واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سمینار تخصصی "فیت لنزهای تماسی" در قم برگزار شد قم - ایرنا - دومین سمینار تخصصی "فیت لنزهای تماسی"، روز جمعه با حضور دکتر پرویز زرین بخش رییس مرکز تحقیقات اپتیک و لنز ایران و بنیانگذار روش های نوین فیت لنز در ایران و روش مدرن ارتوکراتولوژی (شارژر شبانه چشم)، در سالن اجتماعات بیمارستان کامکار قم برگزار شد.
به گزارش ایرنا، رییس مرکز تحقیقات اپتیک و لنز ایران در این سمینار از پزشکان خواست تا جایی که امکان دارد از سوق دادن مریض به سمت عمل جراحی و استفاده از داروهای پرهزینه خودداری شود.
زرین بخش همچنین نسبت به استفاده خودسرانه از برخی داروها و لنزها در چشم هشدار داد و گفت: برخی اقدامات عوارض غیرقابل جبرانی را برای افراد به دنبال دارد که گاهی به خالی شدن چشم هم منجر می شود.
وی به عنوان نمونه از تبلیغ لنزهای رنگی در شبکه های ماهواره ای و استفاده افراد بدون دستور پزشک از این لنزها اشاره کرد و افزود: این استفاده های غیرمجاز عوارض شدید و گاه جبران ناپذیری برای افراد به همراه دارد.
این متخصص بیماری های چشم، ارتوکراتولوژی و جراحی های لیزینک از پزشکان خواست در تجهیز دارو بی پروایی را کنار بگذارند و بدانند بی پروایی برابر با بی سوادی است، گاهی برخی اقدامات غیراستاندارد، بازی با جان مردم است.
دکتر عسکر دوستدار عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این سمینار ضمن توضیحاتی پیرامون چگونگی و زمان استفاده از لنز در چشم گفت: استفاده از لنز در بیماران عفونی، بافت بدنی ضعیف، دیابتی، تیروئیدی و کسانی که خشکی چشم دارند توصیه نمی شود.
وی ادامه داد: اگر یک پزشک بیمار خود را به خوبی نشناسند و از لنز استفاده کند قطعا بداند استفاده از یک جسم خارجی در قرنیه چشم کار بسیار خطرناکی است و بهتر است همه چیز با آگاهی انجام شود.
دکتر هادی کاشانی رییس مرکز تخصصی لنزهای تماسی در قم نیز در این سمینار گفت: این سمینار به همت دانشگاه علوم پزشکی قم و مرکز تخصصی لنزهای تماسی شرکت زرین ترنج و با حضور جمعی از چشم پزشکان متخصص قم در دو بخش تئوری و عملی برگزار شد.
وی ادامه داد: مرکز تخصص لنزهای تماسی در قم دنبال کارهای تجاری نیست بلکه هدف ما آموزش درست استفاده کردن از لنز و آشنایی بیشتر اپتومتریست ها با روش هایی است که توسط اساتید کشوری در این کارگاه ها بیان می شود.
کاشانی گفت: در این سمینار 30 نفر از اپتومتریست( بینایی سنج) های قمی حضور داشتند و ضمن شرکت در مباحث تئوری، با حضور در بخش چشم پزشکی بیمارستان کامکار، چشم بیماران لنزی را چک کردند. ک/3
7401 / 553
07/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]