تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837660578




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شانس مادر شدن برای این افراد کم است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


بارداری:
شانس مادر شدن برای این افراد کم است
متأسفانه كسانی كه كم‌كاری تیرویید دارند، چاق هم می‌شوند و این دو موضوع كنار هم مشكل را بیشتر می‌كند.



پیامبر (ص) فرمودند: هر جوانى که در آغاز جوانى زن بگیرد ، شیطان وى بانگ بر آورد : اى واى ! دین خود را از دستبرد من محفوظ داشت .   به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، امروزه یکی از مشکلات اکثر خانم‌ها چاقی و اضافه‌وزن است. کمتر خانمی بر این باور است که چاقی می‌تواند باعث ناباروری شود اما این موضوع از نظر علمی کاملا به اثبات رسیده است. مطالعه‌های متعدد نشان داده‌، زنانی كه اضافه وزن دارند یا چاق هستند در مقایسه با زنانی كه وزن طبیعی دارند، مدت زمان بیشتر و دشوارتری را برای باردارشدن سپری می‌كنند. به‌علاوه پس از باردارشدن نیز احتمال ناموفق‌بودن بارداری در آنها بیشتر است. اضافه وزن در مردان و زنان منجر به افزایش میزان هورمون‌ها در بدن می‌شود و هورمون‌ها نیز فرآیند باروری را تحت‌تاثیر قرار می‌دهند.
در گفت‌وگو با دکتر ابوالفضل مهدی‌زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران توضیحات بیشتری را در این زمینه جویا شدیم:   آقای دکتر! این موضوع صحت دارد که چاقی ناباروری می‌آورد؟
بله، اضافه وزن باعث افزایش میزان هورمون‌ها در بدن می‌شود و هورمون‌ها نیز فرآیند باروری را تحت‌تاثیر قرار می‌دهند. ترشح غیرطبیعی هورمون‌ها می‌تواند تاثیرات منفی بر تولید تخمک داشته باشد. در زنان، وزن زیاد باعث افزایش تولید انسولین می‌شود كه عامل نامنظم‌شدن تخمك‌گذاری است. همچنین بین چاقی، افزایش تولید انسولین و ناباروری ارتباطی وجود دارد كه به این همراهی نشانگان تخمدان پلی‌كیستیك گفته می‌شود. به عبارت ساده‌تر در خانمی كه چاق است، سیستم هورمونی از سیكل منظم خارج می‌شود و فرد مقاومت انسولینی پیدا می‌كند و تخمك‌گذاری قطع می‌شود. با چاق‌ترشدن خانم‌، میزان هورمون‌های مردانه بالاتر می‌رود، فرد جوش می‌زند و مشكلات بسیاری از جمله تخمدان پلی‌کیستیک پیدا می‌کند. مطالعه‌های جدید نشان داده خانم‌هایی كه تخمدان پلی‌كیستیك دارند و وزن كم می‌كنند، خودبه‌خود باردار می‌شوند.   چند وقت قبل از باردارشدن باید برای کم‌کردن وزن اقدام کرد؟
خانمی كه وزن بالا دارد، باید 3 تا 6 ماه قبل از بارداری با رژیم گرفتن، وزن خود را پایین بیاورد. اگر BMI بالای 45 بود نیز نیاز به جراحی است. به خانمی كه تحت جراحی قرار می‌گیرد، توصیه می‌شود فورا باردار نشود اما خانمی كه با رژیم و ورزش لاغر می‌شود می‌تواند به سرعت بعد از كاهش وزن باردار شود در طول بارداری نیز با توجه به شرایط فرد مكمل‌های مورد نیاز تجویز خواهد شد.   یکی از خوانندگان پرسیده بودند که در عین داشتن اضافه وزن مبتلا به کم‌کاری تیرویید نیز هستند، ایشان می‌توانند باردار شوند؟
متاسفانه كسانی كه كم‌كاری تیرویید دارند، چاق هم می‌شوند و این دو موضوع كنار هم مشكل را بیشتر می‌كند. كم‌كاری تیرویید یكی از اساسی‌ترین مشكلات در زمینه باردارشدن است. خانم‌هایی كه مبتلا به كم‌كاری تیرویید هستند، معمولا باردار نمی‌شوند و اگر باردار شوند خطرات بسیاری خود آنها و جنین‌شان را تهدید می‌كند. هورمون تیرویید می‌تواند روی نظم قاعدگی، باروری، سطح استروژن و پروژسترون خون، بارداری موفق و سقط جنین، شیر دادن و یائسگی تاثیر بگذارد. وقتی خانمی کم‌کاری تیرویید داشته باشد، برای جبران این مساله هورمون TRH از غده هیپوتالاموس آزاد می‌شود، اما TRH به‌طور ناخواسته باعث افزایش پرولاکتین می‌شود که یکی از هورمون‌هایی است که در مساله باروری دخیل است و اگر بیش از حد باشد، تخمک‌گذاری صورت نمی‌گیرد و سیكل‌های بدون تخمك‌گذاری مانع از باردارشدن می‌شوند. TRH وقتی بالا می‌رود، كلاژن در خون بالا می‌برد و این مساله باعث ترشحات شیری از سینه‌ها می‌شود. این موضوع نیز خود مانع تخمك‌گذاری می‌شود. از طرف دیگر هورمون تیرویید باعث می‌شود هورمون‌هایی مثل استروژن و پروژسترون به درستی کار نکنند. پس کم‌کاری تیرویید اختلالات هورمونی نیز ایجاد می‌کند.   آیا درمان کم‌کاری به باردار شدن آنها کمک می‌کند؟
بله، توصیه می‌شود خانمی كه كم‌كاری شدید تیرویید دارد برای باردارشدن حتما به پزشك غدد مراجعه كند تا درمان شود. متخصص غدد به خانمی كه كم‌كاری تیرویید دارد، دارو می‌دهد تا با تنظیم هورمون‌ها شانس بارورشدن بیشتر شود.   گاهی می‌بینیم خانمی مبتلا به کم‌کاری است و باردار می‌شود!
درست است. در عده‌ای از خانم‌ها کم‌کاری تیرویید خفیف است و خانم باردار می‌شود اما این خانم‌ها هم باید طی بارداری، حتما تحت درمان قرار بگیرند، چون در غیر این‌صورت جنین دچار مشكلاتی نظیر عقب‌ماندگی ذهنی و... می‌شود اما بعد از درمان، جنین مشكلی پیدا نخواهد کرد.   آیا درمان‌ها روی جنین اثر منفی ندارند؟
نه، درمان‌های دارویی و طبی روی جنین تاثیر منفی نمی‌گذارد. در دوران شیردهی نیز مصرف داروهای كم‌كاری تیرویید مغایرتی با شیردهی ندارد.   بسیاری از خانم‌هایی که تحت درمان هستند وقتی باردار می‌شوند دارو را قطع می‌کنند! این کار به صلاح است؟
نه، کاملا اشتباه است. برعکس خانمی كه كم‌كاری تیرویید دارد و تحت درمان است و باردار می‌شود نیاز به درمان بیشتری دارد. در این خانم‌ها حتی دوز دارو باید بالاتر برود و لازم است زیر نظر پزشک درمان‌هایشان را ادامه دهند.   خبر نو / 2020



۱۱/۰۹/۱۳۹۳ - ۲۱:۱۵




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 230]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن