پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849591414
خباز رای آوری فرهادی وآرایش اصلاح طلبان را تشریح کرد |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خباز رای آوری فرهادی وآرایش اصلاح طلبان را تشریح کرد
کد خبر: ۴۵۶۲۸۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۵ - 08 December 2014
محمدرضا خباز معتقد است که فرهادی از سایر گزینه های رییس جمهور برای وزارت علوم بهتر است.
به گزارش خبرآنلاین؛محمد رضا خباز، معاون تقنینی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری،یکی از سیاست مداران اصلاح طلب است که به اعتدال و اعتدال گرایی نیز اعتقاد دارد و معتقد است ، حزبی که به قدرت می رسد،نباید احزاب دیگر را برکنار کند. وی که سابقه 4 دور نمایندگی را در سابقه خود دارد در انتخابات ریاست جمهوری 92 از حسن روحانی حمایت کرده است و اکنون هم معاون مجید انصاری در معاونت پارلمانی ریاست جمهوری است.
با روی کار آمدن دولت یازدهم امید زیادی به بهبود روابط دولت و مجلس به وجود آمد. روابطی که در دولت قبلی به خاطر سیاست تقابلی دولت شکل بسیار بدی پیدا کرده بود. دولت روحانی سعی کرد تقابل را به کنار بگذارد و باب تعامل را بازکند. اقدامی که مورد استقبال علی لاریجانی رییس مجلس نیز قرار گرفت. اما به نظر می رسد هنوز هستند کسانی که نمی خواهند تقابل قوا جای خود را به تعامل بدهد. منتقدین دولت در مجلس به انتخاب های روحانی برای وزارت علوم خرده گرفتند و رییس جمهور مجبور شد برای این وزارت خانه 5 وزیر معرفی کند. سه نفر که رای نیاوردند و فرجی دانا هم که رای آورد استیضاح شد. در نهایت محمد فرهادی به عنوان وزیر معرفی شد و رای اعتماد گرفت. این موضوع باعث شد که به سراغ خباز برویم تا از او در این باره بپرسیم.انتخابات آینده مجلس نیز موضوع دیگر ایگ گفت و گو است که در ادامه می خوانید:
به چه دلیل رابطه بین دولت و مجلس در زمان انتخاب وزیر علوم متشنج به نظر می رسید و رییس جمهور چگونه به این اوضاع خاتمه داد؟
استیضاح آقای فرجی دانا و معرفی چند کاندید ازسوی آقای روحانی و عدم رای اعتماد از سوی نمایندگان طبیعتا بر ارتباط دولت و مجلس اثر مخرب و منفی می گذاشت . اما تجربه سیاسی دکتر روحانی و حضور بیش از دو دهه در مجلس شورای اسلامی باعث تعامل با مجلس گردید چرا که ایشان خود به این مسئله واقف بودند که به فرموده امام راحل ،مجلس در راس همه امور است و با این دیدگاه و تعامل حداکثری با مجلس و عدم جبهه گیری در مقابل نمایندگان منتخب مردم (همانند دولت قبل)، باعث گردید که فرهادی با رای بالای نمایندگان بر کرسی وزارت علوم بنشیند. البته این انتخاب که پس از معرفی 5 نفر صورت گرفت در طول تاریخ انقلاب اسلامی بی نظیر بود. یعنی مانند دولت گذشته مقابله به مثل و جبهه گیری در مجلس انجام نشد. در غیر این صورت اگر مقابله به مثل اتفاق می افتاد، فضای بین دولت و مجلس طوفانی می شد. مدارا کردن ایشان با مجلس بود که توانست در نهایت آخرین کاندید وزیر علوم با رای بالایی در مجلس توانست از نمایندگان رای اعتماد بگیرد و محبت و مهر بین این دو قوه را افزایش دهد. وی با رای 197 رای توانست بر کرسی وزارت علوم بنشیند وان شالله این کشتی وزرات خانه که در گرداب ها و تلاطم ها قرار داشت را ناخدایی کند و به سر مقصد برساند.
علت انتخاب محمد فرهادی از جانب رئیس جمهوری برای وزارتخانه علوم چه بود و چرا توانست از نمایندگان مجلس رای اعتماد بگیرد؟
اولین بار در طول تاریخ 30 و چند ساله بعد از انقلاب است که برای وزارت علوم 6 نفر را به مجلس معرفی کردند. به ترتیب دکتر توفیقی، دکتر منفرد، دکتر فرجی دانا، دکتر نیلی ،دکتر دانش آشتیانی و نفر آخرهم آقای فرهادی که توانست رای اعتماد را از نمایندگان کسب کند .بنده خودم از همان ابتدا به این دلیل که به جو مجلس آگاهی داشتم هرگاه مورد مشورت قرار می گرفتم آقای فرهادی را انتخاب می کردم. آقای فرهادی کاندیدای اصلح بودند زیرا علاوه بر این که طرف معرفی شده باید مورد وثوق دولت باشد همچنین باید دید که رای آوری اش در مجلس چگونه است. ایشان در 5 مجلس و در دولت اول آقای خاتمی به عنوان وزیر بهداشت و درمان معرفی شدند و می دانستیم که وزیر موفقی خواهند بود. البته ناگفته نماند در دولت آقای موسوی هم ایشان به عنوان وزیر فرهنگ و آموزش عالی عمل کردند. ما آن زمان در مجلس حضور نداشتیم ولی آوازه موفقیت ایشان به گوش همه رسیده بود. مهم تر از همه اولین مسولیتشان در نظام جمهوری اسلامی رییس دانشگاه تهران آن هم در اوج درگیری ها بود. اداره دانشگاه تهران با جو متشنج اش که مرکز همه دانشگاه های کشورمحسوب می شد بسیار کار سخت و طاقت فرسایی بود ،ایشان خوشبختانه به راحتی این مسولیت را به نحو احسن انجام دادند. ضمن اینکه جزو اصلاح طلبان معتدل هم بودند.
عدم رای اعتماد نمایندگان مجلس یه سایر وزرای پیشنهادی و تفاوت محمد فرهادی با با سایر وزرای انتخابی در چه حوزه هایی بود؟
ضمن اینکه من دلایل بیان شده از سوی نمایندگان برای عدم رای اعتماد به وزرا را موجه نمی دانم و معتقدم ترتیبی که رئیس جمهور برای انتخاب وزرا تعیین کردند ازبهترین انتخاب ها بود باید بگویم که بهترین نفر از همان ابتدا همین آقای فرهادی بود. مهمترین دلیل منطقی آقای روحانی برای معرفی وزیر علوم ،ارتباط و مشورت با دانشگاهیان و دانشجویان و نخبه های دانشگاهی بود. لذا به نظر بنده نقصی بر معرفی و انتخاب های دکتر روحانی نیست. ایشان همواره اهل مشورت با خبرگان و نابغه های همان مجموعه بودند نه با دیگران. یقینا ایشان با سایر کاندیدهای انتخابی تفاوت بسیار زیادی دارند چراکه وزرای پیشنهادی قبل از ایشان به ترتیب 70 و 79و 109 تا رای داشتند. اولین تفاوتی که می توان بین ایشان با بقیه قائل شد همان شیخوخیت و جا افتادگی آقای فرهادی نسبت به سایر وزرای انتخابی دیگر بود. یعنی شخصیتی نبودند که مسوولیت کمی در نظام داشته باشند. دوم اینکه ایشان در دولت های بعد از انقلاب مسئولیت ها زیادی داشتند .در دولت های مقام معظم رهبری ، آقایان رفسنجانی،خاتمی دارای سمت بوده و فقط در دولت آقای احمدی نژاد مسولیتی نداشته اند. در حال حاظر هم در دولت آقای روحانی رئیس هلال احمر بوده است. بنابراین مسائل یک اطمینان خاطری را برای نمایندگان به وجود آورد .
عکس العمل و واکنش های نمایندگان مجلس و رسانه ها نسبت به انتخاب آقای فرهادی به عنوان کاندیدای وزراتخانه علوم چگونه بود؟
زمانی که فرهادی از سوی رئیس جمهور برای وزارت علوم انتخاب شد، خبرگزاری های مخالف دولت شروع به سمپاشی و تخریب علیه ایشان کردند که خوشبختانه جلوی آنها به سرعت گرفته شد. ولی برای وزرای انتخابی قبل از آقای فرهادی تخریب و بمباران ها ادامه داشت. درهمان روز اول که نامه ریس جمهور در مجلس خوانده شد تا اسم محمد فرهادی در مجلس آمد کلمه چهار چهار از سوی نمایندگان گفته شد. زمانی هم که ما از پله های هیات ریسه در حال پایین آمدن بودیم نمایندگان به ما تبریک می گفتند و روبوسی می کردند ، چرا که ما یک سال به دنبال رای وزیر از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی بودیم. بعضی نمایندگان عقیده داشتند آقای فرهادی بالای 200 250 تا رای خواهد آورد.
اتفاق دیگری که در نوع خودش بی سابقه بود و به پیشنهاد یکی از نمایندگان ایثارگر مجلس صورت گرفت ،حضور فراکسیون اصولگرایی و رهروان مجلس در زیر یک سقف بود ، اقلیت اصلاح طلب نیز در این جمع حضور داشتند که جلسه با ریاست فرهادی تشکیل گردید.
وقتی فرهادی معرفی شد ،علی مطهری به عنوان مخالف گفت که باید به همان دلایلی که به وزرای قبلی رای ندادید به فرهادی هم رای ندهید. نمایندگان در مخالفت با وزرای قبلی آنها از مرتبط با فتنه 88 عنوان می کردند. آیا فرهادی از این نظر تفاوتی با قبلی ها داشت؟ مواضع او در قبال حوادث پس از انتخابات چگونه است؟
طی مذاکراتی که با فرهادی داشتم ، ایشان گفتند که در دوران نخست وزیری مهندس موسوی در کابینه حضور داشته و سال 88 نیز در ستاد آقای میرحسین موسوی حضور فعال و پررنگی داشته است. فعالیتهایش درستاد آقای موسوی را انکارن کردند لیکن زمانی که مقام معظم رهبری بعد از انتخابات در نماز جمعه فرمودند مسئله انتخابات تمام شد و هر کس به دنبال کار و زندگی خودش برود و انتخابات را تمام شده تلقی نماید چون نظر مقام معظم رهبری را همواره فصل الخطاب میدانسته دیگر هیج اقدام و فعالیتی انجام نداده و کارهای علمی خود را ادامه داده است . وی همچنین در خصوص امضای نامه مربوط به فتنه اعلام کردند که من هیچ نامه ای را امضا نکردم و انتساب امضای نامه به اینجانب کاملاً بی اساس بوده وگرنه در صورت وجود هر گونه مستمسکی، موضوع هیچگاه ناگفته نمی ماند.
آقای خباز تحلیل شما از انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و چگونگی حضور اصلاح طلبان در آن چیست ؟
در حال حاظر نشست های متعددی با حضور اصلاح طلبان به ریاست آقای خاتمی برگزار می شود تا همه نمایندگان در این طیف باهم یکدست و یکصدا در حول محور مجلس بتوانند در انتخابات شرکت کنند.
عقیده بنده این است که اگر مجموع اصلاح طلبان یک لیست واحد شوند و در زیر آن را آقایان هاشمی و خاتمی امضا کنند، یقینا مردم به آن لیستی رای خواهند داد که این دو بزرگوار زیر آن را امضا و تاکید کرده اند. چرا که این آقایان از یک محبوبیت بالایی در بین مردم برخوردارند. هرچند بسیاری از حرف های ما رنجیده خاطر می شوند، ولی واقعیت جامعه این را می گوید.متاسفانه در کشور ما چون حزبی وجود ندارد بنابراین نمی توان آرایش اصلاح طلبان و اصولگرایان را در مجلس تحلیل کرد. ولی تجربه 35 ساله کشورمان نشان داده که در درجه اول مردم، رئیس جمهور را انتخاب کرده و نهایتا در انتخابات مجلس شورای اسلامی همکاری نمایندگان و دولت را زیر نظر می گیرند. اگر این مجلس با دولت هماهنگ و همکاری و همراهی داشته باشد طبیعتا مردم بر همان روال گذشته که ترکیب مجلس برهم نخورد نمایندگان را انتخاب می کنند. ولی اگر ببینند دولت نقطه مقابل با مجلس است و نمایندگان گاردی محکم در مقابل دولت هستند در اینجا مردم هم موضع گرفته و جدا از نیرو های سیاسی به فکر تغییر می افتند.
نگرانی من از نظر سنجی اخیر صدا و سیما مبنی بر نظر منفی مردم نسبت به این مجلس است. این نارضایتی نشان دهنده این است که مردم از مجلس انتظار دارند که با دولت و رئیس جمهور بیشتر همکاری و همراهی کند تا این دوبال پرنده منظور همان دو قوه مجریه و مقننه بتوانند با هماهنگی در کنار هم مشکلات مردم را حل کنند.
اگر لیست نمایندگان اصلاح طلب مجلس از سوی مجلس خبرگان رد صلاحیت شوند اوضاع چگونه می شود؟
ما اعتقاد داریم که نمایندگان به مجلس نمی آیند که صرفاً کار سیاسی انجام دهند و در مجلس علم و یا پرچم خاصی را بلند کنند بلکه می خواهند دولت را کمک نموده و برای رفع مشکلات کشور و رضایت مردم قدم به صحنه خدمت بگذارند لذا اعتقاد دارم در لیست های معرفی شده اصلاح طلبان معتدل و یا اصولگرایان معتدل از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت نخواهند شد، اما در صورتی که افراد مسئله دار معرفی شوند یقیناً رد صلاحیت خواهند شد.
در پایان آیا به کم کاری معاونت پارلمانی مجلس درمورد استیضاح آقای فرجی دانا و عدم رای اعتماد نمایندگان به وزرای انتخابی اعتقاد دارید؟
اگر همه این قضایا را بخواهیم کم کاری از سوی معاونت پارلمانی بدانیم پس آن وزرایی که توانستند از مجلس رای بالایی بگیرند هم به ما ارتباط داشته است .به طور مثال وزیر اقتصاد که با 270 رای وزیر شدند به ما ارتباط دارد. بنده معتقد هستم این مسائل هیچ ارتباطی با ما نداشته است. در مورد هر وزیری که رای اعتماد در مجلس نیاورد خود نمایندگان مجلس تشخیص دادند. اگر می خواهند جنبه های منفی را بر عهده ما بگذارند مثبت ها را هم باید در نظر بگیرند. مثل همان گل هایی که زدیم گل هایی که خوردیم را قبول می کنیم.متاسفانه ما در مورد علوم نتوانستیم خوب عمل کنیم 16، گل زده ایم دو تا خورده ایم. متاسفانه عده ای از بیرون تخریب می کردند و توانستند این فضا را به وجود آورند. کسی جلوی این سیل را نمی توانست بگیرد، به دلیل اینکه این وزارتخانه با نسل جوان در ارتباط است بعضی ها می خواستند که دانشگاه ها را مرکز فعالیت سیاسی مورد نظر خودشان قرار بدهند واین انتخاب برایشان خیلی مهم بود در نتیجه هر دو طیف مجلس تلاش کردند کسی را که نگاه اصلاح طلبی نداردبر کرسی این مسولیت بنشانند تا بتواند دانشگاه را به آرامش نسبی رسانده و موجبات رشد و تعالی علمی کشوررا فراهم آورد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
چرایی رای آوری فرهادی و ناکامی گزینه های قبلی وآرایش اصلاح طلبان برای مجلس آینده از نظر محمدرضا خباز
چرایی رای آوری فرهادی و ناکامی گزینه های قبلی وآرایش اصلاح طلبان برای مجلس آینده از نظر محمدرضا خباز سیاست > مجلس - محمدرضا خباز معتقد است که فرهادی از سایر گزینه های رییس جمهور برای وزارت علوم بهتر است سوگل نورمحمد محمد رضا خباز معاون تقنینی معاونت پارلمانی رروایت عارف از تلاش اصلاحطلبان برای مجلس دهم |اخبار ایران و جهان
روایت عارف از تلاش اصلاحطلبان برای مجلس دهم رئیس بنیاد امید ایرانیان گفت اصلاح طلبان باید تمام تلاش شان را در بدست آوردن اکثریت مجلس آینده انجام دهند تا ان شالله مجلس دهم مجلسی کارآمد متخصص و در شأن ملت ایران باشد کد خبر ۴۵۵۶۰۴ تاریخ انتشار ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۳ - 06 Decemberپورنجاتی: اصلاح طلبان به سیم آخر نمی زنند |اخبار ایران و جهان
پورنجاتی اصلاح طلبان به سیم آخر نمی زنند کد خبر ۴۵۵۵۶۰ تاریخ انتشار ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۴ - 06 December 2014 احمد پورنجاتی در باره رفتار اصلاح طلبان در 8سال گذشته به روزنامه اعتماد گفت اصلاحطلبان ياد گرفتند در تله و دام برخوردهاي واكنشي در زمين و ميداني كه ديگران برايشاتفاوت اصولگرایی و اصلاح طلبی دقیقا در چیست؟ |اخبار ایران و جهان
تفاوت اصولگرایی و اصلاح طلبی دقیقا در چیست اصولگراها خود با گروهی دیگر که در این زمینه اهل افراط خوانده شده اند فاصله دارند و نمونه اش همین ماجراهای اخیر بر سر حضرت رقیه و محسن و روضه و قمه زنی است که باز اصولگرایی را در یک فاصله خاص با کسانی که از آنها سنت گرا تر هستند قرار م8 گزینه برای صندلی قبلی فرهادی |اخبار ایران و جهان
8 گزینه برای صندلی قبلی فرهادی در حالیکه امروز محمد فرهادی رئیس جمعیت هلال احمر ایران با رای نمایندگان به عنوان وزیر علوم انتخاب شد گمانهزنیها برای جانشین وی در هلال احمر آغاز شده است کد خبر ۴۵۲۹۹۲ تاریخ انتشار ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰ ۴۷ - 26 November 2014 در حالیکه امروز محمد فرهتحریمهای جدید اروپا علیه جداییطلبان اوکراینی |اخبار ایران و جهان
تحریمهای جدید اروپا علیه جداییطلبان اوکراینی اتحادیه اروپا نام پنج گروه جدایی طلب و 13 فرد را به دلیل ایفای نقش در بحران اوکراین در لیست سیاه قرار داد کد خبر ۴۵۳۳۳۳ تاریخ انتشار ۰۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۶ - 28 November 2014 اتحادیه اروپا نام پنج گروه جدایی طلب و 13 فرد را به دلیل اانتصاب دبیر اجرایی کنگره سراسری حزب اصلاحات |اخبار ایران و جهان
انتصاب دبیر اجرایی کنگره سراسری حزب اصلاحات دبیر کل حزب مردمی اصلاحات از انتخاب قادر عبداللهزاده به عنوان مسئول اجرایی کنگره سراسری این حزب که در راستای انتخابات آتی مجلس برگزار میشود خبر داد کد خبر ۴۵۴۳۱۰ تاریخ انتشار ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹ ۳۰ - 01 December 2014 دبیر کل حزب مرتشکیل کمیته برای اصلاح قانون انتخابات شهرداران |اخبار ایران و جهان
تشکیل کمیته برای اصلاح قانون انتخابات شهرداران کد خبر ۴۵۶۲۷۶ تاریخ انتشار ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۲ - 08 December 2014 رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس گفت در نشست امروز مقرر شد که کمیتهای متشکل از نمایندگان این کمیسیون نمایندگان وزارت کشور شورای عالی استان ها شهرداراگر فرهادی گزینه اول بود،مجلس رای نمی داد |اخبار ایران و جهان
اگر فرهادی گزینه اول بود مجلس رای نمی داد کد خبر ۴۵۳۱۴۵ تاریخ انتشار ۰۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۹ - 27 November 2014 صادق زیباکلام در روزنامه اعتماد در باره رای مجلس به دکتر فرهادی نوشت از نظر سوابق اجرايي او دست كمي از قبليها ندارد وزير علوم در دولت آقاي ميرحسين موسوي رييس دانداستان سحرخیز و اصلاحطلبان پیچیدهتر از چیزی است که تصور میشود |اخبار ایران و جهان
داستان سحرخیز و اصلاحطلبان پیچیدهتر از چیزی است که تصور میشود این ادعای عیسی سحرخیز مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای دولت اصلاحات که خیلی از اصلاحطلبان برخلاف اول انقلاب دیگر علاقهای به آقای خمینی ندارند اگر چه با واکنش خاص حمیدرضا جلاییپور و پسمجلس با رای بالایی به فرهادی رای اعتماد میدهد |اخبار ایران و جهان
مجلس با رای بالایی به فرهادی رای اعتماد میدهد کد خبر ۴۵۲۰۸۸ تاریخ انتشار ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۱ - 24 November 2014 یک نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به سوابق توانمندی و تجربه فرهادی وزیر پیشنهادی علوم گفت که مجلس با رای بالایی او را به عنوان وزیر علوم انتخاب خواهد کرد محسنتلاش برای تنظیم لایحه مجازات اسیدپاشی |اخبار ایران و جهان
تلاش برای تنظیم لایحه مجازات اسیدپاشی کد خبر ۴۵۵۰۰۸ تاریخ انتشار ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱ ۳۶ - 03 December 2014 وزیر دادگستری با اشاره به وجود قوانین و دستگاههای موازی یا متضاد در مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت در حال حاضر نه نیازمند قانون جدیدی هستیم و نه نیاز به دستگاه جدیدی داریم حاین برد برای پرسپولیس لازم بود |اخبار ایران و جهان
این برد برای پرسپولیس لازم بود کد خبر ۴۵۲۳۷۹ تاریخ انتشار ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۵ - 25 November 2014 پیشکسوت پرسپولیس گفت خدا را شکر داربی برنده داشت و روند تساویها متوقف شد همایون بهزادی در گفتوگو با ایسنا درباره پیروزی دو بر یک پرسپولیس برابر آبیپوشان با ابراز خوشحالی از متوعارف: ذات اصلاح طلبی با تندروی سازگار نیست |اخبار ایران و جهان
عارف ذات اصلاح طلبی با تندروی سازگار نیست عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت خوشحالیم که پرونده وزارت علوم بسته شد کد خبر ۴۵۳۰۸۷ تاریخ انتشار ۰۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۳ - 27 November 2014 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت خوشحالیم که پروروشی دیگر برای جوان ماندن |اخبار ایران و جهان
روشی دیگر برای جوان ماندن یک مطالعه جدید نشان داده است که کالری اندک از کربوهیدراتها میتواند برخی از جنبههای پیری و همچنین بیماریهای مزمن در انسان را مهار کند کد خبر ۴۵۲۳۸۵ تاریخ انتشار ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۰ - 25 November 2014 یک مطالعه جدید نشان داده است که کالری اندک از کرهزینه اوکراين براي احداث ديوار در مرز با روسيه |اخبار ایران و جهان
هزینه اوکراين براي احداث ديوار در مرز با روسيه کارشناسان عقیده دارند اجرای چنین طرحی دستکم چهار میلیارد دلار هزینه در برخواهد داشت و بیش از سه سال نیز به طول خواهد انجامید کد خبر ۴۵۳۴۸۳ تاریخ انتشار ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۰ - 29 November 2014 یک مقام اوکراینی روز جمعه اعلام کرد احراموس: براي توصيف رونالدو بايد لغت اختراع کرد |اخبار ایران و جهان
راموس براي توصيف رونالدو بايد لغت اختراع کرد کد خبر ۴۵۵۸۵۸ تاریخ انتشار ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۲ - 07 December 2014 رئال مادريد امشب به لطف هت تريک کريس رونالدو موفق شد تا سلتا را شکست داده و به هجدهمين پيروزي متوالي خود دست يابد به گزارش ورزش سه سرخیو راموس امشب سیصدمین بازی خو-