واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: میهمانان نشست تهران و خلاء رسانه قدرتمند - مصطفی سمنانی تهران در 12 و 13 آذرماه در شرایطی میزبان دهمین نشست وزیران اطلاع رسانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با شعار «همگرایی رسانه ای، برای صلح و آرامش در جهان اسلام» بود که میهمانان شرکت کننده و مباحث کارشناسی آن در بمباران خبری رسانه های ثروتمند و بزرگ جهان برای ارایه چهره ای بی رحمانه از دین رحمانی اسلام و ایجاد و القای تفرقه در مسلمانان اهمیت فزاینده ای داشت.
سازمان همکاری اسلامی متشکل از 57 کشور، سال 1971 با هدف حمایت از منافع مسلمانان در سایه گسترش صلح و هماهنگی جهانی، تأسیس شد. دبیرکلی این سازمان را تاکنون مقام هایی از کشورهای مالزی، مصر، سنگال، پاکستان، نیجر، مراکش و ترکیه برعهده داشته اند. «ایاد بن امین مدنی»، اولین مقام عربستانی است که 11 دی 1392 به صورت رسمی دبیرکلی این سازمان را برای مدت 5 سال عهده دار شد.
او همراه با «بندر بن محمد حمزه اسعد حجار» وزیر حج و اطلاع رسانی عربستان و «صالح المغیلیث» Saleh Almeghaileeth معاون اطلاع رسانی خود در نشست تهران شرکت کرد. مواضع این مقام های عربستانی در این نشست حایز اهمیت بود.
«ایاد امین مدنی» در تهران خواستار از بین بردن تبلیغات منفی کشورهای اسلامی علیه یکدیگر شد و تصریح کرد: تبلیغات مسموم توسط گروه های ضد اسلامی در کشورهای جهان از یکسو موجب افزایش اسلام هراسی در نقاط مختلف جهان شده و از سوی دیگر، تهدیدات گروه های افراطی که ادعای مسلمانی می کنند رو به گسترش است.
معاون وزیر حج و اطلاع رسانی عربستان در دهمین نشست کشورهای اسلامی در تهران خواستار تلاش برای نزدیکی تمامی کشورهای اسلامی به ویژه تهران و ریاض شد و گفت که منافع مشترک فراوانی بین ایران و عربستان سعودی وجود دارد. او در عین حال به ناچیز بودن همکاری کشورهای اسلامی اشاره کرد و آن را عاملی برای قرار دادن مسلمانان جهان در موضع ضعف دانست.
بالا گاربا جاهانپا (bala.garba jahumpa) وزیر خارجه گامبیا از دیگر میهمانان دهمین نشست کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در تهران بود. حضور او از آن رو اهمیت داشت که در سال 89 رسانه های وابسته به غرب تلاش فراوانی کردند تا با دستاویز قرار دادن موضوع ارسال اسلحه به آن کشور، روابط ایران و گامبیا را سرد و قطع کنند.
وزیر خارجه گامبیا در تهران آب سردی بر امیال و آرزوهای قدرت های تفرقه افکن در میان مسلمانان ریخت و با تقدیر از جمهوری اسلامی ایران گفت که کشورهای اسلامی نباید در انتظار آمریکا و اروپا باشند و ما باید خودمان دست به کار شده و بگوییم که با آنچه امروز به نام اسلام از سوی گروه های تروریستی به دنیا معرفی شده، تفاوت داریم.
او تاکید کرد که بوکو حرام و داعش و گروه های تروریستی از این دست بنام اسلام قتل عام می کنند و وظیفه کشورهای اسلامی این است که با حضور در چنین اجلاس هایی رسما اعلام کنند که آنها جزیی از مسلمانان نیستند.
عربستان به عنوان دبیر کل شورای وزیران اطلاع رسانی سازمان همکاری کشورهای اسلامی و جمهوری اسلامی ایران به عنوان میزبان این نشست در کنار سایر اعضای آن در نشست تهران یکپارچه صدای واحدی سردادند و خواستار ایجاد یک شبکه ماهواره ای ویژه این سازمان برای ارایه چهره ای بی پیرایه از اسلام، مقابله با اسلام هراسی و حضور موثر در افکار عمومی برای در اولویت قرار دادن مسایل جهان اسلام شدند.
این صدای واحد بخصوص در مباحث کارشناسان شرکت کننده درنشست تهران بلندتر به گوش رسید.
«صالح المغیلیث» معاون وزیر اطلاع رسانی عربستان سعودی، پیگیری شورای وزیران اطلاع رسانی سازمان همکاری کشورهای اسلامی برای برخورداری از یک شبکه ماهواره ای را حایز اهمیت فراوان دانست و گفت که همگرایی کشورهای اسلامی برای مقابله با آنهایی که برضد اسلام وارد عمل شده اند، ضروری است.
این ضرورت در شرایطی که افراط گرایان بیش از هر زمان دیگری به نام اسلام و تحت عنوان گروه های اسلامی دست به خشونت زده اند و رسانه های بزرگ دنیا هر روز در تلاش برای ایجاد و بروز و ظهور خدشه و خراش بر چهره مهربان دین خدا هستند، بیش از پیش اهمیت خواهد داشت.
مباحث نشست تهران و دستاوردهای آن بویژه آرا و نظرات ارائه شده، نشان داد که نباید از قدرت و اقتدار مسلمانان بی اعتنا گذشت، بویژه آن که بدانیم علاوه بر قدرت معنوی جهان اسلام، حجم بازار مالی اسلامی در دنیا دو تریلیون دلار است که می تواند پشتوانه ای برای کار اطلاع رسانی و خنثی سازی تبلیغات و جنگ روانی علیه اسلام باشد.
اول**
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]