واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تحلیلگر سیاسی عراق خواستار اتحاد رسانه ای بر ضد تفکر افراط گرایی و تروریسم شد بغداد-ایرنا-یک تحلیلگر سیاسی و رسانه ای عراق با اشاره به برپایی موفق کنفرانس وزیران اطلاع رسانی کشورهای اسلامی در تهران، از رسانه های منطقه ای، بویژه رسانه های کشورهایی که از تروریسم رنج می برند، خواست علیه تفکر افراط گرایی و تروریسم متحد شوند.
"جمعه العطوانی" روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا، همزمانی برگزاری کنفرانس تهران با رویدادهای تلخ منطقه را یادآور شد و گفت: امروزه رسانه ها نقش اصلی و مهمی در راه اندازی خطوط تبلیغاتی بر عهده دارند و بطور موثر در جنگ میان نیروهای مقاومت و گروههای تروریستی ایفای نقش می کنند.
وی با بیان اینکه یک جریان رسانه ای بزرگ در منطقه و جهان از داعش حمایت می کند، افزود: ما که در عراق زندگی می کنیم به روشنی نقش تبلیغاتی بنگاه های رسانه ای غربی – عربی را در حمایت از داعش احساس می کنیم.
العطوانی تصریح کرد، نقش این رسانه ها را بویژه در هنگامه سقوط موصل و تسلط داعش بربخش های مهمی از 5 استان عراق دیدیم و اعتقاد داریم که این شهرها در جنگ نظامی سقوط نکردند، بلکه در جریان جنگ روانی و رسانه ای از دست رفتند.
تحلیلگر عراقی، برگزاری کنفرانس وزیران اطلاع رسانی را در "قلب ایران"، بسیار با اهمیت توصیف و تاکید کرد که رسانه های کشورهایی که از تروریسم رنج می برند، نیاز به وحدت کلمه بر علیه داعش و تفکر تکفیری آنان دارند، چرا که وقتی هماهنگ و هم کلام شویم و بتوانیم سیمای این گروه های افراط گرا را خوب ترسیم کنیم، آنگاه گرایش و حرکت عوام به سمت این گروه ها متوقف می شود و تفکرات آنان در میان افکارعمومی منطقه دیگر جایی نخواهد داشت.
العطوانی بر خشکاندن ریشه ها و منابع این تفکر در افکار عمومی منطقه تاکید کرد و گفت: متاسفانه برخی از شهروندان منطقه ما بویژه درکشورهای عربی به دلیل تبلیغات سنگین و سمپاتی های هدفمند و موج سازی های فراوان، فکر می کنند داعش یک گروه اعتقادی اسلامی است و هدفش احیای اسلام حقیقی است و همین امر موجب پیوستن جوانان منطقه به این گروه می شود.
وی به بیانیه پایانی کنفرانس تهران و تعیین چارچوب ها و برنامه ریزی برای برداشتن گام های جدی جهت برخورد با جریان های تروریستی و تکفیری اشاره کرد و گفت: اکنون باید برای اجرایی کردن تصمیمات این کنفرانس آماده شویم و با این موضوع بطور ویژه و جدی برخورد کنیم.
العطوانی ادامه داد: کنفرانس تهران یک گام مثبت و روبه جلو و به سوی هدف تلقی می شود و انتظار داریم نتایج آن را با برداشتن گام های عملی از طریق اجرای تصمیمات آن ببینیم.
این تحلیلگر در عین حال گفت که برخی کشورهای حاضر در کنفرانس، از جمله کشورهایی هستند که در جنگ علیه تروریسم و گروههای تکفیری پرونده خوبی نداشته و به لحاظ تبلیغاتی نمی توان روی آنها حساب کرد، بویژه آنکه این کشورها از نظر سیاسی و امنیتی با داعش ارتباط دارند.
خاورم*3*ع ص*1770**1010
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]