واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه مشهد: مناطق حاشیه نشین مشهد دچار نواقص متعدد در حوزه آموزشی است مشهد - ایرنا - امام جمعه مشهد گفت: در مناطق حاشیه نشین این شهر دچار نواقص متعدد در حوزه آموزشی هستیم که باید مورد توجه قرار گیرد.
آیت الله سید احمد علم الهدی روز یکشنبه در آیین افتتاح هفت مدرسه بنیاد خیریه برکت که به صورت نمادین در مدرسه پسرانه برکت روستای باغون آباد منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد برگزار شد افزود: برخی مدارس در مناطق محروم و حاشیه شهر مشهد به دلیل کمبود فضای آموزشی در سه نوبت فعالیت دارند.
وی اظهار کرد: علاوه بر آن در این استان هنوز تعدادی مدرسه مختلط وجود دارند که بنیادهای خیریه از جمله بنیاد برکت باید به این نیازها و کمبودها توجه کنند تا در تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توسعه مسائل فرهنگی در این مناطق از توفیقات بیشتری برخوردار باشیم.
امام جمعه مشهد با قدردانی از اقدامات و فعالیت های بنیاد برکت در مناطق محروم خراسان رضوی گفت: امید داریم با پیشنهاد ساخت 10 مسجد در مناطق محروم و حاشیه شهر مشهد از سوی این بنیاد موافقت شود.
وی اظهار کرد: از جمله انتظارات رهبر معظم انقلاب از استاندار خراسان رضوی، ساماندهی وضعیت حاشیه شهر و از اینجانب ساماندهی فرهنگی در مناطق حاشیه نشین است که این روند آغاز شده و اقداماتی هم در این راستا انجام شده است.
وی ادامه داد: تمام اقداماتی که در مناطق حاشیه نشین انجام می شود باید در راستای شئونات شهر مشهد به عنوان کلانشهر مذهبی شیعیان باشد.
امام جمعه مشهد همچنین با قدردانی از زحمات و فعالیت های خیرین گفت: در هر منطقه ای که کار خیر انجام می شود، خداوند متعال برکت و خیرش را در آن منطقه جاری می نماید.
وی با بیان اینکه این مدارس در مناطق محروم ساخته شده و این از برکات ارزشمند رهبری و توجه ایشان به این مناطق است، اظهار کرد: در کلیه آثار خیر و برکاتی که انجام می گیرد عطر برکات رهبر معظم انقلاب را استشمام می نماییم که از آن جمله ابداعات معظم له در جهت ساماندهی جریان مساعدت و کمک به اقشار آسیب پذیر است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: طی سالهای 88 تا 92 در این استان شش مدرسه ساخته شده از سوی بنیاد برکت مورد بهره برداری قرار گرفته و امروز نیز هفت مدرسه به این مجموعه افزوده می شود.
سید جواد حسینی افزود: 10 مدرسه دیگر نیز در دست ساخت است که در مجموع 23 مدرسه با 118 کلاس درس در این استان توسط این موسسه احداث می گردد.
وی با اشاره به تاثیر مثبت ساخت این مدارس در توسعه تعلیم و تربیت اسلامی و پاک در مناطق محروم اظهار کرد: استان خراسان رضوی با حدود یک میلیون و 200 هزار دانش آموز، پهن پیکر ترین بدنه آموزشی را در کشور داراست.
وی با اشاره به فعالیت حدود 90 هزار معلم در امر تعلیم و تربیت دانش آموزان این استان گفت: وجود حدود 53 هزار کلاس درس و 25 هزار هیات مدیره در این استان منحصربه فرد است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به فعالیت خیرین و نیکوکاران در امر مدرسه سازی در این استان افزود: 80 درصد مدارس استان از مجموع حدود 12 هزار و 500 مدرسه توسط خیرین ساخته شده است.
حسینی با اشاره به وجود سه هزار خیر و نیکوکار مدرسه ساز در خراسان رضوی گفت: طبق آمار و گزارشات 30 درصد مدارس کشور از سوی خیرین ساخته می شود که این استان در این زمینه از رتبه بالایی برخوردار است./2
7496 / 664
09/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]