تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما موهاى سبيل و موهاى زير بغل و موى زير شكم خود را بلند نكند؛ چرا كه شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870932565




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک مقام انتظامی: ساماندهی توزیع از راههای مقابله با قاچاق سوخت است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک مقام انتظامی: ساماندهی توزیع از راههای مقابله با قاچاق سوخت است اراک - ایرنا - رییس اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان مرکزی، ساماندهی و اصلاح نظام توزیع و عرضه سوخت به سهمیه بگیران عمده و جزء در بخش های حمل و نقل، تولید، صنعت، کشاورزی و نیروگاهی ازمرحله تهیه تا مصرف را از راهکارهای مبارزه با قاچاق این فروارده دانست .


سرهنگ «سید نورالدین حسینی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ساماندهی اقدامات مبارزه با قاچاق فراورده های نفتی با مجهزشدن به سامانه های نرم افزاری و اقدامات اطلاعاتی برای شناسایی افراد سودجو و مبارزه با آنان، کنترل نرم افزاری توزیع و عرضه فرآورده های نفتی با نصب اجباری GPS برروی تانکرها و الزام حرکت آنها در مسیر تعیینی در بارنامه و همچنین کنترل نامحسوس جایگاه های سوخت توسط نمایندگان شرکت نفت، صنعت، معدن و تجارت و پلیس به صورت تیم های سرکشی وعملیاتی در دو بخش کم فروشی و کارت های سوخت از دیگر راهکارهای مقابله با پدیده قاچاق سوخت است.
وی با تاکید بر اینکه فروش آزادانه سهمیه سوخت یارانه ای تخلف است، گفت: در صورت مشاهده چنین مواردی علاوه بر جایگاه دار، با صاحب کارت و کارگرجایگاه نیز برخوردقانونی خواهد شد.
سرهنگ حسینی اظهار کرد: هرکالای فاقد تعادل قیمتی در بازارایران و دیگرکشورها که خارج از شبکه و بدون انجام تشریفات قانونی وگمرکی صادر، وارد و توزیع شود، «قاچاق» است، اما به سبب فاصله نسبتا طولانی استان مرکزی با مرزهای بین المللی و قاچاق نشدن سوخت به شکل استان های مرزی، به چنین کالاهایی «خارج شبکه» گفته می شود.
وی افزود: برای تمامی محموله های سوخت درخواستی از پالایشگاه شازند؛ مسیر از مبداء تا مقصد تعیین می شود و در صورت انحراف تانکر از مسیر تعیینی، راننده متخلف شناخته شده و محموله آن که عمدتا نفت گاز، نفت سفید و نفت کوره است به عنوان کالای «خارج شبکه» توقیف و به همراه پرونده تنظیمی تحویل مرجع قضایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه 206 هزار و 780 لیتر نفت کوره مکشوفه از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته 37 درصد افزایش نشان می دهد، گفت: درهمین مدت 295 هزار و 95 لیتر گازوییل قاچاق نیز دراستان مرکزی کشف شد که در همسنجی با مدت مشابه سال قبل سه درصد رشد داشته است.
رییس اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان مرکزی همچنین گفت: برخی افراد سودجو به علت تفاوت قیمت میان سوخت یارانه ای و آزاد، با انجام اقدامات متقلبانه سوخت سهمیه ای را با قیمت آزاد به فروش می رسانند، مثلا، سوخت برای کوره آجرپزی درخواست می شود ولی در شرکت های تولیدی ایزوگام به مصرف می رسد.
سرهنگ حسینی افزود: برای جلوگیری از قاچاق سوخت باید محل نگهداری و ذخیره سازی؛ قبل و بعد از اخذ سهمیه، توسط کارشناسان شرکت پخش فرآورده های نفتی کنترل شود تا سهمیه تعیینی حتما در مخازن اعلامی تخلیه شود.
وی تاکیدکرد: بااین شیوه؛ بخش زیادی ازعرضه سوخت خارج شبکه به خصوص در بخش کوره ها به سبب نیاز مصرفی بالای آنها برطرف خواهد شد.
وی گفت: به علت بالابودن سوخت مصرفی (نفت کوره وگازوییل) درکارخانه های تولید ایزوگام در شهرستان های دلیجان، زرندیه، ساوه و آشتیان، با هماهنگی انجام شده از طریق سازمان صنعت، معدن وتجارت استان مرکزی، مدیران این واحدها سوخت مصرفی مورد نیاز خود را باید از طریق شرکت نفت و زیرنظر کارشناسان مربوطه تامین کنند.
وی در بخش دیگری ازسخنانش باانتقاد ازجایگزینی نفت کوره در برخی کارخانه های آسفالت استان مرکزی بجای قیر افزود: این مساله باعث شده با وجود هزینه های هنگفت ازسوی اداره کل راه وشهرسازی، استان همچنان از جاده های خوب بی نصیب مانده واین مساله عاملی برای تصادفات جاده ای و استهلاک خودروها شده است.
سرهنگ حسینی ادامه داد: شماری از چاه های غیرمجاز کشاورزی منطقه هم که دارای موتورخانه دیزلی هستند، سوخت مصرفی خود را خارج از شبکه و به صورت قاچاق تامین می کنند.
وی ضمن قدردانی از تلاش مجدانه شرکت نفت برای گازسوزکردن کارخانه های تولید ایزوگام فعال در بخش صادرات گفت: با این حال برخی از این کارخانه ها به لحاظ سودآوری بیشتر، مواد سوختی دریافتی را خردخرد جمع آوری کرده و به وسیله تریلرهای مخزن دار به شهرهای همجوار در استان های لرستان، همدان، تهران و البرز قاچاق می کنند.
وی افزود: در همین ارتباط پارسال دو دستگاه تریلر کانتینردار که در قسمت جلویی آنها تانکر تعبیه شده و در هر کدام آنها 15هزار لیتر موادسوختی وجود داشت، در یکی از گاراژهای روستاهای اطراف اراک توسط ماموران پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی شناسایی شد و با توقیف این وسائط نقلیه قبل از حرکت، دو متهم (رانندگان خودروها) به همراه پرونده تنظیمی به مقام قضایی معرفی شدند.ک/3
559/588


09/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن