واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نزدیکی به قطب های صنعتی کشور ویژگی بارز ملایر در سرمایه گذاری است ملایر-ایرنا-رییس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر گفت: نزدیکی این شهرستان به قطب های صنعتی کشور مانند استان مرکزی و ساوه، ویژگی بارز و مثبت برای سرمایه گذاری است.
"داریوش صفاری" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اتصال ملایر به خطوط ریلی، وجود ایستگاه مسافری و باری، فعالیت اداره گمرک، اتاق بازرگانی و وجود هفت شهرک و نواحی صنعتی از دیگر نقاط قوت ملایر برای جذب سرمایه گذار است.
وی اظهار داشت: ملایر دارای هفت شهرک و ناحیه صنعتی شوشاب، سهند، امام رضا(ع)، شهرک شماره 2 مبل و منبت حاجی آباد، ناحیه صنعتی سامن، شهرک خصوصی جعفری و شهرک خصوصی چوبگار زاگرس است و از زیرساخت هایی چون گاز، برق، آب و شبکه روشنایی برخوردارند.
وی ادامه داد: در حال حاضر، طرح های بزرگ صنعتی چون پتروشیمی با میزان سرمایه گذاری یک هزارو 950 میلیارد ریال، شرکت آهن و سیلیس آذرخش با 310 میلیارد ریال، فاز دوم شرکت ذوب آهن آلیاژی با 580 میلیارد ریال، شرکت تولید انواع مربا و آبمیوه با 70 میلیارد ریال و شرکت سپهر صنعت آگرین با 304 میلیارد ریال در ملایر در حال اجرا است.
صفاری همچنین شرکت های بافتینه، بافتسان، هوراند خودرو دیزل، جامه دوزان پردیس، کیان وین سا، ذوب آهن آلیاژی، کارخانجات صنعتی، لوح زرین، معادن سرمک و فروسیلیس غرب پارس را از جمله واحدهای بزرگ صنعتی در این شهرستان عنوان کرد که در حال فعالیت هستند.
وی بیان داشت: ملایر با 276 فقره واحد صنعتی و میزان سرمایه گذاری چهار هزارو 457 میلیارد ریال، از نظر میزان سرمایه گذاری در این واحدها، رتبه نخست استان همدان را به خود اختصاص داده است.
صفاری عمده تولیدات واحدهای صنعتی این شهرستان را شمش فولاد، میلگرد، اتوبوس، مینی بوس، فروسیلیس، منسوج نبافته، کاغذ کرافت، منسوج استخوان بندی تایر، کنسانتره سرب و روی، درب و پنجره UPVC، انواع مبلمان و محصولات چوبی، پوشاک و فرآوری و بسته بندی کشمش برشمرد.
وی اظهار کرد: کشمش، کنسانتره سرب، سنگ آهن، ژیلسونیت، پارافین جامد و وازلین، پسته و خرما عمده محصولات صادراتی ملایر است که از نظر ارزش دلاری 44 درصد صادرات امسال استان همدان را به خود اختصاص داده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر بیان داشت: علاوه بر این، بیش از 55 درصد ذخایر معدنی استان همدان در ملایر است که در حال حاضر، 42 معدن در این شهرستان فعال است.
صفاری سیلیس، فلدسپات، سرب، آهن، پگماتیت، آندالوزیت، شیست، گرانیت خاکستری، خاک صنعتی، لاشه آهکی و آرن را از جمله مواد معدنی در این شهرستان عنوان کرد و افزود: ظرفیت تولید سالانه معادن ملایر یک میلیون و 931 هزارو 889 تن مواد معدنی است.
وی گفت: تاکنون، بیش از 150 میلیارد و 741 میلیون ریال در معادن شهرستان ملایر سرمایه گذاری شده است.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون، زمینه ها و بسترهای لازم برای سرمایه گذاری در این شهرستان مساعد است و چشم انداز صنعت و سرمایه گذاری در این بخش بسیار روشن است.
شهرستان ملایر با جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در جنوب شرقی استان همدان واقع شده است.
7528/576
01/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]