تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803988327




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخبگان و تشکل های شاهد و ایثارگر حمایت می شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نخبگان و تشکل های شاهد و ایثارگر حمایت می شوند تهران - ایرنا - رییس مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت، این نهاد از نخبگان و تشکل های شاهد و ایثارگر حمایت می کند.


به گزارش ایرنا از بنیاد شهید، «علی عباس کمری» در سلسله جلسات پاسخ به سووالات ایثارگران که روزهای سه شنبه در مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد برگزار می شود، افزود: تاکنون به صورت میانگین 70 درصد از هزینه پژوهش و اختراعات نخبگان شاهد و ایثارگر پرداخت شده، البته برخی طرح های پژوهشی برای اجرایی شدن، نیازمند حمایت های ملی است.
وی تصریح کرد: در این خصوص نیز با مسوولان دولت در بخش های مرتبط وارد رایزنی می شود و از این حیث نخبگان شاهد و ایثارگر را حمایت می کنیم. هرچند به نتیجه رسیدن این رایزنی ها به وضعیت بودجه دولت و شرایط اقتصادی کشور بستگی دارد.
کمری ادامه داد: مطابق بانک اطلاعاتی موجود 837 نفر از اعضای این مرکز دارای درجه «پی.اچ.دی - PHD - هستند و 440 نفر پزشک، 65 نفر دارای بردهای تخصصی و فوق تخصصی، 640 نفر دارای درجه دکترای حرفه ای، یکهزار و 853 نفر دارای مدرک ارشد و دو هزار و 65 نفر از نخبگان این مرکز، مشغول تحصیل در مقاطع دانشگاهی هستند.
وی با بیان اینکه هشت سال از آغاز به کار مرکز دانش پژوهان گذشته است، افزود: 22 هزار و 798 عنوان دستاورد علمی در حوزه های مختلف اعم از مقالات و اختراعات و طرح های علمی، حاصل فعالیت این مرکز و نخبگان ایثارگر و شاهد در این سال هاست.
کمری همچنین درمورد اقدامات این مرکز طی یک سال اخیر گفت: بازبینی در اساسنامه مرکز و دستورالعمل های حمایت از نخبگان، اجرای طرح «آلاله» در روز بزرگداشت شهدای سال گذشته و بازدید از خانواده های ایثارگر در سه استان محروم، حضور نخبگان در نهاد ریاست جمهوری، دیدار شورای مشورتی نخبگان با رییس مجلس شورای اسلامی و دیدار جمعی نخبگان با وزرا و وزارتخانه های مختلف از جمله فعالیت های مرکز دانش پژوهان بوده است.
کمری خاطرنشان کرد: تا پایان سال جاری برگزاری همایش ملی یک روزه تبیین جایگاه نخبگان و تشکل ها در زمینه ایثار و شهادت، تهیه بانک اطلاعاتی جامع نخبگان و صدور کارت عضویت جهت تسهیل در ارائه خدمات و حمایت ها، بازنگری برنامه های چشم انداز 10 سال اخیر بنیاد و تدوین چشم انداز 10 سال آینده تا سال 1404 بنیاد و ادامه طرح آینده سازان یا مدیریت فردا در خصوص اقدامات مربوط به جانشین پروری و کادرسازی برای نظام از میان فرزندان نخبه شاهد و ایثارگر برای اتخاذ پست های مهم در کشور را نیز در دستور کار خود دادیم.
رییس مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: برنامه های دیگری همچون فراخوان ملی طرح های تحقیقاتی، برگزاری نمایشگاه هنری هنرمندان ایثارگر و تاسیس بوستان های شاهد در استان های مختلف و غرس نهال به نام شهدای استان ضمن درج مشخصات شهدا و توسعه کمی و کیفی مرکز دانش پژوهان و تشکل ها در سطوح مختلف علمی و پژوهشی از برنامه های این مرکز در سال آینده خواهد بود.
کمری ادامه داد: اکنون 51 تشکل شاهد و ایثارگر در مرکز مشغول فعالیت هستند و در استان ها نیز 21 تشکل داریم. البته تاکنون 130 تشکل در حوزه ایثار و شهادت شناسایی شده اند که مراحل جذب آنان در حال پیگیری ست. از میان تشکل های موجود در مرکز، 35 تشکل در حوزه های فرهنگی، پنج تشکل در حوزه اقتصاد، 9 تشکل در حوزه جانبازان خاص و دو تشکل فعالیت سیاسی دارند. 33 تشکل ثبت رسمی شده اند و 18 تشکل مراحل ثبت را طی می کنند.
وی ضمن اشاره به انتشار چندین عنوان کتاب در حوزه سیره عملی شهدا، مستندسازی، جمع آوری آثار ادبی، انتشار 65 مقاله با رویکرد سیاسی، تولید اخبار و تحقیق در حوزه های تخصصی همچون تروریسم را از دیگر فعالیت های این مرکز خواند و ادامه داد: یکی از اقدامات موثر مرکز، برپایی نمایشگاه مصدومان شیمیایی در حاشیه کنوانسیون جهانی منع استفاده از سلاح های هسته ای و شیمیایی است که در لاهه هلند برگزار می شود و بیانگر حقانیت و مظلومیت جانبازان شیمیایی ما در طول دفاع مقدس است.
کمری در پاسخ به سووال دیگری پیرامون سرنوشت طرح دیپلماسی ایثار گفت: این طرح برای ما یک طرح فراملی ارزشمند است و خصوصا در سطح کشورهای اسلامی برای ما اهمیت دارد از این رو این طرح به انضمام برقراری ارتباط با ایثارگران سایر کشورهای اسلامی به عنوان یک برنامه درازمدت در برنامه کار ما قرار دارد.
وی درمورد استفاده از نخبگان به عنوان اتاق فکر بنیاد خاطرنشان کرد: این امر از سوی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران مورد تاکید قرار گرفته و بر این اساس ما آمادگی داریم تجربیات و دانش نخبگان ایثارگر و شاهد را در هر حوزه مدیریتی و اجرایی، بدون دخالت و چشم داشت در اختیار مدیران قرار دهیم.
کمری ادامه داد: از تاسیس تشکل ها در حوزه ایثار و شهادت، حتی اگر صد درصد اعضای آن تشکل نیز ایثارگر نباشند، حمایت می کنیم. البته چگونگی تشکیل و روند فعالیت ها مهم است که همانند با قوانین مورد نظر در وزارت کشور درمورد تاسیس انجمن ها و نهادهای مردمی، باید استعلام های لازم در خصوص تقاضای ثبت تشکل ها انجام شود.
وی به عملکرد شرکت «تکاک» اشاره کرد و گفت: در مقابل مطالبات و محدودیت های موجود، در سال گذشته شرکت «تکاک» تحت پوشش سازمان اقتصادی کوثر تاسیس شد که وظیفه آن حمایت از طرح های اجرایی در راستای کارآفرینی برای ایثارگران است.
کمری با بیان اینکه تا کنون 168 طرح به تکاک ارائه شده، افزود: هر ایده پردازی می تواند طرح خود را برای اجرایی شدن به مرکز دانش پژوهان ارائه کند تا در صورت تایید، به سازمان تکاک معرفی و مورد حمایت قرار گیرد. البته کار ما معرفی ایده پردازان به شرکت تکاک است و مسوولان این شرکت نیز برای خود ضوابط و قواعدی دارند.
اجتمام ** 7268 ** 1071


11/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن