تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860396666




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازتاب دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی در رسانه های ترکیه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بازتاب دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی در رسانه های ترکیه آنکارا- ایرنا، رسانه های ترکیه گشایش دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی در تهران را بطور گسترده ای بازتاب داده و به نقل از خبرگزاری آناتولی این کشور نوشتند: علی جنتی وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی ایران تقویت همکاری های حرفه ای میان رسانه های کشورهای اسلامی را یک ضرورت دانست.


خبرگزاری "آناتولی" به عنوان خبرگزاری رسمی ترکیه مراسم آغازبکار و اختتامیه این نشست را منعکس کردند و علاوه بر آن رسانه های نوشتاری، پایگاههای اینترنتی خبری تصویری و نیز برخی شبکه های تلویزیونی ترکیه نیز اخبار این اجلاس را پوشش دادند.
آناتولی با اشاره به برگزاری دهمین نشست وزرای اطلاع رسانی کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی در تهران سخنان آقای "علی جنتی" وزیر فرهنگ و ارشاد جمهوری اسلامی ایران و " ایلیاد مدنی" دبیرکل سازمان همکاریهای اسلامی در مراسم افتتاحیه نشست را بطور گسترده ای بازتاب داد.
به نوشته آناتولی، جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقویت همکاریهای حرفه ای بین رسانه های کشورهای مسلمان را یک ضرورت خواند و گفت: کشورهای مسلمان می باید صاحب یک آژانس خبری مشترک باشند.
آناتولی همچنین یک مصاحبه اختصاصی با وزیر فرهنگ و ارشاد جمهوری اسلامی ایران نیز انجام داده و نوشت: وزیر فرهنگ و ارشاد ایران گفته است که در نتیجه تلاش های رسانه های غربی، دامنه تفرقه افکنی و ایجاد اختلافات میان جوامع اسلامی افزایش یافته است.
به نوشته آناتولی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جمهوری اسلامی از مسلمانان خواستار تلاش برای وحدت شد و گفت: مسلمانان می باید در مرحله نخست در زمینه سیاسی اختلافات خود را کنار گذاشته و در حول اهداف مشترک گردهم بیایند.
آناتولی افزود: جنتی با تاکید بر تاثیر گسترده رسانه ها در همکاری کشورهای اسلامی خواستار همکاری های بیشتر رسانه ای بین کشورهای اسلامی شد.
جتنی در زمینه ایفای نقش رسانه ها در حل مسایل مختلف منطقه ای گفت: کشورهای عراق، افغانستان و سوریه با مسایل مختلفی مواجه هستند و در این کشورها درگیری با گروههای افراطی و تروریست ادامه دارد. همکاریهای رسانه ای یکی از گامهای مهم در مبارزه با گروههای افراطی و تروریست است و رسانه ها امکان ایفای نقش بسیار مهمی در این مبارزه را دارا هستند.
به نوشته این خبرگزاری جنتی مساله فلسطین و جنایات وحشیانه اسراییل علیه مردم مظلوم فلسطین را اولویت نخست جهان اسلام است . مساله فلسطین ابعاد سیاسی، اقتصادی، اطلاع رسانی و رسانه ای دارد و برای افشای جنایان اسراییل امروزه می باید از رسانه ها بهره بگیریم.
به نوشته آناتولی، "ایاد مدنی "دبیرکل سازمان همکاری های اسلامی نیز نشست تهران را بسیار مفید خواند و گفته است، در این اجلاس در زمینه اهمیت رسانه ها در مسایل مبتلابه کشورهای اسلامی بحث و تبادل نظر و مقرر شد که کشورهای عضو سازمان در زمینه سرمایه گذاری در زمینه رسانه ای گام های اساسی بردارند.
خاورم**2012** 5981


13/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن