تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799502915




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قطع اميد از مذاکرات راه عبور از رکود اقتصادي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۶ آذر ۱۳۹۳ (۹:۶ق.ظ)
جوان: قطع اميد از مذاکرات راه عبور از رکود اقتصادي
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه جوان چنين نوشت:
رکود اقتصادي از ويژگي هاي اقتصاد فعلي ايران است و شعار عبور از رکود با واقعيت همخواني ندارد. هر چند حاکم شدن رکود بر اقتصاد ايران داراي دلايل گوناگون است، لکن يکي از اين دلايل گره زدن حل مشکلات اقتصادي کشور با مذاکرات از سوي برخي از دولتمردان و رسانه هاي داخلي است. امريکايي ها وقتي از تحريم هاي خود عليه ملت ايران، با عنوان تحريم هاي «فلج کننده» نام بردند، با شروع يک عمليات رواني سنگين تلاش کردند اينگونه به عده اي در ايران القا نمايند که ايران با فاجعه اقتصادي مواجه مي شود، مگر اينکه با غرب و امريکا در موضوع هسته اي به توافق برسد.
متأسفانه کساني هم در ايران تحت تأثير اين نوع عمليات رواني غرب، اينچنين پنداشتند که راه حل مشکلات اقتصادي کشور، بر داشتن فشار هاي غرب و حذف تحريم ها است و براي رسيدن به اين مقصد نيز، چاره اي جز مذاکره با امريکا نمي باشد. توسعه اين فکر در ميان بخشي از جامعه، يک اشتباه راهبردي از سوي خواص بود و از پيامد هاي اين اشتباه، اميد وار ساختن جامعه و به انتظار نشاندن فعالان در بخش اقتصادي کشور و چشم دوختن آنان به سفر هاي نيو يورک و مذاکرات در ژنو و مسقط و وين بود. اين اشتباه در حالي رخ داد که رهبر فرزانه انقلاب اسلامي بار ها و با بيان هاي مختلف بر اين نکته راهبردي تأکيد فرموده بودند که نبايد حل مشکلات اقتصادي کشور را به مذاکرات گره زد و انتظار داشت تا از سوي دشمنان گشايشي براي ملت ايران فراهم گردد.
معظم له حتي چنين توصيه هايي را، به دولتمردان در دولت قبلي نيز داشتند.
با شکل گيري دولت جديد و سخن گفتن هاي پي در پي از توافق هسته اي حتي کمتر از شش ماه با غرب، اميد و انتظار در بخش اقتصادي را دو چندان کرد و هر فعال اقتصادي و هر نوع داد و ستدي را با اين شعار که «ببينيم مذاکرات چه مي شود!»، متوقف ساخت.
بيش از يک سال از اين مذاکرات گذشت و درس بزرگي که از اين يک سال مذاکره بايد آموخت، قطع اميد و به انتظار ننشستن براي به نتيجه رسيدن مذاکرات و حل مشکلات اقتصادي کشور از اين رهگذر است. پس از تمديد مذاکرات مدت هفت ماه ديگر، متأسفانه يکي از روزنامه هاي کثيرالانتشار کشور، در شماره روز 4 آذر خود، خبر تمديد مذاکرات را اينگونه تيتر اول خود نمود: «تمديد اميد». اين تيتر نشان مي دهد هنوز هستند کساني که از اين يک سال مذاکره درس نگرفته و بر تکرار آن اشتباه راهبردي اصرار دارند. ايران مذاکرات را با منطق خود در مذاکرات دنبال خواهد کرد، اما بايد مسئولان اميد و انتظار مردم به مذاکرات را کاهش دهند و قطع نمايند. بايد مسئولان و خصوصاً دولتمردان در دولت يازدهم، بنا را بر اين بگذارند که با وجود تحريم ها و حتي تشديد اين تحريم ها از سوي غرب، مي خواهيم مشکلات اقتصادي کشور را از راه هاي ديگر حل نماييم. بايد اين باور را در جامعه و در نقش اقتصادي کشور تقويت نمود که براي حل مشکلات اقتصادي، تأمين معيشت و رفاه مردم، راه هاي ديگري هم غير از برداشتن تحريم ها وجود دارد. بايد به اين نکته توجه کرد که با حماسه اقتصادي و پياده سازي سياست هاي اقتصاد مقاومتي، مي توان به جاي تلاش براي حذف تحريم هاي غرب، آن تحريم ها را بي اثر و خنثي نمود.
به طور قطع با اتخاذ چنين رويکرد و سياستي از سوي مسئولان و جدي گرفتن آن به موازات قطع اميد از مذاکرات و تلاش براي جست و جوي راه هاي خنثي سازي و بي اثر کردن فشار ها و تحريم هاي غرب، اقتصاد ايران جان تازه اي خواهد گرفت و نشانه هاي خارج شدن اقتصاد از رکود آشکار خواهد شد.
نويسنده:دکتر يد الله جواني













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن