تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870949702




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امضاء تفاهم نامه همکاری بین جهادکشاورزی و بسیج سازندگی مازندران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امضاء تفاهم نامه همکاری بین جهادکشاورزی و بسیج سازندگی مازندران ساری - ایرنا - تفاهم نامه همکاری بین استانداری مازندران، سازمان جهاد کشاورزی، سپاه کربلا و بسیج سازندگی به امضا رسید.


این تفاهم نامه به منظور استفاده از ظرفیت های بسیج در بخش تولیدات کشاورزی استان مازندران در 14 بند به امضای طرفین رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، " دلاور حیدرپور" روز شنبه در جلسه هماهنگی و بررسی طرح های بسیج سازندگی در بخش کشاورزی مازندران که با حضور استاندار مازندران، معاون سیاسی امنیتی استاندار، فرمانده سپاه کربلای مازندران، مسوول سازمان بسیج سازندگی استان، مدیران کل، معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی مازندران در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، با اشاره به گرامی داشت هفته بسیج، اظهار داشت: بسیجیان همانگونه که در صحنه جنگ ایفای نقش کردند، در صحنه سازندگی نیز توان و امکانات خود را به کار گرفته و جبهه جدیدی را در تولید، اقتصاد و سازندگی کشور به نمایش گذاشتند.
وی به اهداف برگزاری جلسه پرداخت و اظهار داشت: جلسه امروز به دستور استاندار مازندران برای تعامل بیشتر با سپاه که از امکانات و تجهیزاتی خوبی برخوردار است و برای همکاری و هم افزایی بیشتر در راستای بهره وری و افزایش تولید برگزار شده است.
حیدرپور با اشاره به فرمان اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری که در راستای امنیت غذایی و خوداتکایی و خودکفایی در همه زمینه ها به ویژه در بخش کشاورزی صادر شده است، گفت: در این راستا وزارت جهاد کشاورزی نیز احساس تکلیف مضاعف کرد و 10 طرح خوداتکایی در محصولات استراتژیک را در جهت ایجاد امنیت غذایی در کشور تهیه کرد که از سال زراعی جاری که از مهر ماه شروع شده طرح های مربوط به گندم و جو و دانه های روغنی آغاز شده و علاوه بر این، طرح های برنج و علوفه نیز در مازندران اجرایی خواهد شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه این سازمان در تحقق اقتصاد مقاومتی فعالیت هایی را شروع کرده است، گفت: برآنیم تا ضمن حفظ منابع تولید به ویژه زمین های کشاورزی که در سال های گذشته مورد تاخت و تاز و تهاجم قرار گرفته و حفظ این زمین ها، استفاده از ظرفیت پایگاه های مقاومت بسیج در دهستان ها را با دانش کشاورزان و آموزش بهره برداران ارتقاء دهیم و از ظرفیت های خالی بخش کشاورزی در مازندران که ظرفیت بسیار بالایی است بهره بیشتری بگیریم.
حیدرپور، ارزش افزوده بخش کشاورزی مازندران را بیش از 10 درصد عنوان کرد و افزود: استان فارس با 7 درصد بعد از استان مازندران و در رده دوم است.
وی با اشاره به اینکه در زمینه آموزش تخصصی کشاورزان همکاری نسبتا خوبی بین مدیریت ترویج این سازمان و بسیج سازندگی با عنوان طرح همگام با کشاورز وجود دارد، تصریح کرد: 500 کارشناس برای نظارت بر مراحل تولید کشاورزی در محصولات مختلف هماهنگ شده اند تا در هر روستا یک نفر را به عنوان ناظر برای بهره گیری حداکثری از تولید داشته باشیم.
حیدرپور به ارائه تسهیلات در بخش کشاورزی از منابع ملی در قالب خوداشتغالی اشاره ای کرد و گفت: در صورت هماهنگی و تعیین اولویت ها این امر بسیار می تواند در احیای ظرفیت های خالی راهگشا باشد.
وی تصریح کرد: باید کشاورزان را بیشتر در این موضوع دخیل کنیم و ضمن افزایش تولید در روستاها، با بهره گیری از مشوق های تسهیلاتی در امر خود اشتغالی که از سود پایین تری برخوردار هستند در زمینه های پرورش گل و گیاه، قارچ، دامدار ی های سنتی برای تحقق امنیت غذایی کشور بهره بگیریم.
مازندران 480 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در تامین امنیت غذایی کشور نقش مهمی ایفا می کند. ک/1
608


08/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن