تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820276100




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شناسایی بیسوادان مهمترین مشکل سواد آموزی در قم است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل آموزش و پرورش : شناسایی بیسوادان مهمترین مشکل سواد آموزی در قم است قم- ایرنا - مدیر کل آموزش و پرورش قم با بیان اینکه امر سواد آموزی در استان از نظر بودجه ای با مشکلی مواجه نیست،اظهار داشت: تشویق، ترغیب و شناسایی بیسوادان مهمترین مشکل سواد آموزی در استان است.


به گزارش ایرنا، "حمید رضا دژاگام" شنبه شب در نخستین جلسه شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی قم در تالار امام رضا (ع) استانداری اظهار داشت: در استان 44 هزار و 66 نفر از افراد 10 تا 49 سال بیسواد وجود دارد که باید برای باسواد کردن آنها تلاش مضاعفی صورت گیرد.
وی با اشاره به رتبه بندی مناطق چهارگانه آموزش و پرورش قم از نظر شمار افراد بیسواد،افزود: منطقه دو رتبه نخست بیسوادی در قم را دارد، و مناطق سه ، یک و چهار در رتبه های بعدی قرار دارند.
دژاگام با اشاره به جمعیت 222 هزار نفری دانش آموزی در استان، تصریح کرد: آموزش و پرورش به منظور شناسایی افراد بیسواد، در بررسی که در میان دانش آموزان استان انجام داده ،هشت هزار و 100 اولیای بی سواد دانش آموزان را شناسایی کرده است.
وی با اشاره به دوره های آموزشی درنظر گرفته شده برای بیسوادان در استان، تصریح کرد: دوره اول و مقدماتی این آموزش ها متشکل از 400 ساعت آموزش است، و کسانی که آن را با موفقیت به پایان برسانند ،مدرک تحصیلی معادل سه سال اول ابتدایی دریافت می کنند.
دژاگام با اشاره به اینکه دوره دوم ، دوره انتقال نام دارد،افزود: این دوره که از 800 ساعت آموزش تشکیل می شود، فارغ التحصیلان آن مدرکی معادل ششم ابتدایی کسب نمایند.
وی با اشاره به دوره تحکیم به عنوان سومین دوره آموزشی در نظر گرفته شده برای بیسوادان، تصریح کرد: در این دوره به منظور تحکیم آموخته های دوره اول و دوم سواد آموزان در 200 ساعت کلاس آموزشی شرکت می کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش قم همچنین خاطرنشان کرد: به معلمانی که اقدام به تدریس در کلاس های نهضت سواد آموزی قم می کنند به ازای هر کارنامه قبولی سواد آموزان به ترتیب در دوره مقدماتی ، شش میلیون و 400 هزار ریال و در دوره های انتقال و تحکیم به ترتیب هفت میلیون و 500 هزار ریال و 9 میلیون ریال پاداش پرداخت می شود.
وی با اشاره به با سواد کردن کودکان و نوجوانان بازمانده از تحصیل در سنین بین 10 تا 20 سال به عنوان اقدام دیگر آموزش و پرورش برای مبارزه با بیسوادی، تصریح کرد: تمام مدیران واحدهای آموزشی موظف به تشکیل حداقل یک کلاس سواد آموزی در واحد خود شدند.
وی رتبه استان قم در تعداد دارندگان افراد بیسواد در کشور را دهم عنوان کرد، و افزود: این استان رتبه سوم جذب افراد به کلاس ها و دوره های سواد آموزی در کشور را دارد.
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان نیز در این جلسه با بیان اینکه اولویت های طرح های بیسوادی طبق مصوبه 595 شورای انقلاب فرهنگی افراد 10 تا 49 سال هستند،افزود: بیش از 130 هزار نفر از افراد بین 6 تا 9 سال که در سن واجب التعلیمی قرار دارند، در استان بیسواد هستند.ک/3
7403/ 550/


16/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 288]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن