واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو کمیسیون آموزش مجلس:روز دانشجو مصداق ظلم ستیزی، استقلال خواهی است تهران - ایرنا- عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، روز دانشجو را مصداق مبارزه با استکبار دانست و گفت: روز دانشجو در فرهنگ سیاسی ملت ایران تداعی کننده ظلم ستیزی، استقلال خواهی و وطن دوستی است.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «عطاءالله سلطانی صبور» در نطق میان دستور جلسه علنی روز یکشنبه مجلس اظهارداشت: پیام روز دانشجو با قوت و صلابت همچنان باید پرطنین و با شکوه به گوش جهانیان برسد و مبادا گروه های وابسته و خود فروخته با شعارها انحرافی این جریان زلال را تیره کنند.
وی افزود: همچنین بر دانشجویان است که بر تداوم این خط مستقیم با فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل اصرار ورزند.
وی با بیان این که سازمان ملل هزاره سوم را آموزش برای توسعه پایدار نام گذاری کرده است، خاطرنشان کرد: توسعه پایدار بدون آموزش و پرورش فعال و پویا امکان پذیر نبوده و آموزش و پرورش ما با این وضعیت توان کافی ندارد بنابراین به داد تعلیم و تربیت کشور برسید، به داد آموزش و پرورش برسید.
نماینده مردم رزن در مجلس ادامه داد: به داد کرامت معلم برسید، به داد معلمی که همه منت دار او هستیم، برسید، به داد اجرای سند تحول برسید، به داد اساس توسعه کشور برسید، به داد فراموشی ارزش ها برسید، به داد تجهیزات مدارس، کارگاه های هنرستان ها برسید و به داد امور پرورشی و به داد ورزش و بهداشت در مدارس برسید که همه آنها به خاطر عدم تخصیص منابع مالی در حال نزار است.
سلطانی صبور یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در 17 اردیبهشت 93 در دیدار با معلمان و فرهنگیان کشور فرمودند همه دستگاه ها در دولت وظیفه پشتیبانی آموزش و پرورش دارند چه دستگاه هایی که به برنامه و بودجه می پردازند و چه دستگاه هایی که آنها را در مجلس شورای اسلامی تأیید می کنند.
وی با بیان این که گاهی نگاه به گونه ای است که می گویند دستگاه آموزش و پرورش هزینه بر است، اظهارداشت: اینجا دستگاهی است که همه شما باید برای آن هزینه کنید و هرچه بیشتر هزینه کنید به طور مضاعف دستاورد خواهید داشت.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: همچنین اینجا جایی است که ثروت سازان، علم سازان، تمدن سازان و مدیران آینده به وجود خواهند آمد.
سلطانی صبور با بیان این که نباید تصور کنیم آموزش و پرورش برای ما هزینه دارد، تأکید کرد: دستاوردهای بزرگ تر از دستاوردهای آموزش و پرورش وجود ندارد و هرچه شما در سراسر کشور از جلوه های پیشرفت و دستاوردهای ابتکار می بینید ریشه آن اینجاست بنابراین اینجا را درست کنید تا همه جا درست شود.
وی تصریح کرد: پول خرج کردن برای آموزش و پرورش و توسعه منابع مالی آن یکی از کارهای اساسی است که امیدواریم مسئولان دولتی به آن توجه کنند ضمن این که باید دید آیا دولت که مدعی پیروی از منویات رهبری است به این توصیه ها عمل کرده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم با یادآوری این که 99 درصد بودجه آموزش و پرورش صرف حقوق و مزایا می شود، خاطرنشان کرد: پرداخت حقوق یکی از حداقل ها است و همه معلمان و فرهنگیان از آن گله مند هستند چنانچه به دنبال افزایش تورم در چند سال اخیر و سقوط ارزش پول ملی، حقوق معلمان برابر با تورم افزایش نیافت در حالی که برخی از دستگاه ها بالای 50 درصد بر حقوق کارمندان خود افزودند و برخی وزارتخانه ها به بهانه منابع داخلی، افزایش دو نوبته و مضاعف داشتند.
وی همچنین با بیان این که این تبعیض جان سوز دستگاه تعلیم و تربیت را افسرده و فرهنگیان را نگران کرده است، تصریح کرد: آنها خود را فراموش شده می دانند و از دولت و مجلس گله مندند، این در حالی است که شاهد افزایش حقوق پزشکیان روستایی از 2.5 میلیون تا 12 میلیون بوده ایم و کف حقوق پرستاران 1 میلیون و 800 هزار تومان اعلام شده است بنابراین از دولت می خواهیم در لایحه بودجه 94 افزایش حقوق معلمان را حداقل هم تراز با پرستاران ببیند.
سلطانی صبور در ادامه با تأکید بر این که دولت باید آموزش و پرورش را اساس توسعه دانسته و هزینه در آن را سرمایه گذاری بلندمدت تلقی کند، گفت: لازم است دولت یک درصد از مالیات بر ارزش افزوده را به امر آموزش و پرورش اختصاص دهد و برای پاسداری از کرامت معلم و لبیک عملی بر شعار پیروی از مشی و مرام رهبر معظم انقلاب که رییس جمهوری در بیانات خود پیوسته به آن اقرار می کند در توسعه منابع مالی آموزش و پرورش اقدام عملی کرده و نظام و رتبه بندی معلم را نه تشریفاتی بلکه واقع بینانه به همراه لایحه بودجه به مجلس ارایه کند تا ان شاءالله شاهد احساس کرامت روزافزون فرهنگیان باشیم.
نسیام. 9136**1336
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]