تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803668669




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فعالیت ۷۰۰۰ موسسه مالی غیر مجاز در کشور!


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: فعالیت ۷۰۰۰ موسسه مالی غیر مجاز در کشور!


معاون بانک مرکزی با بیان این که اطلاع دقیقی از فعالیت همه موسسات غیر مجاز وجود ندارد و کسی هم نمی‌داند که با سپرده‌های مردم چه کار می کنند، گفت: تصور ما دریافت مجوز پنج موسسه تا پایان امسال بود که تاکنون ساماندهی موسسه آرمان و نور محرز شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حمید تهرانفر در گفت‌ و گو با ایسنا، اقدامات بانک مرکزی برای ساماندهی موسسات مالی غیر مجاز را مثبت ارزیابی و تاکید کرد: به طور جدی پیگیر ساماندهی این موسسات هستیم  و با توجه به مقررات، ضوابط و هماهنگی با خارج از بانک مرکزی از جمله نیروی انتظامی، وزارت تعاون، دادستانی و استانداری‌ها و تفاهم‌ نامه‌ های  آماده شده، می توانیم بسیار قدرتمند در این عرصه حرکت کنیم.
 
آمار موسسات شفاف می شود
معاون نظارت بانک مرکزی درباره آمار و شمار موسسات غیر مجاز فعال در کشور گفت: هیچ کسی نمی تواند به دلیل گستردگی،  شمار دقیق موسسات غیرمجاز را اعلام کند، اما اگر بعدها نیروی انتظامی براساس روش مشخصی که تعیین کرده‌اند وارد شود شمار آنها شفاف تر خواهد شد.
 
تهرانفر با بیان این که برآورد اولیه من این است که حدود چهار تا پنج هزار صندوق قرض الحسنه داریم و حدود 1700 تا 1800 تعاونی اعتبار سالم یعنی تعاونی هایی همچون اعتبار کارمندی، کارگری و صنعتی که بیرون از محیط کارشان دیده نمی شوند، گفت: بر این اساس با احتساب حدود 50 تا 60 تعاونی اعتبار آزاد که مورد پذیرش نبوده و باید مراحل انحلال، تبدیل یا ادغام را طی کنند، حدود 7000 موسسه مالی اعتباری در کشور وجود دارد.

نور و آرمان به زودی مجوز می‌گیرند
وی در ادامه با بیان این که برخی موسسات برای قرار گرفتن در حوزه نظارت بانک مرکزی علاقه مندی نشان داده و ورود کرده‌اند افزود: تصور ما این بود که تا پایان امسال پنج موسسه مجوز دریافت کنند که تاکنون مجوز موسسات نور و آرمان محرز شده است، به طوری که موسسه مالی و اعتباری نور اقدامات لازم را کرده و به همراه موسسه آرمان پذیره نویسی خود را به اتمام رسانده اند؛ بنابراین در آینده‌ نزدیک شروع به کار می‌کنند.
 
به گفته تهران فر یکی دو مورد دیگر موسسه مالی و اعتباری دیگر هم  در حال اخذ مجوز هستند.
 
علیه موسسات متخلف اقدام می شود
معاون نظارت بانک مرکزی افزود: بقیه موسسات غیرمجاز هر کدام در جایی قرار گرفته و نمی توانیم دقیق اعلام کنیم که چه زمانی مجوز می گیرند و البته دریافت مجوز آن‌ها مستلزم همکاری نزدیک با بانک مرکزی است. تهران فر گفت، ممکن است بسیاری هم اهتمام نداشته و فکر کنند که در این فضای خاکستری بهتر کار کرده، سود بالا گرفته و سپرده قانونی نمی دهند؛ اما این وضع قابل دوام نیست و به طور حتم علیه آن ها اقدام می شود.
 
وی با بیان این که وقتی که موسسات بزرگ مجوز دریافت کرده و ساماندهی شوند، نگرانی ایجاد اشکال در صورت برخورد با موسسات کوچک هم از بین می رود، ادامه داد: این درحالی است که اقتصاد کشور تحمل برخی موسسات که نظارتی بر کار آن ها نیست را ندارد؛ این که موسسه ای با نام قرض الحسنه کار کرده و از نام ائمه اطهار استفاده کند، اما شفافیت نداشته باشد را دیگر کسی نمی پسندد.
 
تهران فر با بیان این که ما برای صرافی ها، صندوق‌ها، تعاونی ها و لیزینگ ها راه را هموار کرده‌ایم و اگر اقدام نکنند مسئوولیت با خودشان است، گفت: شاید زمانی عنوان می شد که فعالیت موسسات غیر مجاز و متخلف چندان موثر نیست، اما امروزه ثابت شده است که برخی از آن‌ها با اقداماتشان برای کشور بحران ایجاد کرده اند؛ براین اساس همه موسسات مالی موظف به داشتن شناسنامه برای فعالیت اند.
 
مردم با چشم طمع به سمت موسسات غیر مجاز نروند
تهران فر درباره این که چرا برای فعالیت ساده ترین فروشگاه باید مجوز وجود داشته باشد، اما موسساتی که بسیاری از سرمایه های مردم را در اختیار دارند، بدون مجوز و نظارت فعالیت می کنند و بانک مرکزی خود را نسبت به امنیت سپرده گذاری مردم در آنها غیر متعهد می داند؟ پاسخ داد: به نظر می رسد از قانون برداشت یکسانی نمی‌شود. بانک مرکزی مطالب را روشن و واضح می بیند و فکر می کند دلیلی برای فعالیت این موسسات آشکارا وجود ندارد، اما هنوز در این رابطه ابهاماتی بین برخی سازمان های دیگر وجود دارد.
 
وی با بیان این که به هرحال این موسسات، جزئی از بازار پولی نیستند و نباید مردم با چشم طمع برای اخذ سود بیشتر یا دریافت وام نوبتی چند برابر، به آنها روی آورند یادآور شد: ما دیدگاه مثبتی درباره این موسسات نداریم، آنها مثل گردوی در بسته می مانند که در برخی موارد اطلاعات دقیقی از آنها وجود نداشته و بیشتر، تابلوهای زیبایی دارند و نمی دانیم که چه می کنند.


جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن