واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مهرجویی: دود ماشینهای کهنه ریههای مردم را پرکرده است
مهرجویی تاکید کرد: حرکت اتومبیل های کهنه ودود زا در سطح شهر تهران که هوای تهران را آلوده می کند ؛ یکی از عوامل اصلی سرطان است.
آفتاب-سرویس فرهنگی: داریوش مهرجویی، کارگردان سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار آفتاب گفت: اگر کمپین مبارزه با سرطان هنرمندان فعالیت خود را آغاز کند حتما به این کمپین خواهم پیوست.
به گزارش آفتاب، مهرجویی تاکید کرد: حرکت اتومبیل های کهنه و دودزا در سطح شهر تهران که هوای تهران را آلوده می کند؛ یکی از عوامل اصلی سرطان است.
داریوش مهرجویی، کارگردان بنام سینمای ایران از جمله هنرمندانی است که به خواستار رسیدگی به وضعیت آلودگی هوا در تهران شده است.
وی با شنیدن خبر تشکیل کمپین مبارزه با سرطان توسط رضا کیانیان،اعلام کرد که با این کمپین همکاری خواهد کرد.
کیانیان چندی پیش درباره از تشکیل کمپین مبارزه با سرطان خبر داده بود.
کارگردان آثار موفقی همچون هامون ؛لیلا ،پری وگاو به آفتاب گفت: « آلودگی هوای تهران در حالا به مسئله حاد وخطرناکی تبدیل شده است وقتی از سمت کرج به تهران حرکت می کنم توده هوای سیاه و آلوده کاملا به چشم می خورد . برج میلاد هم دیده نمی شود. این موضوع خبر از وخامت اوضاع وخیم هوا حکایت می کند. هوای آلود تهران که تا الان باعث مرگ تعداد زیادی از مردم شده است.»
کارگردان نارنجی پوش اعلام کرد:«در همه شهرهای بزرگ دنیا مانند لندن و نیویورک آلودگی هوا وجود دارد و این موضوع فقط مختص ایران و تهران نیست . اما در کشورهای پیشرفته برای کاهش آلودگی هوا ماشین های کهنه و دود زا به کارخانه های بازیافت فرستاده و ضمن اشتغال زایی و جمع کردن وسایل دود زا به رفع آلودگی هوا کمک می کنند.در نتیجه این شهرهای بزرگ هوای استاندارد و مناسبی دارند»
مهرجویی تاکید کرد: «باید ماشین های کهنه را از سطح شهر جمع کنیم آلودگی هوالی تهران کاهش پیدا کند . فکر می کنم مسئله آلودگی هوا یکی از عوال اصلی سرطانزا در کنار عواملی چون غذاهای فست و فود و آب آلوده و غیره است به همین جهت باید به این موضوع توجه بیشتری نشان دهیم.»
مهرجویی پیشتر نیز درباره آلودگی هوا واکنش نشان داده و گفته بود :« نفس کشیدن موهبتی است که همه از آن برخوردارند؛ چه فقیر و چه غنی، چه کودک و چه بزرگ، چه پیر و چه جوان؛ چه مسوول و چه غیرمسوول همگی فقط یکهوا را تنفس میکنیم، پس بهخاطر خودمان برای رفع این معضل کاری کنیم. از همینجا هم از نهادهای مختلف ثروتمند و خودکفا دعوت میکنم که در این امر مشارکت کنند و تنها 10درصد از اعتبارات و پول خود را به این امر اختصاص دهند تا همگی از شر این معضل راحت شویم. چون همین حالا هم دیر است.»
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]