تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834278887
الگوی مصرف شبکه های اجتماعی و مطبوعات در سمنان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: الگوی مصرف شبکه های اجتماعی و مطبوعات در سمنان تهران- ایرنا- براساس یک نظرسنجی از گروهی از شهروندان سمنانی در خصوص استفاده و فعالیت درشبکه های اجتماعی، بیشترین حضور در شبکه وایبر با 29.1 درصد، فیسبوک با 24 درصد و لاین با 22.3 درصدبوده است.
به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، دراین پژوهش و تحقیق که به سفارش معاونت مطبوعاتی انجام شده حاصل نتایج نظرسنجی از شهروندان شهر سمنان در مهرماه امسال توسط مرکز ملی مطالعات و سنجش افکار عمومی انجام پذیرفته، مشخص شده که در بین شش رسانه مطرح شده یعنی صداوسیما، روزنامه ها و سایت های متعلق به آنها، مطبوعات خارجی، شبکه های ماهواره ای، رادیوهای خارجی فارسی زبان و پایگاه های اطلاعاتی اینترنتی، بیشترین استفاده پاسخگویان از صداوسیما با میانگین رتبه ای 2.33 از 4 و کمترین میزان استفاده هم مربوط به رادیوهای خارجی فارسی زبان با میانگین 0.20 از 4 است.
همچنین از میان موارد مطرح شده میانگین میزان استفاده از مطبوعات جهت کسب اخبار و اطلاعات معادل 1 از 4 است که در مقایسه با منابع مختلف مطرح شده در رتبه سوم میزان استفاده قرار دارد.
این گزارش می افزاید: در خصوص میزان اعتماد پاسخگویان به این رسانه ها هم بالاترین میزان اعتماد به صداوسیما با میانگین رتبه ای 2.84 از 5 و کمترین میزان میانگین که معرف کمترین میزان اعتماد به رسانه های فوق است هم به رادیوهای خارجی فارسی زبان با رقم میانگین 0.90 از 5 مربوط است. ضمن اینکه میزان اعتماد پاسخگویان به مطبوعات با رقم 2.53 از 5 بعد از پایگاه های اطلاعاتی اینترنتی در جایگاه سوم قرار دارد
همچنین در رابطه با میزان استفاده پاسخگویان از خدمات پست الکترونیکی و نرم افزارهای خبری نصب شده بر روی تلفن های همراه هم اگرچه 54.3 درصد اصلاً از پست الکترونیکی استفاده نمی کنند، اما میزان استفاده 11.9 درصد همیشه و 11.3 درصد بیشتر اوقات است. این درصدها در رابطه با نرم افزارهای نصب شده بروری موبایل هم به گونه ای است که 76.7 درصد از آنها هرگز استفاده نکرده و تنها 3.8 درصد همیشه و 9.9 درصد هم گاهی استفاده می کنند.
این پژوهش ادامه یافته در زمینه بررسی الگوی مصرف مطبوعات، نتایج این تحقیق نشان می دهد از میان 137 فردی که خواننده مطبوعات بوده اند، اگرچه میزان خرید مطبوعات در بین 46 درصد آنها طی یکی دو سال اخیر در مقایسه با سال های قبل هیچ تغییری نکرده، اما 29.9 درصد گفته اند که در سال های اخیر میزان خرید مطبوعات توسط آنها کمتر شده و فقط 24.1 درصد به افزایش میزان خرید خود اشاره داشته اند.
مهمترین دلایل افزایش این میزان مربوط به تمایل بیشتر آنها به کسب اطلاعات و اخبار روز، علاقه مندی بیشتر آنها به مطالعه مطبوعات و نیاز به کسب آگاهی های عمومی در سال های اخیر بوده است. اما از جمله دلایل کاهش خرید هم می توان به دلایلی چون نداشتن فرصت مطالعه و مشغله کاری بیشتر آنها اشاره داشت.
در این پژوهش در رابطه با افراد خانواده پاسخگو، که خواننده روزنامه هستند، به جز فرد پاسخگو، 20.9 درصد گفته اند که فقط یک نفر، 16.5 درصد دو نفر و 32.2 درصد هم گفته اند که به جز آنها هیچ فرد دیگری در خانواده خواننده روزنامه خریداری شده در منزل نیست.
اما در میان روزنامه های مختلفی که افراد آنها را مطالعه می کنند، بیشترین میزان خواننده در بین روزنامه های غیرورزشی منتشره با رقم 25.1 درصد متعلق به روزنامه همشهری و پس از آن 21.8 و 13.8 درصد به ترتیب به دو روزنامه جام جم و ایران مربوط است.
در خصوص روزنامه های ورزشی هم بالاترین درصد روزنامه معرفی شده خبر ورزشی با 20.7 درصد و پس از آن روزنامه نود با 18.3 درصد فراوانی قرار دارند.
همچنین نتایج مربوط به دلایل پاسخگویان جهت خرید روزنامه هم نشان می دهد که کسب اخبار و اطلاعات روز ایران با 32.1درصد، افزایش اطلاعات عمومی با 12 درصد و کسب سرگرمی و گذران وقت با 9.7 درصد مهمترین دلایل افراد جهت مطالعه روزنامه است.
در مورد بخش های مختلف روزنامه هم نتایج نشان می دهد که در میان موضوعات مندرج در روزنامه های کشور، بیشترین میزان علاقه مندی پاسخگویان با 22.8 درصد به بخش حوادث، 11.6 درصد به بخش های سیاسی و 10.9 درصد هم به بخش های ورزشی روزنامه ها مربوط است.
بنابراین گزارش، میانگین نمرات داده شده مردم به عملکرد روزنامه های منتشره در سطح کشور بطور میانگین 13.9 است که 36.6 درصد نمرات در حد 15 تا 16 است.
در بخش پایانی این مبحث که به دلایل عدم مطالعه روزنامه توسط پاسخگویانی که خواننده روزنامه نبوده و یا بندرت آن را می خوانند، می پردازد، مهمترین پاسخ ها به مواردی چون نداشتن وقت و مشغله کاری با 39.1 درصد و کسب اخبار از صداوسیما با 15.5 درصد فراوانی اختصاص دارد.
در مورد مجلات غیرورزشی مورد مطالعه پاسخگویان، بیشترین جواب های داده شده با 5/32.5 درصد متعلق به مجله خانواده سبز و پس از آن دو مجله خانواده با 19 درصد و موفقیت با 6.1 درصد، بیشترین درصدها را به خود اختصاص داده اند.
در بخش مربوط به الگوی حضور در شبکه های اجتماعی آنلاین هم نتایج پژوهش نشان می دهد که گذشته از69.5 درصدی که هرگز از شبکه های اجتماعی آنلاین استفاده نمی کنند، 11.6 درصد همیشه و 15.4 درصد گاهی از این شبکه ها بهره می برند. که البته در این رابطه 85.3درصد شخصاً عضو این شبکه ها بوده و 14.7 درصد هم اگرچه از آنها استفاده می کنند، اما خودشان در این شبکه ها عضویتی ندارند. همچنین مهمترین وسیله اتصال پاسخگویان به شبکه های اجتماعی تلفن همراه با 43.6 درصد، بعد از آن کامپیوترهای شخصی با 24.5 و کامپیوترهای شخصی و تلفن همراه با 16 درصد فراوانی است.
در زمینه اوقات حضور پاسخگویان در شبکه های اجتماعی هم بیشترین حضور آنان در ساعات شب یعنی بین ساعات 18 تا 24 بوده و میزان متوسط حضور آنها در این شبکه ها طی شبانه روز معادل 2.4 ساعت می باشد. که البته با افزایش میزان تحصیلات از میزان حضور آنها در شبکه های اجتماعی کاسته می شود.
از میان شبکه های اجتماعی مختلفی که افراد در آنها عضویت داشته و یا به هر نحوی در آنها فعالیت دارند، بیشترین حضور آنان در شبکه اجتماعی وایبر با 29.1 درصد، فیسبوک با 24 درصد و لاین با 22.3 درصد اختصاص دارد. که مهمترین دلایل استفاده آنها از این شبکه ها هم سرگرمی و تفریح با 40.9 درصد و برقراری تماس با دوستان با 26.4درصد فراوانی است.
این پژوهش از 320 زن و مرد انجام شده که میانگین سنی آنها رقمی معادل 34.2 سال و سطح تحصیلات 41.1 درصد آنها فوق دیپلم و لیسانس و 36.1 درصد نیز دارای سطح تحصیلی دیپلم اند.
فراهنگ**1355**1601**
08/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]
صفحات پیشنهادی
برگزاری همایش ملی قاچاق مواد مخدر، تغییر الگوی مصرف، خانواده و جوانان در گرمسار سمنان
برگزاری همایش ملی قاچاق مواد مخدر تغییر الگوی مصرف خانواده و جوانان در گرمسار سمنان سمنان - ایرنا - سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار از میزبانی این واحد در برگزاری همایش ملی قاچاق مواد مخدر تغییر الگوی مصرف خانواده و جوانان خبر داد طاهره میرساردو روز شنبه به خبرنگارموبایل جلوتر ازصداو سیما / پاشایی؛پادشاهی شبکه اجتماعی را به رخ کشید
موبایل جلوتر ازصداو سیما پاشایی پادشاهی شبکه اجتماعی را به رخ کشید خبرگزاری پانا مرتضی پاشایی رفت اما صدای خاطره سازش برای بسیاری همچنان می ماند که گفته اند این صداست که می ماند ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ آبان ساعت 15 42 این اتفاق ناگوار نه تنها جامعه هنری و هواداران پاشایی را متاثر کردبیماری مرگبار ;نتیجه پرسه زدن در شبکههای اجتماعی |اخبار ایران و جهان
بیماری مرگبار ;نتیجه پرسه زدن در شبکههای اجتماعی یکی از مرگبارترین بیماریهای دنیا در دهه های اخیر همزمان با رشد تلفن های همراه هوشمند به شدت در دنیا فراگیر و باعث نگرانی کارشناسان بهداشتی شده است کد خبر ۴۵۱۲۲۰ تاریخ انتشار ۳۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹ ۱۶ - 21 November 2014 یکی از مرگباشبکه اجتماعی بانوان در کشور ایجاد می شود
شبکه اجتماعی بانوان در کشور ایجاد می شود شهرکرد-ایرنا- مدیرکل فرهنگی رسانه و فناوری های نو سازمان تبلیغات اسلامی از ایجاد شبکه اجتماعی بانوان در کشور خبر داد به گزارش ایرنا علی اسماعیلی روز یکشنبه در نشست جمعیت بانوان فرهیخته در حوزه فرهنگ دینی استان افزود اگر در این شبکه هرگشت و گذار بینندگان اردو زبان شبکه سحر در جشنواره مطبوعات
گشت و گذار بینندگان اردو زبان شبکه سحر در جشنواره مطبوعات مخاطبان سیمای اردوی شبکه سحر همراه با برنامه این هفته برنامه این هفته ایران در یک نگاه گشتی در نمایشگاه مطبوعات می زنند به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه بین المللی سحر محسن روخدانشگاه آزادگرمسارمیزبان همایش ملی قاچاق مواد مخدر، تغییر الگوی مصرف
به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزادگرمسارمیزبان همایش ملی قاچاق مواد مخدر تغییر الگوی مصرف سمنان - ایرنا - سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار از میزبانی این واحد در برگزاری همایش ملی قاچاق مواد مخدر تغییر الگوی مصرف خانواده و جوانان خبر داد طاهره میرساردو روز شنرئیس کمیته تأمین آب شهرستان سمنان خبر داد تدوین برنامه جامع تعیین الگوی مصرف بهینه آب در سمنان
رئیس کمیته تأمین آب شهرستان سمنان خبر دادتدوین برنامه جامع تعیین الگوی مصرف بهینه آب در سمنانرئیس کمیته تأمین آب شهرستان سمنان از تدوین برنامه جامع تعیین الگوی مصرف بهینه آب در این شهرستان در راستای تحققبخشی به اقتصاد مقاومتی خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان حسن سعدالدیشبکه های اجتماعی و مطبوعات؛ تضاد یا تعامل؟
شبکه های اجتماعی و مطبوعات تضاد یا تعامل تهران-ایرنا-آیا شبکه های اجتماعی رقیب مطبوعات و خبرگزاری ها شده اند آیا ورود شهروندان به عرصه انتشار خبر به اعتبار حرفه یی خبرنویسی آسیب می زند به طور کلی عرصه اطلاع رسانی پس از فراگیری شبکه های اجتماعی شاهد چه تحولاتی بوده و چه چشم افرماندار سمنان: شهدا الگوی احیای امر به معروف و نهی از منکر هستند
فرماندار سمنان شهدا الگوی احیای امر به معروف و نهی از منکر هستند سمنان - ایرنا - فرماندار شهرستان سمنان شهدای انقلاب اسلامی را الگوی احیای امر به معروف و نهی از منکر در عصر حاضر دانست حسن سعدالدین روز پنجشنبه در نشستی با مسوولان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان افزودبرنامه جامع تعیین الگوی مصرف بهینه آب در سمنان تدوین شد -
سعدالدین برنامه جامع تعیین الگوی مصرف بهینه آب در سمنان تدوین شد سمنان - خبرگزاری مهر فرماندار و رئیس کمیته تامین آب شهرستان سمنان تدوین برنامه جامع تعیین الگوی مصرف بهینه آب در این شهرستان را تحقق بخشی از اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت بهترین روش در مدیریت مصرف آب کمک گرفتن اچهره ها در شبکههای اجتماعی/تصاویر
گزیده ای از فعالیت چهره های ایرانی در شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام فیسبوک توئیتر و … در مطلب زیر مشاهده می کنید ساره بیات پولاد کیمیایی با این عکس و متن تولد فرامرز قریبیان را تبریک گفت انشالله تولد ۱۲۰ سالگی آقای قریبیان عزیز اسکرین شات تلخ فرزاد فرزین از آخرینشبکه های اجتماعی و ماهواره ای در پی تخریب بنیان خانواده ها هستند
کارشناس ارشد مدیریت فرهنگی شبکه های اجتماعی و ماهواره ای در پی تخریب بنیان خانواده ها هستند نوشهر - ایرنا - کارشناس ارشد مدیریت فرهنگی فعالیت شبکه های اجتماعی و ماهواره ای را هدفمند خواند و گفت شبکه های اجتماعی و ماهواره ای در پی تخریب بنیان خانواده ها هستند به گزارش خبرنگارکشمکش رسانهها و شبکههای اجتماعی بر سر مرتضی پاشایی
دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰ ۱۲ یک پژوهشگر حوزه روزنامهنگاری و رسانههای آنلاین با بیان این نکته که سرعت بالای انتقال پیام در شبکههای اجتماعی باعث شده که رسانههای جریان اصلی از شبکههای اجتماعی جا بمانند درباره ماجرای درگذشت مرتضی پاشایی میگوید چون این رسانهها از موج اول خبر جچهره ها در شبکههای اجتماعی؛ از جواد عزتی تا سحر دولتشاهی |عکس|
چهره ها در شبکههای اجتماعی از جواد عزتی تا سحر دولتشاهی |عکس| گزیده ای از فعالیت چهره های ایرانی در شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام فیسبوک توئیتر و را در مطلب زیر مشاهده می کنید مهدی مهدوی کیا و فاطمه معتمد آریا در حاشیه نمایشگاه کاریکاتور در آرت سنتر نمایشگاه مطبوعات ابازیگران از صفحات جعلیشان در شبکههای اجتماعی میگویند
بازیگران از صفحات جعلیشان در شبکههای اجتماعی میگویند تاریخ انتشار دوشنبه 26 آبان 1393 ساعت 10 40 | شماره خبر 1722938530744866004 تعداد بازدید 7 پ پ برای بررسی پدیده راه اندازی صفحات جعلی به نام بازیگران و انتشار تصاویر خصوصی شان در شبکه های اجتماعی به سراغ خود آن ها رفتیمایجاد 3هزار شبکه اجتماعی دینی در مدرسهها
سهشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸ ۲۲ مدیرکل امور فرهنگی رسانه و فناوریهای نو سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت از سال ۸۵ تاکنون ۱۳۵ هزار گفتمان دینی با حضور سه هزار استاد در سه هزار مدرسه برگزار شده که مجموعاً یازده میلیون جمعیت را تحت پوشش قرار داده است به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه لرچهره ها در شبکههای اجتماعی؛ از مهرانه مهین ترابی تا سیما تیرانداز
چهره ها در شبکههای اجتماعی از مهرانه مهین ترابی تا سیما تیرانداز در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است ستارگان و چهره های هر جامعه ای نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با طرفداران خود و مردم انتخاب کرده اند چهره ها در ش-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها