واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشاوروزیر کشور : بانوان برای سرمایه گذاری اقتصادی مشارکت کنند ساری-ایرنا-مشاور امور خانواده و زنان وزیر کشور با اشاره به اینکه بانوان کشور دارای سرمایه های انباشت شده چون طلا و زیور الات هستند ، گفت: می بایست این سرمایه بلااستفاده برای سرمایه گذاری اقتصادی بکار گرفته شود .
به گزارش خبرنگار ایرنا ، " فهمیه فرهمند پور" روز چهارشنبه در ششمین کارگروه بانوان و خانواده استان مازندران با این تاکید که سرمایه گذاری در امور تولیدی و اقتصادی مطمئنا سودبیشتری را برای افراد به همراه دارد ، گفت: بانوان کشورمان باید به این باور برسند که فروش طلاها و سرمایه گذاری آنها می تواند سود و درآمد بیشتری را نصیب آنها کند .
مشاور امور خانواده و بانوان وزیر کشور به برنامه ریزی تاسیس صندوق سرمایه گذاری ویژه زنان در یکی از استان های کشور اشاره و تصریح کرد: طلاو سکه های پس اندازی بانوان ، سرمایه این صندوق است و توسعه این صندوق در استان های دیگر نیز موردنظر است .
وی به علاقمندی بانوان برای فعالیت در تعاونی ها بعنوان نقطه قوت در انگیزه این قشر برای کار و فعالیت اقتصادی دانست و ادامه داد : براساس آمارهای کشوری تمایل بانوان برای راه اندازی و فعالیت در تعاونی ها زیاد و این بخش رشد خوبی داشته است .
فرهمند پور گفت: زنان کشور با لحاظ کردن نظام سنتی و توجه به حفظ کانون خانواده ، فعالیت در تعاونی ها که از نظر مکان و زمان کار انعطاف بیشتری دارند ، مورد توجه قرارداده اند .
مشاور امور بانوان و خانواده وزیر کشور همچنین به فعالیت تعاونی های خانوادگی و فامیلی بدون ثبت اشاره کرد و گفت: این تعاونی های فعال در زمینه های اقتصادی و تولیدی می بایست ثبت تا از مزایای خدمات این بخش بهره مند شوند.
به گفته فرهمندپور با ثبت این شرکتها ، فعالیتهای اقتصادی سنتی تعاونی ها، قانونمند خواهد شد .
مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه از تعاونی ها زنان بعنوان فرصت خوبی برای بهره گیری از مدیریت این قشر نام برد و گفت: از 13 هزار و 504 تعاونی ثبتی مازندران یکهزارو 294 تعاونی 70درصد سهام آنها متعلق به بانوان است و در واقع تعاونی بانوان به حساب می ایند.
"علی بابایی کارنامه" ادامه داد: بیشترین حوزه فعالیت این تعداد تعاونی بانوان در حوزه خدمات ، بافت فرش ، صنایع دستی ، تولید و پخت نان و آموزش زبان خارجه است .
وی از نبود بازارچه عرضه محصولات تولیدی تعاونی بانوان بعنوان مهمترین مشکل این بخش نام برد و افزود: شهرداری ها موظف به ایجاد این بازارچه و واگذاری رایگان به تعاونی های بانوان است که در مازندران اجرایی نشده است .
مدیر کل تعاون ، کار ورفاه اجتماعی مازندران به صدمات و آسیب های وارده به زنان در حین کار اشاره کرد و گفت: امسال 10 کارگر زن در واحدهای تولیدی مازندران آسیب دیدند .
مازندران بیش از سه میلیون و 150 هزار نفر جمعیت دارد که 47درصد آنان را زنان تشکیل می دهند.ک/2
7329/506
12/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]