تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860269982




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احتمال وقوع زلزله در تهران موضوع جدیدی نیست/مسایل مربوط به زلزله به صورت علمی رصد می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: احتمال وقوع زلزله در تهران موضوع جدیدی نیست/مسایل مربوط به زلزله به صورت علمی رصد می شود تهران - ایرنا - رییس ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران با اشاره به اینکه احتمال وقوع زلزله در تهران موضوع جدیدی نیست، گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی شهر تهران و قرار گرفتن شهر بر روی گسل های زلزله خیز، امکان وقوع زمین لرزه در تهران امری محتمل است.


"احمد صادقی" روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس همین استدلال دستگاههای مسوول و متولی در حوزه مدیریت بحران و سازمان های امداد و نجات همواره آمادگی لازم برای مقابله با وقوع حوادث و بلایایی طبیعی در کلانشهر تهران را دارند.
وی با تاکید بر لزوم حفظ هوشیاری و آمادگی مردم برای مقابله با حوادث احتمالی، تصریح کرد: دستگاههای مختلف و متولی در حوزه مدیریت بحران نیز باید سناریوهای مناسب مقابله با بحران را اجرا و به مرحله مانور بگذارند تا ضمن هم افزایی بیشتر دستگاهها، نواقص موجود شناسایی و رفع شود.
صادقی با بیان اینکه ارائه آموزش های لازم در خصوص مقابله با حوادث طبیعی به مردم ضروری است، اظهار کرد: شهر تهران مقاوم ساخته نشده و همین امر می تواند موجب بروز خسارت های بیشتری در زمان وقوع حوادث و بلایای طبیعی شود.
وی با تاکید بر اینکه همواره باید نسبت به وقوع احتمالی زمین لرزه در تهران، دغدغه داشته باشیم، افزود: احساس خطر در زمینه احتمال وقوع زلزله در سطح جامعه، موجب حفظ هوشیاری و آمادگی لازم برای مقابله با این حوادث و پیشگیری از بروز خسارت های بیشتر ناشی از این حوادث احتمالی خواهد شد.
صادقی با اشاره به اینکه ساخت و سازهای ساختمانی در تهران باید استاندارد و مقاوم باشند، گفت: افزایش مقابله با حوادث از جمله ارتقای سطح آگاهی و آمادگی مردم در مواقع بروز زلزله، بسیار ضروری است.
رییس ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران با اشاره به اینکه زمان و مکان وقوع زلزله به لحاظ علمی قابل پیش بینی نیست، تاکید کرد: موسسه ژئو
فیزیک تهران به عنوان نهاد مسوول و مرجع در خصوص زلزله، مسایل مربوط به زلزله را به صورت مستمر رصد می کند.
به گفته وی، در زمان احساس خطر نسبت به وقوع حوادث طبیعی از جمله زلزله، ستاد مدیریت بحران وارد عمل شده و مردم را در جریان مسایل قرار خواهد داد.
صادقی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در موسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران، افزود: شایعات اخیر مبنی بر وقوع زلزله در فضای مجازی و برخی شبکه های اجتماعی از نظر این موسسه علمی، متقن، معتبر و قابل استناد نیست و مردم نباید دراین زمینه نگران باشند.
رییس ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران افزود: مردم اطمینان داشته باشند اگر وقوع زلزله به مرحله هشدار برسد، اطلاع رسانی لازم مبتنی بر موازین علمی و عملی در این خصوص از طریق مبادی مسوول انجام می شود.
صادقی با بیان اینکه تاکنون گزارشی در خصوص پیش بینی وقوع زلزله در تهران از سوی موسسه ژئوفیزیک مطرح نشده، تصریح کرد: شهر تهران با 38 مخاطره در حوزه حوادث و بلایای طبیعی و غیرطبیعی مواجه است که هماهنگی کاملی بین استانداری، وزارت کشور و ستاد مدیریت بحران شهرداری برای مقابله با وقوع احتمالی حوادث و بلایای طبیعی وجود دارد.
رییس ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران تاکید کرد: عرصه مجازی و شبکه های اجتماعی ، منشا قانونی و مناسبی برای اطلاع رسانی در خصوص حوادث نیست و مردم نباید نسبت به مسایل مطرح شده دراین شبکه ها، نگران باشند.
تهرام 1393/1625


14/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن