تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى‏شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830092332




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لاریجانی: حزب های بادی مفید نیستند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: لاریجانی: حزب های بادی مفید نیستند
کد خبر: ۴۵۴۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۸ - 02 December 2014


رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ارزیابی شما از مذاکرات فعلی هسته ای چیست ؟ اظهارداشت: به نظر من مذاکرات رو به جلوست و دلیلی ندارد نگاه منفی به مذاکرات داشته باشیم.

به گزارش واحد مرکزی خبر، رئیس مجلس شورای اسلامی در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما که به مناسبت سالروز شهادت مدرس و روز مجلس سخن می گفت، افزود: مرحوم مدرس فهم دقیقی ازمسایل و مشکلات کشور داشت او با تکیه بر توان داخلی به توسعه و رونق اقتصادی کشور حساس بود.

لاریجانی گفت: مدرس فکر مترقی در حوزه های مختلف داشت و به تولید گران و صنعت گران توجه داشت .

مرحوم مدرس در دفاع از ایران در مقابل اجانب بسیار خوش فهم و دلیر و انسان استثنایی بود .

لاریجانی افزود: نمایندگان مجلس باید آگاه به شرایط کشور باشند و این مجلس ایده آل است .

ایده آل مجلس این است که افراد مدرس گونه در آن نماینده باشند .

علی لاریجانی با اشاره به برخی ویژگیهای شهید آیت الله مدرس گفت: وی فقیه جامع الاطراف و بسیار شجاع و با شهامت بود در دوره مدرس ایران پرتحول بود و از جانب انگلیس ، روسیه و عثمانی اشغال شد استبداد از درون و اشغال از بیرون.

رئیس مجلس گفت: آیت الله مدرس مجلس را از دیگر قوا مهمتر می دانست طبق قانون اساسی هیچ کس بر مجلس نظارت نمی کند و هیچ کس هم نمی تواند مجلس را منحل کند زیرا کار قانون گذاری دارد .

لاریجانی افزود: پایه اصلی دموکراسی در قانون اساسی در مجلس تبلور پیدا می کند البته به این معنا نیست که در قوای دیگر دموکراسی نیست.

رئیس مجلس گفت: هر تاریخ کشور وقت شرایط مشوش می شد مجلس به میدان می آمد مثلا بنی صدر به کشور خیلی ضربه زد و شروع به ایجاد تضاد میان نهادها و قوا می کرد اصلا آدم ناراحتی بود و این مجلس بود که او را عزل و کشور را راحت کرد و جریان جدیدی آمد و کشور همگرا شد.

لاریجانی گفت: تفکیک قوا ضروری است اما اهمیت مجلس این است که ریل گذاری برای حرکت سایر قوا و هم نظارت می کند .

وی تاکید کرد: همه قوا هم باید تمرین کنند تا از نظارت های مجلس ناراحت نشوند .

رئیس مجلس گفت: وظیفه ذاتی نمایندگان قانونگذاری و وظیفه دوم ان نظارت است که باید تلاش کند آن را به درستی اعمال کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: دولت قبلی سهم تولید از یارانه را بدرستی اجرا نکرد و مشکلاتی در این زمینه ایجاد شد و یا برخی برداشت ها از بانک مرکزی هم خلاف قانون بود.

لاریجانی گفت: نظارت نمایندگان چند نوع است از جمله سوال یا تذکر به وزیر و تحقیق و تفحص بخش دیگر هم استیضاح است بنابراین روش های مختلف برای نظارت نمایندگان مجلس است.

وی افزود: وظیفه دیگر نمایندگان ارتباطی است که نمایندگان با حوزه انتخابیه خود دارند .

لاریجانی گفت: اصل وظیفه نمایندگان قانونگذاری ونظارت است اما به علت اینکه این ساختار نواقصی دارد بسیاری از وقت نمایندگان صرف این مسایل مثلا طرح های عمرانی حوزه انتخابیه آنها می شود.

رئیس مجلس افزود : در برخی از کشورها این مشکلات راشورای محلی حل می کنند و برخی مسایل حاکمیتی را برعهده شورا گذاشته اند در قانون اساسی ما شوراها وظیفه نظارتی دارند به همین علت وظایف شورا بر دوش نمایندگان مجلس افتاده است و یک نماینده مجلس بسیاری از وقتش صرف حوزه انتخابیه اش می شود .

وی در پاسخ به سوال مجری مبنی بر اینکه عنوان میشود اقلیتی در مجلس وجود دارد که می خواهند با دولت تقابل و سنگ اندازی کنند آیا تایید می کنید ؟ گفت : این مسئله راباور ندارم عقاید در مجلس متفاوت است و این اختلاف نظر لازم است و افراد باید عقایدشان را بیان اما نباید مشاجره کنند.

لاریجانی ادامه داد: برآیند مجلس حمایت از دولت است و معتقداست که باید مجال دهیم وحمایت کنیم تا کارهای دولت پیش برود.

رئیس مجلس گفت: در بسیاری از جاها مجلس قبول دارد که مسیر دولت درست است و در برخی موارد ممکن است اختلاف نظر وجود داشته باشد.

وی افزود: اختلاف نظر همیشه در مجلس وجود دارد اما اینکه مجلس همراهی با دولت ندارد حرف دقیقی نیست مجلس باید ضمن داشتن همکاری، مستقل باشد.

لاریجانی اضافه کرد: حسن مجلس این است که مستقل باشد تعامل مجلس با دولت بسیار خوب است و اختلاف اساسی با دولت ندارد و در مسایل مهم کشور تعامل وجود دارد.

رئیس مجلس با بیان اینکه راه نجات کشور اقتصاد مقاومتی است افزود: مسئله اقتصادی کشور بسیار مهم است و باید برای آن علاج پیدا شود .

وی ادامه داد : در مجلس، پیش ازابلاغ اقتصاد مقاومتی کارهایی آغاز شد زیرا رهبری چند سال پیش در این زمینه نکاتی را بیان کرده بودند و مجلس در آن زمینه گام برداشت پایه اقتصاد مقاومتی این است که تولید را عمومی کنیم .

تمام قوانین اقتصاد مقاومتی فهرست شده است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تمام قوانین مربوط به اقتصاد مقاومتی فهرست و آن قوانینی که باید فسخ شود مشخص شده و در نوبت دستور کار مجلس است .

لاریجانی افزود: کمیته های دیگر نیز در مرکز پژوهش های مجلس وجود دارد که زمینه های کمک به دولت را فراهم می کند .

وی گفت: مثلا در زمینه سلامت که بخش مهمی از مسایل کشور است در مجلس بحث شد که چگونه می توان فشار را از مردم برداشت یکی از کارها این بود که بخشی از یارانه ها را به بهداشت ودرمان اختصاص دادیم و اکنون آرامش در بخش سلامت احساس می شود .

لاریجانی در ادامه گفت: آشفتگی از نظر تولید اقتصادی در کشور وجود داشت وقتی تولید کننده احساس نکند از سرمایه گذاری او سود حاصل نمی شود این کار را نمی کند شرایط کشور اکنون از نظر اقتصاد عمومی آرامش پیدا کرده است و این زمینه اقتصاد مقاومتی را فراهم می کند و باید زمینه رشد تولید فراهم شود.

رئیس مجلس ادامه داد : در بهره وری هم مشکل داریم و بهره وری ما پایین است و جاهای خالی در تولید زیاد داریم باید به بهره وری توجه خاص کنیم .

وی گفت : اگر رقابت در تولید بوجود نیاید بهره وری بالا نمی رود و علت اینکه خودروسازی ما مشکل دارد این است که رقابت در آن زیاد نیست .

لاریجانی افزود : دچار حبس معادن شدیم دولت دست روی آن گذاشته و رها نمی کند الان وزیر صنعت دستور داده است که در این زمینه اصلاح شود.

رئیس مجلس گفت : بخش های دیگر مانند دامپروری وکشاورزی هم باید اصلاح شود و هنوز بی ثباتی در این زمینه داریم باید زمینه های صادرات را فراهم کنیم .
لاریجانی افزود: رشد صادرات یکی از موضوعات مهم اقتصاد مقاومتی است.

وی در پاسخ به این پرسش که مجلس در زمینه فرهنگ چه اقداماتی انجام داده و آیا این اقدامات کافی بوده است گفت: احتیاج به قانونگذاری زیاد در این زمینه نداریم .

لاریجانی ادامه داد: رادیو و تلویزیون یک قانون اداره متناسب با شرایط جدید قانون اساسی لازم دارد زیرا قانون فعلی آن متناسب با قانون اساسی قبلی است .

رئیس مجلس با اشاره به اینکه طرحی هم در مجلس مطرح و روی آن کار شده است گفت : امیدواریم با مدیریت آقای سرافراز و با ارتباط بیشتر این مسئله به نتیجه برسد .

لاریجانی گفت : تلاش ما در بودجه ریزی این است که به بخش های فرهنگی در بودجه ریزی جهت بدهیم مثلا تلاش شده است در حوزه فرهنگی دینی ، بودجه خاص بگذاریم .

وی ادامه داد : در رادیو و تلویزیون هم به صورت اداری نمی توان تولید انجام داد و تولید باید به وسیله بخش های مردمی انجام شود و هر چقدر به بیرون واگذار شود بهتر است .

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : تولید نه در صنعت و نه در رادیو و تلویزیون و نه جای دیگر به صورت کارمندی رخ نمی دهد.

لاریجانی افزود : تلاش می کنیم با شورای عالی انقلاب فرهنگی ارتباط نزدیک وجود داشته باشد و بودجه های متناسب در این امر را در نظر بگیریم.

وی گفت : بحثی هم داشتیم که تسهیلات برای مراکز دینی مانند مساجد ، حوزه های علمیه فراهم کنیم که در بودجه سالانه آن را گذاشتیم .

لاریجانی درپاسخ به سوال مجری مبنی بر اینکه مجلس چقدر آمادگی دارد که به سازمان صدا وسیما کمک کند ؟ گفت : مجلس حتما آمادگی دارد و باید حمایت کرد اما باید طراحی کرد که رادیو و تلویزیون چگونه می خواهد کار کند اگر بخواهد بصورت دولتی کار کند کارها پرخرج در می آید.

وی ادامه داد : مثلا سریال (الف) بصورت دولتی ایکس ریال در می آید اما اگر بصورت خصوصی ساخته شود شاید تا یک سوم هزینه سریال دولتی تمام شود .

لاریجانی افزود : بنابراین اینکه بهره وری کار در رادیو و تلویزیون بالا رود مهم است و باید از نیروی انسانی درست استفاده شود .

ایده های خوبی در آقای سرافراز دیدم

وی گفت : ایده های خوبی در آقای سرافراز دیدم که می تواند حرکت های نوینی انجام دهد.

رئیس مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ارزیابی شما از مذاکرات فعلی هسته ای چیست ؟ اظهارداشت: به نظر من مذاکرات رو به جلوست و دلیلی ندارد نگاه منفی به مذاکرات داشته باشیم .

لاریجانی افزود : در برخی زمینه ها اختلاف جدی با غرب داریم یکی از مسایل این است که آنها نمی خواستند ایران، غنی سازی داشته باشد مقاومت مردم و رهنمودهای رهبری موجب شد این موضوع تثبیت شود و ما غنی سازی می کنیم و همچنین دلیل ندارد زیاد نزاع داشته باشیم باید مذاکره کنیم ایران از مذاکره ابایی ندارد و نقد بر مذاکرات هم طبیعی است.

رئیس مجلس گفت: در کل در مذاکرات اخیر جلو رفتیم و ارزیابی من از مذاکرات اخیر منفی نیست، برخی موجودات درمنطقه همیشه دنبال این هستند که اخلال ایجاد کنند و از دید ایران این مسایل مخفی نیست این بندگان خدا گرفتار حسادت هستند.

وی افزود : مسیری که پیش می رود می تواند به نتیجه برسد و تمدید مذاکرات فرصتی ایجاد می کند تابه جلو برویم.

لاریجانی در پاسخ به این سوال مجری که آمریکایی ها تاثیر تحریم ها را علت حضور ایران در مذاکرات می دانند آیا این گونه است ؟ گفت : آنها به هر حال باید به افکار عمومی پاسخی بدهند حرف های این سیاست مدارها را خیلی نباید جدی بگیریم باید به درون مذاکرات توجه کنیم.

وی افزود: اینکه اینها مذاکرات را جدی می گیرند نشان می دهد که از تحریم نتیجه خاصی نگرفتند به همین علت تن به مذاکره داده اند.

لاریجانی گفت : ایران کشور بزرگی است و اگر توجه به داخل شود خوب است غفلت هایی شده اینکه بخش زیادی از بودجه ما نفتی است این اشکال است .

وی افزود : آنها متوجه شدند که اگر ایران اقبالش به درون بیشتر شود از نظر اقتصادی پیشرفت می کند .

عمده مشکلات کشور ربطی به تحریم ندارد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت : تحریم ها در برخی مواقع فشار می آورد اما در حد 20 تا 30 درصد است.

لاریجانی افزود: اینکه تولید ما رقابتی نیست و از تولید کنندگان به اندازه کافی حمایت نمی شود ربطی به تحریم ها ندارد .

وی ادامه داد : ما باید از ظرفیت داخلی به خوبی استفاده کنیم و باید یاد بگیریم از منابع خود از جمله نفت وگاز به درستی استفاده کنیم .

لاریجانی گفت: در 50 سال اخیر سوء تفاهم در اداره کشور وجود داشته است که تصور می شد اگر فروش نفت ما زیاد شود توسعه کشور بیشتر می شود .

رئیس مجلس در پاسخ به سوال مجری برنامه نگاه یک مبنی بر اینکه برخی حل مشکلات کشور را به مذاکرات گره می زنند نظر شما چیست ؟افزود : این خیلی حرف دقیقی نیست مذاکرات می تواند کمک کننده باشد و تاثیرات مهمی دارد اما مشکلات اقتصادی ما ربطی به تحریم ندارد و روش اداره مشکل دارد اینکه کارکنان اداری ما زیاد شده اند چه ربطی به تحریم دارد.

لاریجانی ادامه داد: مقام معظم رهبری سیاست اصل 44 را ابلاغ کردند و در مجلس قانون اصل 44 تصویب شد اما این قانون بدرستی اجرا نشد حدود 400 هزار میلیارد تومان طرح عمرانی کلنگ زده داریم، کلنگ ها را زود می زنیم اما پیشرفت آنها زیاد نیست و برخی 20 سال طول می کشد تا درست شود و علت ان روش غلط است.

لاریجانی تصریح کرد: هر کسی، سفر می کند و دو سه تا کلنگ می زند در حالیکه وقتی پول نیست نباید کلنگ زد.

وی گفت : از سال 84 تا سال 91 حدود 550 میلیارد دلار پول داشتیم و اینها را واردات کردیم میزان بسیار کمی از واردات تجهیزات بود و بیشتر آن وارداتی بود که تولید کننده داخلی را بدبخت می کرد.

لاریجانی افزود: کارخانجات نساجی ما الان مشکل دارند و باید تعرفه ها اصلاح شود تا آمادگی رقابت با بازار بین المللی را داشته باشیم .

واردات بی رویه به تولید کننده داخلی لطمه می زند و این ربطی به تحریم ندارد .

رئیس مجلس تصریح کرد: الان که تحریم هستیم بودجه ای که از نفت بدست می آوریم بیشتر از سال های 60 تا 72 است که تحریم نبودیم زیرا آن موقع نفت ارزان بود.

وی ادامه داد: علت اینکه وابستگی ما به نفت و واردات زیاد شده است ناشی از مشکلات مدیریتی بود اما بخشی از ان در دولت فعلی بهتر شده و هر قدر اقبال به اقتصاد مقاومتی بیشتر شود مشکلات کمتر می شود .

لاریجانی در پاسخ به سوال مجری مبنی بر اینکه آیا می خواهید حزب تشکیل دهید تائید می کنید ؟ گفت: ما زن و بچه داریم! مدافع تشکیل حزب هستم و معتقدم برای پایداری دموکراسی حضور احزاب قوی و با مرام لازم است .

وی با اشاره به اینکه قبلا حزب جمهوری اسلامی حزب کاملی بود و مرام داشت گفت: حزب جمهوری اسلامی حزب با اصل ونصب و ریشه دار بود.

لاریجانی افزود : حزب های بادی مفید نیستند حزب باید تربیت کار و برنامه تولید کند .

رئیس مجلس گفت : هنوز به این فکر نرسیدم که حزب تشکیل دهم اما اگر احساس کنم که با وجود من کمک به حزبی می شود حتما این کار را می کنم.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن