واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک دوره مسابقات دو ومیدانی به مناسبت 16 آذر در گنبدکاووس برگزار شد گنبدکاووس - ایرنا - یک دوره مسابقه دو و میدانی به مناسبت بزرگداشت 16 آذر روز دانشجو روز جمعه با حضور دانشجویان دختر دانشگاه های شرق گلستان در استادیوم تختی گنبدکاووس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این دوره از مسابقات که از سوی هیات دو و میدانی گنبدکاووس برگزار شد، 70 نفر از دانشجویان دانشگاه های شهرستان های آزادشهر گنبدکاووس و مینودشت در سه رشته دو سرعت 60 متر، پرش طول و پرتاب وزنه با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در این دوره از مسابقات دانشجویان دانشگاه گنبدکاووس ، آزاد اسلامی ، پیام نور ، موسسه اموزش عالی شم و شرق ، مرکز اموزش علمی و کاربردی یک و دو شهرستان گنبدکاووس و آزادشهر و مینودشت حضور داشتند.
رییس هیات دو و میدانی گنبدکاووس در حاشیه برگزاری این مسابقات به خبرنگار ایرنا گفت: در این مسابقات 39 دانشجو در ماده دو 60 متر، 18 نفر در ماده پرتاب وزنه و 13 نفر نیز در ماده پرش طول به رقابت پرداختند.
"منصور آق " با بیان اینکه این مسابقات با حمایت بخش خصوصی انجام شد، افزود: در پایان این رقابت ها از نفرات برتر هر رشته با اهدا حکم قهرمانی و هدایای نقدی تقدیر شد.
وی گفت: نفرات برتر این دوره از مسابقات، قضاوت مدرسان و دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه های گنبدکاووس شرح زیر مشخص شدند.
دو 60 متر؛ فاطمه رحمانی از مرکز آموزش علمی و کاربردی گنبد2 ، مائده دادخواه و آمنه پقه از دانشگاه گنبدکاووس، اول تا سوم شدند.
در پرتاب وزنه؛ مریم لطفی از دانشگاه پیام نور گنبدکاووس، عالیه جهان دیده از مرکز علمی و کاربردی گنبد2 و عالمه نافعی از دانشگاه پیام نور گنبدکاووس عناوین اول تا سوم را کسب کردند.
در پرش طول؛ لیلا شفائی و آسیه جرجانی از دانشگاه پیام نور گنبدکاووس و فهیمه خدانظر از دانشگاه گنبدکاووس به رتبه های اول تا سوم رسیدند.
رییس هیات دوو میدانی گنبدکاووس خاطر نشان کرد: در پایان مسابقات از قهرمانان و دوندگان گنبدی حاضر در لیگ برتر کشور به نام های جواهر زمانی، مژگان پاکدل، آیلین بابکی و زهرا قلیچ راد که دانشجویان دانشگاه های مختلف گنبدکاووس نیز هستند؛ به صورت ویژه تقدیر شد.
/622/
14/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]