واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امضاء تفاهم نامه همکاری بین جهادکشاورزی و بسیج سازندگی مازندران ساری - ایرنا - تفاهم نامه همکاری بین استانداری مازندران، سازمان جهاد کشاورزی، سپاه کربلا و بسیج سازندگی به امضا رسید.
این تفاهم نامه به منظور استفاده از ظرفیت های بسیج در بخش تولیدات کشاورزی استان مازندران در 14 بند به امضای طرفین رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، " دلاور حیدرپور" روز شنبه در جلسه هماهنگی و بررسی طرح های بسیج سازندگی در بخش کشاورزی مازندران که با حضور استاندار مازندران، معاون سیاسی امنیتی استاندار، فرمانده سپاه کربلای مازندران، مسوول سازمان بسیج سازندگی استان، مدیران کل، معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی مازندران در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، با اشاره به گرامی داشت هفته بسیج، اظهار داشت: بسیجیان همانگونه که در صحنه جنگ ایفای نقش کردند، در صحنه سازندگی نیز توان و امکانات خود را به کار گرفته و جبهه جدیدی را در تولید، اقتصاد و سازندگی کشور به نمایش گذاشتند.
وی به اهداف برگزاری جلسه پرداخت و اظهار داشت: جلسه امروز به دستور استاندار مازندران برای تعامل بیشتر با سپاه که از امکانات و تجهیزاتی خوبی برخوردار است و برای همکاری و هم افزایی بیشتر در راستای بهره وری و افزایش تولید برگزار شده است.
حیدرپور با اشاره به فرمان اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری که در راستای امنیت غذایی و خوداتکایی و خودکفایی در همه زمینه ها به ویژه در بخش کشاورزی صادر شده است، گفت: در این راستا وزارت جهاد کشاورزی نیز احساس تکلیف مضاعف کرد و 10 طرح خوداتکایی در محصولات استراتژیک را در جهت ایجاد امنیت غذایی در کشور تهیه کرد که از سال زراعی جاری که از مهر ماه شروع شده طرح های مربوط به گندم و جو و دانه های روغنی آغاز شده و علاوه بر این، طرح های برنج و علوفه نیز در مازندران اجرایی خواهد شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه این سازمان در تحقق اقتصاد مقاومتی فعالیت هایی را شروع کرده است، گفت: برآنیم تا ضمن حفظ منابع تولید به ویژه زمین های کشاورزی که در سال های گذشته مورد تاخت و تاز و تهاجم قرار گرفته و حفظ این زمین ها، استفاده از ظرفیت پایگاه های مقاومت بسیج در دهستان ها را با دانش کشاورزان و آموزش بهره برداران ارتقاء دهیم و از ظرفیت های خالی بخش کشاورزی در مازندران که ظرفیت بسیار بالایی است بهره بیشتری بگیریم.
حیدرپور، ارزش افزوده بخش کشاورزی مازندران را بیش از 10 درصد عنوان کرد و افزود: استان فارس با 7 درصد بعد از استان مازندران و در رده دوم است.
وی با اشاره به اینکه در زمینه آموزش تخصصی کشاورزان همکاری نسبتا خوبی بین مدیریت ترویج این سازمان و بسیج سازندگی با عنوان طرح همگام با کشاورز وجود دارد، تصریح کرد: 500 کارشناس برای نظارت بر مراحل تولید کشاورزی در محصولات مختلف هماهنگ شده اند تا در هر روستا یک نفر را به عنوان ناظر برای بهره گیری حداکثری از تولید داشته باشیم.
حیدرپور به ارائه تسهیلات در بخش کشاورزی از منابع ملی در قالب خوداشتغالی اشاره ای کرد و گفت: در صورت هماهنگی و تعیین اولویت ها این امر بسیار می تواند در احیای ظرفیت های خالی راهگشا باشد.
وی تصریح کرد: باید کشاورزان را بیشتر در این موضوع دخیل کنیم و ضمن افزایش تولید در روستاها، با بهره گیری از مشوق های تسهیلاتی در امر خود اشتغالی که از سود پایین تری برخوردار هستند در زمینه های پرورش گل و گیاه، قارچ، دامدار ی های سنتی برای تحقق امنیت غذایی کشور بهره بگیریم.
مازندران 480 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در تامین امنیت غذایی کشور نقش مهمی ایفا می کند. ک/1
608
08/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]