محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831292804
عزم جدي مجمع تشخيص براي ارتقاي جايگاه محيط زيست کشور
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ آبان ۱۳۹۳ (۱۰:۹ق.ظ)
عزم جدي مجمع تشخيص براي ارتقاي جايگاه محيط زيست کشور دبيرخانه کميته خاص محيط زيست مجمع تشخيص مصلحت نظام با حضور دکتر محسن رضايي، دبير مجمع افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاري موج و به نقل از روابط عمومي سازمان محيط زيست، دکتر محسن رضايي ضمن افتتاح دبيرخانه کميته خاص محيط زيست مجمع تشخيص مصلحت نظام و شرکت در جلسه اين کميته، به تشريح دلايل و اهداف شکل گيري اين کميته پرداخت.
وي در اين نشست با تاکيد بر لزوم شکل گيري يک نهضت محيط زيستي در کشور، تصريح کرد: شکل گيري کميته خاص محيط زيست مجمع تشخيص مصلحت نظام و ورود نهادهاي کلان سياست گذاري و تصميم سازي به موضوع محيط زيست اگرچه اقدامي مناسب است اما به واسطه بحران هاي متعددي همچون بحران آب، خشکسالي، تهديد تنوع زيستي و تاثير پذيري از تغيير اقليم و گرمايش زمين که در حال حاضر محيط زيست ايران با آن مواجه است، کمي ديرهنگام است و اين تاخير بايد با فعاليت بيشتر جبران شود.
*عزم جدي مجمع تشخيص مصلحت نظام براي ارتقاء جايگاه محيط زيست در کشور
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: محيط زيست موضوعي فرابخشي و ملي است که پيوندي عميق با تمامي ابعاد زندگي بشري همچون توسعه، اقتصاد و امنيت دارد و از اين رو هماهنگي تمام قوا و نهادهاي کشور در مسائل محيط زيستي و اولويت بخشي به محيط زيست در تمامي برنامه ريزي هاي کلان ملي از اهميتي ويژه برخوردار است و مجمع در موضوع محيط زيست جدي است.
رضايي با اشاره به نگاه بلند مقام معظم رهبري به مقوله محيط زيست، اظهار کرد: تعيين و ابلاغ سياست هاي کلي کشور در حوزه محيط زيست توسط ايشان به واسطه اينکه مبدا تمامي اقدامات اجرايي و برنامه اي و سياست گذاري کلان کشور است، بسيار حائز اهميت است.
وي ادامه داد: منظور از سياست هاي کلان، سياست هايي است که حد فاصل قانون اساسي و قوانين مصوب مجلس شوراي اسلامي قرار دارد و به طور معمول عمري براي بازه زماني 10 ساله تعريف مي شود و پس از اين تاريخ مورد بازنگري و اصلاح بر اساس شرايط زماني قرار مي گيرد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: همچنين با ابلاغ اين سياست ها کليه برنامه ها و سياست ها و قوانين گذشته، بر اساس اين سياست ها اصلاح و بازنگري خواهند شد.
رضايي با بيان اينکه يکي ديگر از جايگاه ورود مجمع تشخيص مصلحت نظام به سطح کلان تصميم گيري و تصميم سازي در کشور، تنظيم و تدوين سياست هاي کلي برنامه هاي توسعه اي کشور است که برنامه هاي پنج ساله کشور بر اساس آن تدوين مي شود، گفت: تلاش مي کنيم سهم ويژه و اولويت خاصي براي محيط زيست کشور در اين برنامه که منجر به نزديکي بيشتر سياست ها به برنامه عمل و بودجه ريزي است، در نظر بگيريم.
وي از اعضاي کميته خاص محيط زيست مجمع تشخيص مصلحت نظام خواست تا با تدوين احکام جزئي مطابق با برنامه ششم توسعه و ورود مصداقي به مباحث، گامي سازنده براي اهميت بخشي به موضوع محيط زيست در برنامه ارائه اي دولت به مجلس بردارند.
*محيط زيست موضوعي فرابخشي است/ دولت تنها متولي حل مسائل محيط زيست نيست
رضايي با قدرداني از همراهي و تعامل سازنده و مثبت دولت با مجمع تشخيص مصلحت نظام، تصريح کرد: اگرچه اين همراهي شرايط همکاري را بهبود مي بخشد، اما دولت تنها متولي حل مسائل محيط زيست نيست و همه ارکان نظام بايد با نگاه ملي به محيط زيست، دولت در طي اين مسير ياري برسانند و البته حضور و مشارکت مردم نيز نقش و سهم موثري در موفقيت يا عدم موفقيت دولت خواهد داشت.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه مسأله محيط زيست در ايران با نصيحت و موعظه حل نمي شود، تاکيد کرد: تمام آحاد مردم بايد تحت آموزش و آگاه سازي نسبت به اهميت اين مقوله قرار بگيرند تا بتوان يک جريان تاثير گذار ساخت. مراقبت از منابع محيط زيست بايد قوي و بدون مسامحه صورت بگيرد و در برخي رفتارها نسبت به منابع طبيعي بايد بازنگري صورت بگيرد، براي مثال وضعيت کشاورزي مبتني با آب ارزان و بهره وري پايين اصلا قابل قبول نيست.
*پليس آب و قيمت گذاري صحيح آب از جمله راهکارهاي مهم براي رفع بحران آب
وي ضمن اشاره به اهميت قيمت گذاري دقيق و صحيح آب، گفت: عدم قيمت گذاري اصولي آب در کشور منجر به اتلاف بي رويه آب و مصرف نادرست آن در بخش هاي مختلف از جمله کشاورزي شده است.
رضايي تاکيد کرد: اگرچه اصلاح الگوي کشت و آبياري در کشاورزي يا استفاده از روش هاي مناسب براي تامين آب در صنايع، همچنين آموزش و فرهنگسازي در مردم و تغيير نگاه آن ها نسبت به اصلاح الگوي مصارف آب، از ضروريات برنامه ريزي و مديريت در اين حوزه است، ولي؛ ايجاد پليس آب نيز مي تواند کمکي موثر در اين خصوص باشد.
*تاکيد بر نقش مهم جنبش هاي اجتماعي درحفظ محيط زيست
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با ذکر نمونه هايي از موفقيت دولت ها در مسائل مختلف به واسطه جذب مشارکت مردم و همراهي آن ها از طريق ايجاد نهضت ها و جنبش هاي اجتماعي، از اعضاي کميته خاص محيط زيست خواست تا تلاش و برنامه ريزي جدي در اين زمينه داشته باشند.
وي تاکيد کرد: حفظ محيط زيست ايران بايد به صورت همزمان در اولويت دولت و مردم قرار گيرد و هر دو بخش مردمي و دولتي همگام با هم در اين راستا حرکت کنند.
رضايي با يادآوري نقش نظارتي مجمع تشخيص مصلحت نظام، همچنين تفويض اختيار نظارت بر اجراي صحيح سياست هاي ابلاغي کلان از سوي رهبري به مجمع تشخيص مصلحت نظام، از اعضاي کميته خواست تا در اصلاح روندهاي ناصحيح در حوزه محيط زيست و نظارت بر برنامه ريزي و تصميم گيري فرابخشي و کلان و در حوزه محيط زيست همراهي کنند.
وي تببين شاخص بر اساس سياست هاي ابلاغي از سوي رهبري را يکي از ضروريات نظارت صحيح بر حسن اجرا برشمرد و گفت: تببين شاخص هاي سياست هاي کلان بايد از جمله اولويت هاي مهم اعضاي کميته خاص محيط زيست مجمع تشخيص مصلحت نظام قرار گيرد.
*پيشنهاد تاسيس بنياد ملي محيط زيست
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با استقبال از پيشنهاد يکي از اعضا کميته مبني بر تاسيس بنياد ملي محيط زيست به منظور بررسي دقيق تغييرات و نقاط قوت و ضعف حوزه محيط زيست کشور فارغ از نگاه هاي دولتي و سياسي، از اعضا کميته خاص محيط زيست خواست تا بررسي اين پيشنهاد را در دستور کار خود قرار دهند.
تشکيل کارگروه هاي مرتبط با محيط زيست همچون کميته آب، کميته پژوهش و فناوري و تغيير اقليم ذيل کميته خاص محيط زيست مجمع تشخيص مصلحت نظام به منظور بهره گيري بيشتر از دانش توليدي در کشور از ديگر پيشنهادات ارائه شده از سوي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين ديدار بود.
*ايران بايد کانون محيط زيست منطقه باشد
رضايي با اشاره به توانمندي هاي علمي و پژوهشي ايران در زمينه محيط زيست، گفت: اين کميته بموظف به انجام برنامه ريزي ها و سياست گذاري هاي دقيق براي تبديل ايران به کانون محيط زيستي منطقه است.
*پيوند غيرقابل انکار محيط زيست با اقتصاد و توسعه
سيد محمد مجابي، رئيس کميته خاص محيط زيست مجمع تشخيص مصلحت نظام با مرور روند شکل گيري اين کميته، گفت: اوايل اسفند سال گذشته، کميته خاص محيط زيست مجمع تشخيص مصلحت نظام با دستور آيت الله هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع و با حکم محسن رضايي دبير مجمع شکل گرفت و طي چند ماه گذشته به جد پي گير انجام وظايف خود بود و در همين راستا 6 ايده اوليه به منظور بررسي سياست هاي کلان محيط زيست از سوي دفتر رهبري و در مجمع به اين کميته ابلاغ شد.
وي با ابراز خرسندي از جايگاه محيط زيست در مجمع تشخيص مصلحت نظام، اظهار داشت: در دنياي امروز هيچ فعاليت سياسي و اقتصادي و توسعه اي بي تاثير بر محيط زيست نيست و هيچ تصميم محيط زيستي هم بي تأثير بر سياست و اقتصاد نيست و از اين رو محيط زيست آنچنان روابط و تأثير متقابل و پيچيده اي با ساير حوزه ها دارد که ايجاب مي کند، مباحث محيط زيستي در قوانين و اسناد بالادستي و همچنين سطوح بالاي تصميم گيري و تصميم سازي پيگيري شود.
رئيس کميته خاص محيط زيست مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: حل مشکلات محيط زيست بدون همکاري نهادهاي تصميم گير امکان پذير نيست و اقدام مجمع تشخيص مصحت نظام و توجه ويژه حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني به مقوله محيط زيست قابل تقدير است.
اصغر محمدي فاضل، دبير کميته خاص محيط زيست مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز به ارائه گزارشي از مستندات فني و علمي تهيه شده براي کميته و نيز تامين مستندات لازم براي برنامه ششم توسعه پرداخت.
بنابراين گزارش، اعضاي کميته نظرات و دغدغه هاي خود در مورد بحران آب، تخريب منابع طبيعي، ضرورت آموزش و فرهنگ سازي در عرصه محيط زيست، پژوهش کاربردي، تعاملات بينالمللي، اقتصاد سبز و امنيت محيط زيستي را با دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام مطرح کردند.
گفتني است؛ اعضاي کميته خاص محيط زيست در خرداد امسال نيز با آيت الله هاشمي رفسنجاني، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ديدار و گفت و گو کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]
صفحات پیشنهادی
ارتقای سطح کتابخوانی در حوزه محیط زیست در مدارس کشور/ ناسازگاری شیوه زندگی جوانان ایرانی با محیط زیست
ارتقای سطح کتابخوانی در حوزه محیط زیست در مدارس کشور ناسازگاری شیوه زندگی جوانان ایرانی با محیط زیست رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت بر اساس تفاهم نامهای که سازمان محیط زیست با آموزش و پرورش به امضا رسانده است سازمان محیط زیست در تلاش است پیوندی را بین کتاب و کتابخوانیافتتاح دبیرخانه کمیته خاص محیط زیست در مجمع تشخیص مصلحت نظام/ ضرورت تشکیل پلیس آب -
افتتاح دبیرخانه کمیته خاص محیط زیست در مجمع تشخیص مصلحت نظام ضرورت تشکیل پلیس آب دبیرخانه کمیته خاص محیط زیست مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور دکتر محسن رضائی دبیر مجمع افتتاح شد به گزارش خبرگزاری مهر دکتر محسن رضایی ضمن افتتاح دبیرخانه کمیته خاص محیط زیست مجمع تشخیص مصلحت نظام وتغییر رفتار زیست محیطی مدیران ارشد و تصمیم سازان کشور ضروری است -
تغییر رفتار زیست محیطی مدیران ارشد و تصمیم سازان کشور ضروری است معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست با بیان اینکه تصمیم های نابخردانه و طمع جویی های روزافزون نامحدود انسان تعادل و توازن طبیعت را به هم زده اظهار داشت تغییر رفتار اقشار مختلف جامعه به ویژه مدیران ارشد و تصمیم سازاسرويس «مصاحبه آنلاين» با مسوولان محيط زيست کشور در دسترس قرار گرفت
۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۲۲ ۲۱ب ظ سرويس مصاحبه آنلاين با مسوولان محيط زيست کشور در دسترس قرار گرفت مدير کل دفتر آموزش و مشارکت مردمي سازمان حفاظت محيط زيست از راه اندازي سرويس مصاحبه آنلاين با مسوولان محيط زيست کشور با هدف ارتفاء سطح کمي و کيفي پاسخگويي و همچنين رسيدگي به مشکلات محيط زيسداعش آسیبهای جدی به محیط زیست وارد کرده است
رییس سازمان حفاظت محیط زیست داعش آسیبهای جدی به محیط زیست وارد کرده است معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست از عزم این سازمان برای انعقاد تفاهم نامه مشترک با وزارت دفاع به منظور حفظ محیط زیست و جلوگیری از پیامدهای ناشی از جنگ در منطقه خبر داد ۱۳۹۳ جمعه ۲۳ آبان ساعتاستاندار زنجان: مسائل زیست محیطی در استان زنجان با جدیت پیگیری میشود
استاندار زنجان مسائل زیست محیطی در استان زنجان با جدیت پیگیری میشوداستاندار زنجان گفت مسائل زیست محیطی در استان زنجان با جدیت پیگیری میشود جمشید انصاری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت زنجان جزء استانهایی به شمار میرود که پیشرفت خوبی در زمینه آلایندگیهرويکرد سازمان ملل در بحث آثار جنگ بر محيط زيست بايد جدي تر و قوي تر شود
۲۲ آبان ۱۳۹۳ ۹ ۵۶ق ظ رويکرد سازمان ملل در بحث آثار جنگ بر محيط زيست بايد جدي تر و قوي تر شود بزودي تفاهمنامه همکاري سازمان حفاظت محيط زيست و وزارت دفاع امضا مي شود به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي محيط زيست معاون رييس جمهور و رييس سازمان حفاظت محيط زيست تاکيد کردرئیس ایمنی شرکت گاز سمنان خبر داد جهش 24 رتبهای ایمنی و محیط زیست صنعت گاز سمنان در کشور
رئیس ایمنی شرکت گاز سمنان خبر دادجهش 24 رتبهای ایمنی و محیط زیست صنعت گاز سمنان در کشوررئیس بهداشت ایمنی و محیط زیست شرکت گاز استان سمنان از جهش 24 رتبهای بهداشت ایمنی و محیط زیست صنعت گاز سمنان در کشور و کسب رتبه سوم HSE خبر داد بهزاد خلیلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارسرئیس سازمان حفاظت محیط زیست مطرح کرد کارون؛ مهمترین رود آلوده کشور / دولت برای حفاظت از کارون ورود کرد
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست مطرح کردکارون مهمترین رود آلوده کشور دولت برای حفاظت از کارون ورود کردرئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت کارون مهمترین رود آلوده کشور است که دولت برای حفاظت از آن ورود پیدا کرده است معصومه ابتکار در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری فارس در شمیتاثير عدم اجراي تعهدات نظامي روسيه بر جايگاه اين کشور در محيط بين الملل
۲۵ آبان ۱۳۹۳ ۷ ۵۵ق ظ تاثير عدم اجراي تعهدات نظامي روسيه بر جايگاه اين کشور در محيط بين الملل گروه اقتصاد سياسي خبرگزاري موج به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج جنگ سرد و ظهور دو ابرقدرت شوروي و ايالات متحده زمينه رقابت تسليحاتي دو کشور را پديد آورد تسلط انديشه هاي رئاليسنتز نانوذرهای جدید برای تشخیص انواع سرطان در کشور
۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ساعت ۱۷ ۴۰ ۵۲کد خبر ۱۰۸۴۲سنتز نانوذرهای جدید برای تشخیص انواع سرطان در کشور محقق دانشگاه علوم پزشکی شیراز موفق به سنتز و ثبت یک نانوذره جدید برای افزایش کنتراست تصاویر ام آر آی و تشخیص انواع سرطان شده است به گزارش ایسنا طاهره زارع فارغالحصیل کارشناسی ارشد فرئیس پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران: گزارش سالانه وضعیت آلودگی هوای کشور اسفند اعلام می شود
رئیس پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارش سالانه وضعیت آلودگی هوای کشور اسفند اعلام می شودرئیس پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارش سالانه وضعیت آلودگی هوای کشور اسفند اعلام می شود علیرضا مصداقینیا با حضور در غرفه خبرگزاری فارس در گفت و گو با خبرنگاربخشدار مرکزی بابلسر: بهرهبرداران نسبت به رعایت قوانین درباره محیط زیست جدی باشند
بخشدار مرکزی بابلسر بهرهبرداران نسبت به رعایت قوانین درباره محیط زیست جدی باشندبخشدار مرکزی بابلسر با بیان اینکه بعضی از بهرهبرداران اصول و مقررات را رعایت نمیکنند گفت هرگز نمیخواهیم که هیچ واحد تولیدی تعطیل شود اما بهرهبرداران باید نسبت به مسائل زیستمحیطی جدیت لازم را درئیس سازمان محیط زیست مطرح کرد بررسی پایش بنزین بدون توجه به منبع تولید/تعداد محیطبانان کشور کمتر از استاندار
رئیس سازمان محیط زیست مطرح کردبررسی پایش بنزین بدون توجه به منبع تولید تعداد محیطبانان کشور کمتر از استاندارد جهانیرئیس سازمان محیط زیست در خصوص تشویش اذهان به وجود آمده در حوزه بنزین داخلی و خارجی گفت سازمان محیط زیست پایش بنزین را بدون توجه به منبع تولید آن بررسی میکند بهمعاون عمران و محیط زیست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران خبر داد شکل گیری و فعالیت 943 شهرک صنعتی در ک
معاون عمران و محیط زیست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران خبر دادشکل گیری و فعالیت 943 شهرک صنعتی در کشورمعاون عمران و محیط زیست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت در حال حاضر 943 شهرک صنعتی در کشور وجود دارد که در حال واگذاری است و 34 هزار واحد به صنعتگران واگمشکلات زيست محيطي کشور ناشي از مديريت آب طبق متدهاي رايج دنيا است
۲۲ آبان ۱۳۹۳ ۹ ۴۸ق ظ مدير ملي مبارزه با پديده گرد و غبار مشکلات زيست محيطي کشور ناشي از مديريت آب طبق متدهاي رايج دنيا است مدير ملي مبارزه با پديده گرد و غبار گفت مديريت منابع آب بر اساس متدهاي رايج در دنيا مهمترين عامل وجود مشکلات و معضلات زيست محيطي در کشور به شمار مي رودرئیس سازمان انتقال خون در گفتوگو با فارس مطرح کرد ارتباط مستقیم چالش محیط زیست با بروز بیماریهای جدید
رئیس سازمان انتقال خون در گفتوگو با فارس مطرح کردارتباط مستقیم چالش محیط زیست با بروز بیماریهای جدیدرئیس سازمان انتقال خون گفت چالش محیط زیست میتواند باعث ایجاد بیماریها و ویروسهای جدید از طریق انتقال خون و فرآوردههای خونی شود علی اکبر پورفتحالله امروز در جریان بازدید ا-
گوناگون
پربازدیدترینها