محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844248459
زیرساخت های نیمه جان صنعت
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: زیرساخت های نیمه جان صنعت بیرجند - روزنامه خراسان جنوبی در شماره 1744 خود گزارشی با عنوان " زیر ساخت های نیمه جان صنعت/ در شهرکهای صنعتی استان چه می گذرد؟" را منتشر کرد.
در گزارش این روزنامه آمده است: درست همین هفته قبل بود که در کارگروه اقتصادی استانداری، از نبود زیرساخت ها در شهرک های صنعتی استان صحبت شد؛ در حالی که مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان از ورود تجهیزات و امکانات تولید شمش چدن خوسف و سرمایه گذاری در 3 پروژه با مشارکت سرمایه گذار خارجی خبر می داد اما نبود آب در شهرک صنعتی را تایید کرد.
در شرایطی که سرمایه گذار به سختی جذب استان می شود، نبود زیرساخت می تواند در گریز سرمایه گذار موثر باشد. به نظر می رسد کمبود اعتبار مهم ترین عامل در کامل نشدن زیرساخت های شهرک های صنعتی باشد.
سال بحرانی شهرک صنعتی فردوس
این شهرک اگر چه در زمینه زیرساخت ها مشکلی ندارد اما تامین آب آن با بحران مواجه شده است. این مسئله از 3سال قبل خود را نشان می دهد اما چند ماه است که مشکل وجود دارد. بنا به توضیح مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فردوس هرچند مجبور به آبرسانی سیار با تانکر شده اند اما هیچ پیگیری واقدامی در استان وشهرستان برای حل مشکل نشده و آنقدر که او برای شناسایی نقاط دارای آب رفته وآمده خود تبدیل به کارشناسی در امور آب شده است.
اقداماتی هم به منظور رفع مسئله انجام شده است؛ برای مثال چاه رزروی به عمق 230 متردر نزدیکی چاه های اصلی حفر شد اما به آب نرسید.«ذاکر» با این توضیح اظهار خوشحالی می کند از این که دو واحد مصرف کننده آب، به خاطر فصلی بودن کار، در حال حاضر فعال نیست و گرنه با شروع کار آن بقیه واحدها در شهرک صنعتی تعطیل می شد اما باید تدبیر کرد زیرا واحدتولید رب وکنسانتره انار هنوز شروع به کار نکرده اند و در صورت شروع فعالیت آن باید با تانکر آبرسانی شود.به نظر وی آبرسانی با تانکر به شهرک صنعتی شدنی نیست و باید مسئولان چاره ای بیندیشند هر چند هنوز واحدی به دلیل نبود آب تعطیل نشده زیرا شرکت شهرک های صنعتی متولی تامین آب برای واحدهاست حالا هر میزان هزینه داشته باشد، چاره ای نیست و هزینه بین واحد ها تقسیم و سرشکن می شود.به گفته وی تامین آب مشکل 20 واحد صنعتی در شهرک صنعتی فردوس با اشتغال 450 نفر است که حالا 17 واحد آن فعال است با این وجود او قول می دهدآب مورد نیاز هر سرمایه گذاری که به این منطقه مراجعه کند تامین شود. شهرک صنعتی فردوس هنوز جای خالی زیادی دارد و آماده پذیرش سرمایه گذار است.
سرمایه گذاران در خوسف منتظر آب
شهرک صنعتی خوسف اعتبار ویژه برای تامین آب می خواهد؛ سرمایه گذاران و به ویژه سرمایه گذار خارجی، فعالیت و مستقر شدن در این منطقه را آغاز کرده اند اما هنوز دغدغه تامین آب این شهرک برطرف نشده است مشکل سرمایه گذار چینی تولید شمش چدن با همکاری مسئولان حل شده است اما تامین آب در دراز مدت با توجه به معرفی سرمایه گذاران به این منطقه، نیاز به اعتبار ویژه دارد.این موضوع در گفته های مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان تایید می شود: «شهرک شهید رحمانی خوسف برای انتقال سرریز متقاضیان شهرک صنعتی بیرجند پیش بینی شده است و از طرف دیگر برای جذب سرمایه گذار خارجی و با توجه به اجرای خط لوله و انتقال آن تدبیر ویژه می خواهد.»
تاکنون 40 میلیارد ریال برای اجرای خطوط انتقال آب این شهرک هزینه شده است اما پروژه منتظر دستگاه پمپاژ و تصفیه خانه مانده که خود به 50 میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز دارد؛ در حالی که شرکت شهرک های صنعتی برای 20 ناحیه و شهرک صنعتی 18 میلیارد ریال بودجه دارد.
ظرفیت های خالی شهرک صنعتی نهبندان
شهرک صنعتی نهبندان شاید حتی بیشتر از 10 سال قدمت داشته باشد و به قبل از تشکیل استان برگردد اما با این وجودآنچنان که باید در این منطقه سرمایه گذاری نشده است. هر چند که به گفته «اردنی» رییس اداره صنعت ، معدن و تجارت نهبندان همه زیرساخت ها اعم از آب،برق و زمین به اندازه کافی وجود دارد اما هنوز هیچ ظرفیتی اشباع نشده و واحدهای موجود در شهرک صنعتی به 13 مورد می رسدکه 5 واحد در بخش معدن و 8 مورد هم صنعتی است.
وی دلیل بی رغبتی به سرمایه گذاری در این شهرک را کمبود و نبود زیرساخت ها نمی داند بلکه اطلاع نداشتن سرمایه گذاران از قابلیت های سرمایه گذاری عنوان می کند و این که ظرفیت های نهبندان نادیده گرفته شده است .
نهبندان از قابلیت های معدنی فراوانی برخوردار است اما سرمایه گذاری برای بهره برداری از آنها انجام نشده است 15 نوع ماده معدنی خام از منطقه خارج می شود که با هزینه حمل ونقل بالا به اصفهان منتقل می شود اما به نظر وی این کار توجیه اقتصادی فعالیت های معدنی را از بین می برد بنابراین ایجاد واحدهای فرآوری در نزدیکی معادن و یا حداقل در استان نیاز است.
وی می گوید: اگر واحد فرآوری در منطقه ایجاد شود بازار مصرف در سیستان و بلوچستان و شرق کشور وجود دارد. در حال حاضر هم واحدهای سنگ بری 3 شیفت کارمی کند اما حمل و فرآوری در اصفهان صرفه اقتصادی ندارد.
وی درباره فعال نبودن صنعت عمومی هم توضیح می دهد: سرمایه گذار خصوصی یا دولت در بخش صنایع عمومی اقدام نکرده در حالی که می توان بر ایجاد صنایعی تاکید کرد که ظرفیت های آن در منطقه وجود دارد؛ برای مثال قابلیت های معدنی که زنجیره تولید آن موجود است و موفقیت در این حوزه، تضمین شده است.
نارضایتی از سرمایه گذاری
هر چند سرمایه گذاری در نهبندان باید با تکیه بر ظرفیت های معدنی باشد تا اشتغال پایدار ایجاد شود و به شکست نینجامد اما وی از وضعیت موجود راضی نیست زیرا متناسب با ظرفیت ها سرمایه گذاری نشده و جذب سرمایه گذار هم اصلاً خوب نبوده است. در مورد این که چه امکانات و زیرساخت هایی برای فعال شدن صنعت نیاز است، او توضیح را به بعد موکول می کند.
«اردنی» تاکید دارد که اعطای تسهیلات سرمایه گذاری متناسب با موقعیت شهرستان نیست؛ در حالی که به اعطای تسهیلات دولتی، مشوق های سرمایه گذاری و ترغیب سرمایه گذار نیاز است هرچند ظرفیت ها زیاد است اما سرمایه گذاران به حمایت نیاز دارند زیرا سرمایه گذاران درجه یک کشور، در مناطق برخوردار فعالیت می کنند سرمایه گذاران دیگر هم که مایل به کار در مناطقی مانند خراسان جنوبی و نهبندان هستند با مشکل مالی مواجهند.
وی تایید می کند سرمایه گذارانی برای فعالیت در بخش معدن، اعلام آمادگی کرده اند اما مشکل مالی را هم منعکس کرده و گفته اند چنانچه تسهیلات دراز مدت دریافت کنند حاضر به کار هستند. به عقیده وی مشکل در کمبود سرمایه گذار برای نهبندان مربوط به زیرساخت ها در شهرک صنعتی نیست و اینجا هم هیچ سرمایه گذاری به این دلیل منصرف نشده است بلکه مسئله چیز دیگری است.
در نزدیکی معادن زیرساخت ها وجود ندارد بلکه معادن حدود 80 تا 100کیلومتر با امکانات موجود در شهرک صنعتی نهبندان فاصله دارد؛ به همین دلیل سرمایه گذاران از ادامه کار منصرف می شوند.توضیح او مشخص می کندعیار برخی مواد معدنی نسبت به بافت برداشت شده پایین است و به این دلیل ضرورت دارد که واحد فرآوری در نزدیکی معادن احداث شود اما این کار به زیرساخت هایی مانند آب و برق نیاز دارد؛ نهبندان گاز ندارد اما آب، برق و جاده مهم است هرچند بیشتر معدن ها راه دسترسی دارند اما در منطقه شاهکوه و نوار کانی های فلزی از چاهداشی و دهسلم به این زیر ساخت ها نیاز است. وی ادامه می دهد: آب و برق باید از داخل شهر بگذرد آب را می توان از چاه های کشاورزی خریداری کرد تامشکل بهره برداران حل شود اما برق رسانی به معادن هزینه زیاد می خواهد که بهره بردار قادر به تامین آن نیست مگر آن که دولت کمک کند تا از ظرفیت های فراوان نهبندان استفاده شود.
ضرورت انتقال زیرساخت ها به معادن
به گفته «اردنی» شهرک صنعتی نهبندان هم درست جانمایی نشده و امکان جابه جایی آن به محل معادن نیست. تنها راهکار انتقال زیرساخت ها به محل معادن است تا فرآوری هم در همان نقاط انجام شود و کار توجیه داشته باشد همان طور که چندسال قبل، سرمایه گذاری درمنطقه شاهکوه سوله ای احداث وحدود 500 میلیون تومان هزینه کرد اما به دلیل تامین نشدن آب و برق پروژه را همان طور رها کرد. پس مشکل در نهبندان با توجه به وجود معادن احداث واحدهای فرآوری درهمان محل است که این کار هم زیرساخت می خواهد.
وی به این ضرورت ها اعطای مشوق و تسهیلات و در درجه اول، شناساندن ظرفیت های منطقه را اضافه می کند و ادامه می دهد: در بحث زیرساخت ها، به آب و برق در مناطق معدنی و در دراز مدت به راه آهن و گاز نیاز است که این الزامات در 2 مرحله تعریف شده ، در فاز اول که توسط سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان پیگیری می شود، اعتبار مورد نیاز تامین زیرساخت این مناطق در یک برنامه 3 ساله حدود 200میلیارد ریال برآوردشده است که مقدمات آن کلید خورده و امیداست با کمک مسئولان زیرساخت در 2 نقطه یاد شده فراهم شود. او به موادمعدنی اشاره می کند که درنهبندان قابل برداشت است وحتی از آن سوی کشور و غرب ایران تقاضا دارد و کرومیت از آن جمله است؛ اما به دلیل دوری از زیرساخت ها هنوز بهره برداری نمی شود و یا ماده ای مانند سیلیس که 2سال قبل، سرمایه گذار زمین دریافت کرد اما به دلیل این که برق موردنیاز آن فراهم نشد، کار را همان طور رها کرده است.
زیرساخت ها در شهرک های فعال وجود دارد
اما مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان پاسخ می دهد: زیرساخت های اولیه در همه شهرک های فعال یعنی 17 شهرک فراهم است آب،برق، گاز وتلفن در همه این مکان ها وجود دارد اما برخی شهرک ها مانند خوسف در حال تکمیل شدن است. شبکه آبرسانی اجرا شده است اما کامل نیست و در حال حاضر آب کارگاهی برای سرمایه گذار چینی فراهم شده است ولی باید برای همه 500 هکتار فضا چاره اندیشی شود .او همان صحبت های گذشته اش را یاد آوری می کند؛ این که 50 میلیارد ریال دیگر برای پمپ وتصفیه خانه لازم است و پروژه از سال 87 شروع شده است تا آب از دور دست منتقل شود؛ خطوط اجرا و تا محل پمپ خانه هدایت شده است. استاندار و معاون وی هم قول حمایت و پیگیری برای سرمایه گذار داخلی و خارجی داده اند و برای سرمایه گذار خارجی شهرک صنعتی خوسف تا زمان راه اندازی پروژه و اتمام برنامه زمان بندی 15 ماهه، آب شهرک تامین می شود و در شرایط فعلی هم هرچند وظیفه شرکت شهرک ها نیست اما آب کارگاهی تامین شده است.
در فردوس هم بنا به اطلاعات «جرجانی» مشکل کم آبی به دلیل خالی شدن سفره های زیرزمینی است. امور آب استان محل دیگری را به منظور تامین آب مشخص کرده است که کمی با شهرک فاصله دارد اما با کمک فرمانداری یک چاه حفرمی شود که البته مسکن موقت است.
استان بدترین شرایط آب وهوایی را دارد و آبی که اکنون برداشت می شود ذخیره سال ها قبل است. وی می گوید: در شرایط فعلی برای تامین آب شهرک فردوس، با توجه به جانمایی حفر چاه مشکلی نیست این منطقه تنها محل در استان است که سفره های آب آن خالی است. در سربیشه همه امکانات حتی فیبر نوری علاوه بر آب وبرق تامین شده است اما شاید یک متقاضی و قرارداد داشته باشد .شهرک ها و نواحی صنعتی استان 2 هزار و179 هکتار وسعت دارد، بر اساس آمار وی هزارو 440 هکتار آن عملیاتی شده و 980 هکتارش صنعتی است. علت هم این است که در برخی شهرک ها مانند خوسف تمام امکانات یک باره منتقل نشده و طبق برنامه زمان بندی و میزان اعتبار کار شده است زیرا امکانات واعتبارات شرکت شهرک ها محدود است.
600 هکتار زمین آماده سرمایه گذاری
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی اعلام می کند: از هزار و 440 هکتار عرصه عملیاتی شده 980 هکتار صنعتی و قابل واگذاری است که تاکنون 300 هکتار به متقاضیان واگذار شده است و هنوز 600هکتار دیگر قابل واگذاری است. گاز هم به شهرک هایی منتقل شده است که به شهر نزدیک آن گازرسانی شده باشد.
وی درباره ظرفیت های خالی سرمایه گذاری پاسخ می دهد: علت ها مختلف است یکی آن که به دلیل نداشتن توان مالی مردم استقبال چندانی ندارند، نداشتن سرمایه کافی هم از دیگر عوامل است که به اعطای تسهیلات نیاز دارد در حالی که تسهیلات کم بهره ای برای پرداخت به سرمایه گذار نیست.
بالا بودن نرخ وام هم متقاضیان را منصرف می کند و به ناچار باید یکسری مشوق های دیگر به منطقه داده شود؛ فعالیت در بخش معادن و استفاده از این ظرفیت ها از این جمله است.او توضیح می دهد: هیچ استانی به اندازه خراسان جنوبی قابلیت های معدنی ندارد. ایجاد واحدهای فرآوری مواد معدنی می تواند عامل ترغیب دیگران شود. شهرک صنعتی نهبندان 200هکتار وسعت، آب وبرق و یک فاز سنگ معدنی دارد.
احداث واحد های فرآوری در محل معادن، منافعی دارد به عنوان مثال می توان از زباله مازاد هم استفاده کرد.اما چون نهبندان شهرک صنعتی دارد نمی توان احداث شهرک جدید در نزدیکی چاهداشی را مطرح کرد؛ در حالی که اگر این شهرک نبود امکان پیشنهاد آن به هیئت وزیران وجود داشت. وی خشنود است که سرمایه گذاری به دلیل نبود زیرساخت ها از کار در شهرک ها منصرف نشده است و این که چنانچه سرمایه گذار باشد، زیرساخت ها به هر طریق فراهم می شود.
وی به قانون برنامه پنجم توسعه اشاره می کند که براساس آن، دستگاه های خدمات رسان باید در بودجه های خود اعتبار انتقال خدمات تا ورودی واحدهای مستقر دراین شهرک ها را انجام دهند؛ برای این مسئله نامه ای خطاب به استاندار و دکتر نوبخت ارسال شد چون برای ماده 158 در بودجه چیزی دیده نشده است در حالی که شرکت شهرک ها اعتبار ناچیزی دارد و جوابگوی تامین زیرساخت ها در داخل وخارج شهرک ها نیست.
وی با این وجود تایید می کند که آمادگی برای جذب سرمایه گذار وجود دارد. زیرساخت های اصلی آب،برق وگاز در برخی شهر ها وجود دارد. بیرجند تصفیه خانه فاضلاب دارد و در قاین هم پروژه تصفیه خانه در حال اجراست و سعی می شود در 3ماهه اول سال آینده به پایان برسد.
بر اساس گفته «جرجانی» برای آن که زیرساخت ها در شهرک های صنعتی به حد قابل قبول برسد، به 700میلیارد ریال نیاز است اما چون این رقم و برخی کارها مانند آسفالت تمام معابر را ناممکن می داند، می گوید: با 150 میلیارد ریال در یکی دوسال، زیرساخت های اولیه شامل حداقل آسفالت وگازرسانی انجام می شود البته این موارد در برنامه دیده شده است و اولویت هم با استقرار واحدهاست که به زیرساخت ها نیاز دارد. پس از آن در تعهد شرکت شهرک هاست که آسفالت مقابل واحد با توجه به اعتبار موجود انجام شود.
92 تومان ،اعتبار تامین زیرساخت ها برای هر متر
یکی از مشکلات اساسی در شهرک های صنعتی، نبود تناسب بین اعتبارات عمرانی با 2 هزار و170هکتار وسعت شهرک هاو نواحی صنعتی استان است که هرچند تعداد شهرک ها ونواحی صنعتی استان در کشور مناسب است اما اعتبارات عمرانی متناسب با آنها نبوده و نیست.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان با بیان این مشکل می گوید: 20میلیارد ریال بین 2هزارو 170 هکتار مساحت شهرک هاونواحی صنعتی استان تقسیم شده است و هر هکتار 921 هزار تومان و هر متر 92 تومان سهم برای تامین زیرساخت ها دارد .
با این تفاصیل در حد ممکن زیرساخت ها در همه شهرک هاو نواحی تامین شده است اما در برخی موارد مانند ناحیه صنعتی بشرویه،خضری ومود اجرای شبکه گاز داخلی باقی مانده است. «حقیقی» با بیان این مطلب، مشکل تامین آب در شهرک صنعتی خوسف را تایید و تصریح می کند: بر اساس ماده 158 قانون بودجه برنامه پنجم توسعه دستگاه های خدمات رسان موظف به تامین امکانات زیربنایی تا ورودی شهرک ها هستند اما این کار در خراسان جنوبی انجام نشده است به ناچار درشهرک شهید رحمانی خوسف هم شرکت شهرک های صنعتی برای رفع مشکل واحدهای مستقر شده اقدام کرده است هر چندباید این کار از طریق وزارت نیرو انجام می شد.
توضیح وی مشخص می کند اعتبارات وزارت نیرو هم متناسب با حجم کار آن در استان نیست و این سنگینی به شرکت شهرک ها تحمیل می شود در حالی که خودش هم اعتبار کافی ندارد. تامین آب از خواسته هایی است که در استان باید به آن توجه ویژه شود زیرا فقط 2 درصد آب مصرفی استان در بخش صنعت استفاده می شود و بقیه صرف کشاورزی و آشامیدن می شود؛ در حالی که 10 هزارو 700 نفر اشتغال صنعتی و 7 هزار و800 شغل معدنی در استان وجود دارد و بیش از 30 هزار فرصت شغلی در بخش خدمات وجود دارد و حتی در صورت افزایش سهم آب بخش صنعت، باز هم به 4 درصد نمی رسد.
او معتقد است به دلیل کمبود آب، استفاده بهینه از آب و منابع آن ضرورت دارد با این نگاه می توان از آب مصرفی کشاورزی برای 10 خانوار، به منظور اشتغال 2 هزار نفر استفاده کرد. حقیقی غیر مستقیم می گوید که آب بخش کشاورزی را باید به طرف صنعت هدایت کرد و اگر به دنبال ایجاد اشتغال در بخش صنعت هستیم باید زمینه ها وتامین آب صنعتی را با دید وسیع نگاه کرد.
وی زیان دهی در شرکت شهرک های صنعتی را مربوط به نبود سرمایه گذار می داند و این که سرمایه گذار نیست و اگر تقاضا بود، شرکت شهرک ها می توانست از محل واگذاری زمین، اعتبارات خود را تامین کند.
وی انصراف سرمایه گذار به دلیل نبود زیرساخت را هم تایید نمی کند اما تاکید دارد که استان در مجموع محروم است که این امر در جذب نشدن سرمایه گذار به استان موثر بوده است به عنوان مثال وجود راه آهن بخش زیادی از مشکلات تولید و رقابت پذیری استان را حل می کند. وی سخت گیری اداره ها در اجرای قانون را به مشکلات اضافه می کند و این که تاکنون تبلیغات منفی در مورد استان شده و باید از این به بعد ظرفیت های منطقه بیشتر معرفی شود زیرا قابلیت های خوبی وجود دارد که در جذب سرمایه گذار موثراست. 665
11/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]
صفحات پیشنهادی
عسگری: زیرساخت های لازم برای سرمایه گذاری در آذربایجان شرقی فراهم شده است
ایجاد خوشه های صنعتی برای نمود پتانسیل های استان عسگری زیرساخت های لازم برای سرمایه گذاری در آذربایجان شرقی فراهم شده است تارنمای نصرنیوز در مطلبی به نقل از مدیرعامل شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی نوشت فقط 13 درصد واحدهای مستقر درشهرک های صنعتی استان غیر فعال هستند محمدعلی عسگاجمالی/لاریجانی در جمع صنعتگران یزد: برخی واگذاریها در قالب اصل 44 شکل مبتذل پیدا کرد/ با سهام عدالت کسی احسا
اجمالی لاریجانی در جمع صنعتگران یزد برخی واگذاریها در قالب اصل 44 شکل مبتذل پیدا کرد با سهام عدالت کسی احساس مالکیت نمیکندرئیس مجلس شورای اسلامی با اذعان به اینکه قبول داریم اصل 44 درست اجرا نشد گفت برخی واگذاریها حتی شکل مبتذلی پیدا کرد و نحوه واگذاریها تامل برانگیز بودبا حضور معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار آذربایجانشرقی انجام گرفت تصمیمات جدید برای حل مشکلات شهرک صنفی و ص
با حضور معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار آذربایجانشرقی انجام گرفتتصمیمات جدید برای حل مشکلات شهرک صنفی و صنعتی مایانبا حضور معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی مسائل و مشکلات شهرک صنفی و صنعتی مایان بررسی و تصمیمات جدید و زمان بندی شده برای تامین نیازهای خدمات شهری و ساکنان اتکرار/لاریجانی در جمع صنعتگران یزد: برخی واگذاریها در قالب اصل 44 شکل مبتذل پیدا کرد/ با سهام عدالت کسی احساس
تکرار لاریجانی در جمع صنعتگران یزد برخی واگذاریها در قالب اصل 44 شکل مبتذل پیدا کرد با سهام عدالت کسی احساس مالکیت نمیکندرئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قبول داریم اصل 44 درست اجرا نشد گفت برخی واگذاریها حتی شکل مبتذلی پیدا کرد و نحوه واگذاریها تأملبرانگیز بود به گزتساوی نفت و تراکتور در نیمه نخست/ برتری سایپا و صنعتی خوزستان -
هفته پانزدهم لیگ برتر تساوی نفت و تراکتور در نیمه نخست برتری سایپا و صنعتی خوزستان در پایان نیمه نخست دیدارهای همزمان روز دوم هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال نفت و تراکتورسازی به تساوی رضایت دادند و سایپا و صنعتی خوزستان هم برابر حریفان برنده شدند به گزارش خبرنگار مهر رمدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجان غربی تاکید کرد کمک به ایجاد اشتغال پایدار از رسالتهای اصلی شرکت شهرک
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجان غربی تاکید کردکمک به ایجاد اشتغال پایدار از رسالتهای اصلی شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجان غربیمدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجان غربی گفت رسالت اصلی شرکت شهرکهای صنعتی کمک به ایجاد ارزش افزوده و ایجاد اشتغال پایدار از طریق خدمت به سرممدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران: ایجاد زیرساخت مناسب زمینهساز جذب سرمایهگذار در مازندران میشود
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران ایجاد زیرساخت مناسب زمینهساز جذب سرمایهگذار در مازندران میشودمدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران گفت ایجاد زیرساخت مناسب زمینهساز جذب سرمایهگذار در شهرکهای صنعتی مازندران میشود به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی شفرماندار رفسنجان: رفسنجان باید به سمت صنعت حرکت کند
فرماندار رفسنجان رفسنجان باید به سمت صنعت حرکت کندفرماندار رفسنجان با اشاره به خشکسالی های پیاپی گفت رفسنجان باید به سمت صنعتی شدن گرایش پیدا کند به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان عصر امروز فرماندار رفسنجان مدیر امور برق رئیس شرکت گاز رئیس اداره صنعت معدن و تجارت و معاون عبازدید اعضای بسیج رسانه آذربایجان شرقی از واحدهای تولیدی و صنعتی منطقه آزاد ارس
بازدید اعضای بسیج رسانه آذربایجان شرقی از واحدهای تولیدی و صنعتی منطقه آزاد ارس اعضای بسیج رسانه آذربایجان شرقی از واحدهای تولیدی و صنعتی منطقه آزاد ارس بازدید کردند 04 آذر 1393 9 56 عکس سید کاظم یوسفی کد خبر 2785640 28 عکس نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخاستان زنجان میزبان رایزنان منتخب بازرگانی ، صنعتی و معدنی
زنجان استان زنجان میزبان رایزنان منتخب بازرگانی صنعتی و معدنی استان زنجان به مدت دو روز میزبان رایزنان منتخب بازرگانی صنعتی و معدنی است به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان به نقل از روابط عمومی معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت استان زنجانمعاون شرکت شهرکهای صنعتی خراسان جنوبی تاکید کرد اختصاص اعتبار برای آمادهسازی زیرساختهای صنعتی در بیرجند
معاون شرکت شهرکهای صنعتی خراسان جنوبی تاکید کرداختصاص اعتبار برای آمادهسازی زیرساختهای صنعتی در بیرجندمعاون شرکت شهرکهای صنعتی خراسان جنوبی گفت بیرجند نخستین نقطه برای جذب سرمایهگذار در سطح استان است و بنابراین باید زیرساختها برای این امر آماده شود به گزارش خبرگزاری فارسپايان كليه پروژه هاي نيمه تمام انجمن خيرين مسكن ساز استان آذربايجان شرقي
۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۰ ۵۷ق ظ پايان كليه پروژه هاي نيمه تمام انجمن خيرين مسكن ساز استان آذربايجان شرقي هشتمين جلسه هيأت مديره انجمن خيرين مسكن ساز استان آذربايجان شرقي با حضور مهندس قربان محمدي رئيس هيأت مديره انجمن خيرين مسكن ساز استان حاج آقا شفاعت مدير عامل انجمن خيرين مسكن ساز استمدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجانشرقی: ارس به سمت رونق واقعی تولید و صنعت حرکت میکند
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجانشرقی ارس به سمت رونق واقعی تولید و صنعت حرکت میکندمدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجانشرقی گفت با تحولات به وجود آمده منطقه آزاد ارس به سمت رونق واقعی تولید و صنعت حرکت میکند به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از اداره کل روابط عمدیرکل محیط زیست استان زنجان خبر داد وجود 27 واحد صنعتی آلاینده در استان زنجان
مدیرکل محیط زیست استان زنجان خبر دادوجود 27 واحد صنعتی آلاینده در استان زنجانمدیرکل محیط زیست استان زنجان از شناسایی 27 واحد صنعتی آلاینده در سطح استان زنجان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان قربانعلی پورمحمدی دوشنبه شب در جمع فعالان زیست محیطی در بخشهای سازمانهای مردماز سوی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی صورت گرفت انتصاب سرپرست معاونت پشتیبانی و منابع انسانی شهرک
از سوی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی صورت گرفتانتصاب سرپرست معاونت پشتیبانی و منابع انسانی شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقیطی حکمی از سوی محمد علی عسگری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی سرپرست معاونت پشتیبانی و منابع انسانی این شرکت منصوبفعالیت ۸۵۰۰ واحد صنعتی و تولید در آذربایجان شرقی/ تبریز و خجند روابط اقتصادی خود را افزایش می دهند -
غلامعلی راستی فعالیت ۸۵۰۰ واحد صنعتی و تولید در آذربایجان شرقی تبریز و خجند روابط اقتصادی خود را افزایش می دهند تبریز- خبرگزاری مهر قائم مقام امور تجارت و معاون بازرگانی سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی از فعالیت هشت هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و تولیدی و یک هزار واحد معدنیرئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در گفتوگو با فارس خبر داد ترافیک نیمهسنگین در محدوده کرج/ بارش ب
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در گفتوگو با فارس خبر دادترافیک نیمهسنگین در محدوده کرج بارش برف در کردستان و آذربایجان غربیرئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا گفت هم اکنون در باند جنوبی آزادراه تهران - کرج و آزادراه کرج- قزوین محدوده کرج در استان البرز ت-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها