تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820341256




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیش از 40 اثر تاریخی استان را مرمت کردیم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون میراث خراسان جنوبی:
بیش از 40 اثر تاریخی استان را مرمت کردیم
علی اکبر وحدتی، معاون میراث خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از زمان تاسیس استان، مرمت اصولی آثار را جهت جذب گردشگر و صیانت از آن‌ها آغاز کرده‌ایم، گفت: مرمت چهل اثر به پایان رسید.


علی اکبر وحدتی،‌ معاون میراث فرهنگی استان خراسان شمالی در خصوص مرمت آثار تاریخی در سال جاری در این استان در گفتگو با خبرنگار میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران گفت: از سال تاسیس استان خراسان شمالی تا کنون مرمت بیش از چهل اثر تاریخی را تمام کرده‌ایم و چندین اثر نیز در دست مرمت قرار گرفته‌اند.
 
وحدتی ادامه داد: در سال جاری، مرمت آثاری نظیر امامزاده بنی غلامان، قلعه جلال الدین گرمه، خانه تاریخی خُراشا با غمزار گرمه،‌ امامزاده بازار قارنس در مانه و سلمقان، امامزاده گیفان، بنای عمارت مفخم، مسجد انقلاب و بافت تاریخی بجنورد را به اتمام رساندیم و مرمت دو اثر نظیر کاروانسرای "رباط قره بیل" در شهر گرمه و امامزاده "لالا ادکان" در "اسفراین" در دست مرمت است.
 
این مقام مسئول اظهار داشت: به طور کلی بناهای مرمت شده تا کنون عمدتا قدمت ساسانی، قاجاری و پهلوی داشته است و به دلیل پراکندگی آثار تاریخی در شهرستان‌های استان،‌ تلاش خواهیم کرد که با انجام مرمت اصولی آثار، زمینه را برای جذب گردشگر و توسعه صنعت گردشگری فراهم کنیم.
 
معاون میراث خراسان شمالی افزود: در استان خراسان جنوبی تا کنون بیش از 2280 اثر تاریخی و با ارزش شناسایی شده که از این تعداد 528 اثر در فهرست آثار ملی قرار گرفته است.
 
وحدتی عنوان کرد:‌ از آثار شناسایی شده بیشتر آن‌ها تپه و محوطه باستانی هستند که نیازمند کار کاوش و اکتشافات است، که این عمل در صورت وقوع موجب کشف شیء و یا اشیاء تاریخی می‌گردد و در نتیجه با افزایش موزه‌های تاریخی، درآمد زایی خواهد شد.
 

انتهای پیام/ اس







تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن