واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ آذر ۱۳۹۳ (۱۹:۴۸ب.ظ)
500 تن از اعضاي هيأت علمي و روحانيون فاضل به تأليف کتب درسي ميپردازند رئيس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: آموزش و پرورش در گذشته بيشتر حافظه محور بود.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محمديان در ديدار با مراجع عظام تقليد در قم گفت: 500 تن از اعضاي هيئت علمي و روحانيون فاضل به تأليف کتب درسي ميپردازند.
حجتالاسلام والمسلمين محي الدين بهرام محمديان، 13 آذر در ديدار با مراجع عظام تقليد با بيان اين که از آغاز طرح تحول نظام آموزش و پرورش کتب درسي دست خوش تغييراتي شدهاند، اظهار کرد: کتب درسي با رويکرد تربيت و تعليم اسلامي و با هدف دستيابي به حيات طيبه تدوين ميشوند.
وي با بيان اين که به دنبال شکوفايي فطرت و ارتقاي فکري، ايماني، عملي، علمي و اخلاقي دانش آموزان هستيم، تصريح کرد: در اين کتب به موضوعات شناخت خدا، خلق خدا، خلقت و ارتباط با انسان پرداخته شده است.
رئيس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش ابراز کرد: يازده حوزه نظير مطالعات ديني و اسلامي، رياضيات، بهداشت، تربيت بدني، آموزش زبان خارجي، آداب و مهارت زندگي و فرهنگ هنر تمدن در کتب درسي پيش بيني شده است.
وي تصريح کرد: در کتب درسي جديد به ارزش هاي انقلابي و ايثار و روحانيت بيشتر پرداخته شده است.
حجت الاسلام والمسلمين محمديان با بيان اينکه هرساله کتابهاي درسي دو پايه تحصيلي تغيير ميکنند، گفت: تاکنون کتب درسي پايه اول، دوم، سوم و چهارم به طور کامل تغيير کرده و پايه ششم و هفتم هشتم نيز يا تغيير يا غنيسازي شده است.
وي با اشاره به اينکه 1150 کتاب درسي با تيراژ 120 ميليوني انتشار يافته است، ابراز کرد: همچنين 35 مجله با 35 ميليون تيراژ منتشر شده است.
رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش، تصريح کرد: در راستاي تکامل مباحث آموزشي، فيلم ها و نرم افزارهاي آموزشي توليد شده است.
حجت الاسلام والمسلمين محمديان با بيان اين که «انتشارات مدرسه» وابسته به وزارت آموزش و پرورش با شتاب بيشتري در سالهاي اخير فعاليت داشته است، گفت: بخشي از مطالبي را که نميتوانيم در کتب درسي مطرح کنيم، در قالب کتب کمک آموزشي از طريق «انتشارات مدرسه» تدوين و در اختيار دانش آموزان قرار ميگيرد.
وي با اشاره به اين که 500 تن از اعضاي هيئت علمي و روحانيون فاضل به تأليف کتب درسي ميپردازند، اظهارکرد: کتب درسي سه مرتبه مورد ارزش يابي قرار ميگيرند و طي 5 سال با توجه به شرايط زماني، اصلاح ميشوند.
رئيس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش با بيان اينکه در راستاي کيفيت و کميت آموزشي گام بر ميداريم، تصريح کرد: همچنين براي آشنايي با مفاهيم قرآني گامهايي صورت گرفته است و براي تربيت قرآني تلاش خواهيم کرد تا قرآن را مبناي کار درسي قرار دهيم.
حجتالاسلام والمسلمين محمديان با اشاره به اينکه مجموعه «چلچراغ» در راستاي معرفي بزرگان ديني، شهدا و مفاخر علمي به دانشآموزان تدوين شده است، گفت: همچنين مجموعه 14 جلدي فرهنگ نامه قرآني، 4 جلد فرهنگ نامه نهج البلاغه و يک جلد فرهنگ نامه صحيفه سجاديه انتشار يافته است.
وي در پايان از اقدام مرجعيت شيعه براي برگزاري کنگره خطر جريانهاي تکفيري قدرداني کرد و گفت: مرجعيت شيعه با اين اقدام خود نشان داد که همچون گذشته از حريم و کيان دين دفاع ميکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]