سال هاي گذشته است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان حفاظت محيط زيست، سعيد متصدي، معاون محيط زيست انساني سازمان حفاظت محيط زيست، با مقايسه تعداد روز هاي پاک سال جاري نسبت به سال گذشته، گفت: بر اساس داده هاي ثبت شده از ايستگاه هاي سنجش آلودگي هواي تهران، تعداد روزهاي ناسالم تا پايان مهر سال 1393، 53 روز گزارش شده و اين در حالي است که تعداد روزهاي ناسالم در مدت مشابه سال 1392، 78 روز گزارش شده بود. وي ادامه داد: تعداد روزهاي پاک و سالم در همين مدت، از 138 روز در سال 1392 به 164 روز در سال 1393 افزايش داشته که نشان دهنده رشد 16 درصدي نسبت به سال گذشته است.
افزايش دو برابري روزهاي پاک و سالم در سال 93
به گفته معاون سازمان حفاظت محيط زيست، طبق آمار مجموع تعداد روزهاي پاک و سالم سال 93 در قياس با مدت مشابه سال 90 بيشتر از دو برابر شده است و اين موضوع بيانگر بهبود شرايط کيفي هواي تهران نسبت به سال هاي گذشته است. متصدي با تأکيد بر اينکه تلاش هاي سازمان حفاظت محيط زيست براي بهبود هر چه بيشتر هواي شهرهاي مختلف کشور ادامه خواهد داشت، تصريح کرد: عوامل مختلفي در کيفيت هواي شهري مؤثر است که از جمله آنها مي توان به تأثير بهبود کيفيت سوخت، ارتقاء استاندارد خودروها، ارتقاء حدود مجاز واحدهاي صنعتي در ارتقاء کيفي وضعيت هوا اشاره کرد. وي افزود: سازمان حفاظت محيط زيست طبق قوانين و مصوبات موجود کشور؛ به ويژه با توجه به مصوبه 10.2.93 تلاش مي کند با استفاده از روش هاي علمي و فني مختلف به منظور کنترل و کاهش آلاينده ها، اقدامات مؤثري انجام دهد. معاون سازمان حفاظت محيط زيست ضمن اشاره به مصوبه هيأت وزيران به شماره 12782مورخ 10.2.93 که با نگاهي جامع و يکپارچه کليه پارامترهاي اصلي در بهبود کيفيت سوخت را مد نظر قرار داده است، اظهار کرد: اقدامات لازم براي اجراي اين مصوبه از طرف سازمان هاي مسوول و درگير در حال انجام است. متصدي ادامه داد : اين مصوبه بر توقف افزودن حلال هاي صنعتي توليدي واحدهاي پتروشيمي تحت عنوان اکتان افزا و پتروبنزن، توزيع سوخت با استاندارد يورو 4 و ديزل با گوگرد کمتر از 40 قسمت در ميليون، استانداردسازي سوخت مصرفي مطابق با استاندارد يورو 4 و 5 حداقل در کلان شهرها و استانداردسازي سوخت مصرفي نيروگاه ها مطابق با مصوبات شوراي عالي حفاظت محيط زيست تأکيد دارد و تمامي وظايف مقرر شده، توسط دستگاه هاي مسوول در حال پيگيري و اجرا است.
عزم جدي دولت براي توزيع سوخت استاندارد يورو 4
اين مقام مسوول خاطر نشان کرد: بر همين اساس و تاکنون توزيع بنزين يورو 4 در شهرهاي اراک، کرج، تهران و تبريز اجرا و شهرهاي فوق تحت پوشش کامل بنزين استاندارد قرار گرفته اند. وي اضافه کرد: اين نوع بنزين در شهرهاي مشهد، اصفهان و شيراز هم طبق برنامه زماني مصوبه فوق الذکر توزيع خواهد شد. معاون سازمان حفاظت محيط زيست با بيان اينکه پارامترهاي اصلي در سوخت استاندارد يورو 4 مشخص است، گفت: بنزن و آروماتيک دو پارامتر اصلي سوخت با تأثيري فوق العاده بر سلامت انسان هاست که ميزان آن در بنزين استاندارد يورو 4 بر اساس تطبيق با سلامت انسان ها مشخص و معين شده است و از اين رو تأمين و توزيع سوخت استاندارد يورو 4 بطور جدي در دستور کار دولت قرار گرفته است.
تأکيد سازمان حفاظت محيط زيست، عرضه سوخت منطبق با استانداردهاي ملي است
متصدي با تأکيد بر اينکه طبق استاندارد شماره ۴۹۰۴ سازمان ملي استاندارد مورخ 30.9.87، آنچه مد نظر سازمان حفاظت محيط زيست است، ترکيب بنزين استاندارد يورو 4 است، گفت: در بنزين يورو 4 ميزان بنزن 1 درصد و ميزان ترکيبات آروماتيک 35 درصد است در حالي که در بنزين پتروشيمي بنزن و آروماتيک ها بخش اصلي ترکيب بنزين را تشکيل مي دهند و قطعاً ميزان آن ها فراتر از استاندارد مورد نظر است. به گفته معاون سازمان حفاظت محيط زيست تأکيد سازمان حفاظت محيط زيست توليد، واردات و عرضه سوخت منطبق با استاندارد هاي ملي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]