واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سومین بسته آموزشی مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان منتشر شد تهران- ایرنا- مرکز آموزش های مجازی دانشگاهیان، سومین بسته آموزشی خود را به مناسبت روز دانشجو منتشر کرد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (مأوا)، 16 آذر 1332 یکی از نقاط عطف جنبش دانشجویی «مسلمان» با محوریت آمریکا ستیزی است، روزی که سه دانشجوی دانشگاه تهران (شهید بزرگ نیا، شهید قندچی و شهید شریعت رضوی) هنگام اعتراض به دیدار ورود ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهور وقت آمریکا به شهادت رسیدند.
مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان به همین بهانه سومین بسته دوره آموزشی خود را با عنوان «جریان شناسی جنبش دانشجوئی» منتشر کرده است.
این بسته آموزشی که در سه جلسه به فراگیران آموزش داده می شود سیر تاریخ جنبش دانشجویی از تشکیل تا وضعیت فعلی تشکل های دانشجویی را بررسی می کند.
آموزش سرفصل های این دوره توسط محمد قربانی، مدیر سابق مطالعات سیاسی نهاد نمایدگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه تدریس می شود.
فصل اول: مفهوم و تبارشناسی تاریخی جنبش دانشجویی
در پایان این فصل دانشجو می تواند، تعریف کاملی از "جنبش دانشجویی"، "تاریخچه شکل گیری جنبش دانشجویی" و "تقسیم بندی جنبش دانشجویی" داشته باشد.
جنبش دانشجویی یا Schoolar Movement به حرکت جمعی و غالباً آگاهانة تعدادی از دانشجویان عموماً در قالب تشکّل، جمعیت، گروه، سازمان، نهاد، کانون و امثال این ها گفته می شود که سعی در رسیدن و نیل به اهداف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی دارند. بنابراین کاملاً قابل فهم است که جنبش دانشجویی صرفاً سیاسی نیست ممکن است فکری، فرهنگی یا حتی اقتصادی و صنفی باشد که عموماً این خصوصیات و این مختصات و ویژگی ها در مرامنامه یا اساسنامه آن تشکل و یا آن جنبش ذکر می شود.
فصل دوم: تقسیمات جنبش های دانشجوئی
در این فصل پس از اینکه فراگیر شناخت کاملی نسبت به تاریخ جنبش دانشجویی پیدا کرد، چرایی انشقاق تشکل های دانشجویی و مبانی تفکری آنها را در این فصل فرامی گیرد.
"تاریخچه شکل گیری بسیج دانشجویی"، "تاریخچه شکل گیری دفتر تحکیم وحدت"، "انشقاق دفتر تحکیم وحدت"، "تاریخچه شکل گیری جامعه اسلامی دانشجویان"، و "تاریخچه شکل گیری اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل" از مهمترین بخش های این فصل است.
فصل سوم: آسیب شناسی جنبش دانشجویی
و اما در آخرین فصل این دوره آموزشی پس از تاریخچه شکل گیری دیگر تشکل های دانشجویی همچون جنبش عدالتخواه دانشجویی، تشکل های دانشگاه های آزاد اسلامی به آفات و آسیب شناسی جنبش دانشجویی می پردازد.
" فقر تئوریک"، " سطحی نگری"، "جو زدگی"، "روزمره گی"، "کمبود آموزش های تشکیلاتی"، "عملکرد جزیره ای"، و "عدم گردش نخبگان" از مهمترین آسیب های جنبش دانشجویی در این سر فصل معرفی شده است.
خاطر نشان می شود، دانشجویان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرکز آموزش های مجازی دانشگاهیان به آدرس http://un.nahad.ir ضمن ثبت نام و تکمیل اطلاعات و دریافت نام کاربری و رمز عبور نسبت به مطالعه و گذراندن سرفصل های آموزشی مربوط به این طرح اقدام کنند.
اعطای گواهینامه معتبر پایان دوره از سوی مرکز آموزش های مجازی دانشگاهیان نهاد، اهدای جوایز و هدایای متنوع از جمله سفرهای زیارتی و هدایای فرهنگی از مزایای حضور در این دوره است.
فراهنگ**9129 ** 1569
17/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]