تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834099894
نتایج طرح ملی بررسی اشکال خشونت خانگی علیه زنان گم شده است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون رئیس جمهوری در امور زنان: نتایج طرح ملی بررسی اشکال خشونت خانگی علیه زنان گم شده است مشهد - ایرنا - معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: 32 جلد کتاب نتایج حاصل از طرح ملی بررسی اشکال خشونت خانگی علیه زنان گم شده و هیچ نسخه ای از آن را در وزارت کشور و یا مرکز معاونت امور زنان و خانواده پیدا نکرده ایم.
"شهیندخت مولاوردی" پنجشنبه شب در همایش "جهانی عاری از خشونت علیه زنان" در دانشکده حقوق دانشگاه آزاد مشهد افزود: از زمانی که اولین بار در سال 70 اولین مرکز امور زنان در دوره ریاست جمهوری آیت الله هاشمی رفسنجانی شکل گرفت موضوع زنان و خشونت علیه آنان در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت: آن زمان بعد از اجلاس پکن برنامه عمل ملی زنان نوشته شد که یکی از مباحث آن خشونت بود و برنامه عمل سه ساله مربوطه هم تدوین شد اما با جابه جایی دولت و آمدن دولت اصلاحات برنامه عمل مربوط به دوره هاشمی کنار گذاشته شد.
وی افزود: در دولت اصلاحات کمیته ملی امحای خشونت علیه زنان در مرکز مشارکت زنان تشکیل شد و پس از جلسات متعدد به ضرورت انجام یک بررسی و پژوهش کلی در کشور در این حوزه رسیدند.
وی گفت: پروژه ملی بررسی اشکال خشونت خانگی از آن روز در 28 استان کشور توسط وزارت کشور و دانشگاه های سراسر ایران انجام شد که 32 جلد کتاب نتیجه این طرح است.
به گفته وی، از این تعداد 28 جلد مربوط به گزارش های مراکز استانی است ، سه جلد آن وضعیت خشونت خانگی از دیدگاه زنان به عنوان قربانی مورد بررسی قرار گرفته و یک جلد هم گزارش وضعیت خشونت خانگی از دیدگاه مردان به عنوان عاملان خشونت می باشد.
وی با بیان اینکه این طرح و بررسی در سطح ملی انجام شد ،اظهار کرد: با اتمام دوره دولت هشتم این گزارش ها به کنار گذاشته شده و توسط دولت نهم و دهم مورد استفاده قرار نگرفت.
مولاوردی تصریح کرد: هم اکنون ما هیچ نسخه ای از این 32 جلد گزارش را نمی توانیم در مرکز وزارت کشور و یا معاونت امور زنان پیدا کنیم .
وی توضیح داد: همزمان با این پژوهش 32 نسخه ای، بررسی خشونت خانگی در پنج استان و شهرستان کشور شامل سیستان و بلوچستان ، کردستان ، بوشهر ، گلستان و اسلام شهر انجام شد و عملا با همین هدف موضوع بررسی شد که یافته های این گزارش هم اکنون در دسترس نیست.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: در واقع زمانی که این گزارش ها به اتمام رسید، همزمان با پایان دولت اصلاحات بود و کمیته ملی امحای خشونت هم منتظر دریافت این یافته ها عملا تا آن زمان کار خاص و برنامه ای را انجام نداده بود.
وی تاکید کرد: با پژوهش هایی که انجام شده در واقع نیازی به پژوهش مجدد و صرف وقت و هزینه و تعریف طرح مجدد وجود ندارد، باید تلاش شود نسخه ای از طرح ملی انجام شده را به دست آورده و به تحلیلی جامع از این وضعیت و نحوه مقابله با خشونت علیه زنان و کاهش آن برسیم.
مولاورد با اشاره به شرایط جهانی گفت: امروز به رغم همه تحولات جهان به ویژه در فناوری های نوین، ارتباطات و اطلاعات آنچه که تغییری در آن احساس نمی شود میزان اعمالی است که با عنوان خشونت علیه زنان رواج دارد.
وی ادامه داد: هم اکنون در جوامع توسعه یافته و در حال توسعه شاهد این پدیده جهانی هستیم، پدیده ای که مرزهای جغرافیایی و اجتماعی را در نوردیده و نه تنها از زندگی زنان رخت بر نبسته بلکه اشکال آن فرق کرده و در همه جا نمود دارد.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان گفت: طبق آمار از هر سه زن یک نفر در مقطعی از زندگی خود از طریق خشونت فیزیکی، جسمی و روانی و جنسی از تجاوز و خشونت خانگی گرفته تا آزار و توهین در محل کار و تهدید در فضای مجازی رنج می برد.
وی گفت: این پدیده به حدی گسترده است که از عام ترین انواع نقض حقوق بشر و مانعی در رشد و امنیت صلح محسوب می شود.
وی ریشه اصلی آن را ساختارهای مردسالارانه جوامع دانست و گفت: از خانواده که نخستین مکان آغاز خشونت است شروع می شود، چنانکه افراد خشن امروزی، کودکان قربانی و یا شاهدان خشونت دیروزی هستند.
وی ادامه داد: واقعیت دیگر اینکه موارد خشونت علیه زنان گزارش نمی شود و وقتی موارد آن گزارش نشود در آمارها هم گنجانده نمی شود و عزم و اراده ای هم در اکثر کشورها در این رابطه وجود ندارد از این رو آمار درستی هم برای مقابله با این امر نیست.
مولاوردی با اشاره به سخنان دبیرکل سازمان ملل در بحث جلوگیری از خشونت گفت: در واقع امروز مسوولیت مقابله و پیشگیری از آن متوجه همه ما و مشارکت همه اقشار و بخش ها است.
وی تصرح کرد: باید همبستگی جهانی و ملی ایجاد شود به ویژه از سوی نیمی از جمعیت جهان یعنی مردان برای حمایت نیمی دیگر که زنان هستند.
وی گفت: تا زمانی که این همکاری و مشارکت ایجاد نشود، روند رو به رشد خشونت علیه زنان ادامه می یابد و شاهد قطع این فرآیند نخواهیم بود.
این مسوول با بیان اینکه افکار و سنت هایی که این خشونت ها را تشویق، انکار و یا تحمل می کنند از دیگر مباحثی است که باید متوقف شود، افزود: باورهای غلط باید شکسته شده و به سمت یک برنامه ریزی درست حرکت کرد.
وی ادامه داد: با وجود کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان و اسناد و قوانین جهانی مختلف در حوزه مقابله با خشونت علیه زنان، این موارد تاکنون کارآیی لازم را نداشته و مشارکت و اجماع همگانی در این زمینه ضروری است.
وی با بیان اینکه مقابله با این پدیده عزم ملی می طلبد، گفت: در قبال خشونت علیه زنان همه اعم از آموزش و پرورش ، آموزش عالی ، رسانه ها ، دستگاه ها و غیره مسوول هستند و همه باید در یک برنامه مشترک این پدیده را هدف قرار داده و به نتیجه برسانند.
همایش جهانی عاری از خشونت علیه زنان به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده حقوق دانشگاه آزاد مشهد و جمعی از وکلای زن کانون وکلای دادگستری استان و فعالان اجتماعی برپا شد.
2713/522**1613
07/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
32 جلد کتاب نتایج پروژه ملی بررسی اشکال خشونت خانگی علیه زنان مفقود شده است
مولاوردی 32 جلد کتاب نتایج پروژه ملی بررسی اشکال خشونت خانگی علیه زنان مفقود شده است مشهد - ایرنا - معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت 32 جلد کتاب نتایج حاصل از پروژه ملی بررسی اشکال خشونت خانگی علیه زنان گم شده وهیچ نسخه ای از آن در وزارت کشور و یا مرکز معاونت امور زمعاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده مطرح کرد تدوین سند امنیت زنان و کودکان / مقابله با پدیده خشونت علیه ز
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده مطرح کردتدوین سند امنیت زنان و کودکان مقابله با پدیده خشونت علیه زنان نیازمند عزم ملیمعاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت سند امنیت زنان و کودکان در وزارت کشور در حال تدوین است به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد شهیندخت مولاوردی دنشست بررسی ایعاد منع خشونت علیه زنان
نشست بررسی ایعاد منع خشونت علیه زنان جامعه > خانواده - نخستین نشست بررسی ابعاد منع خشونت علیه زنان از دیدگاه فقه و حقوق توسط کارگروه حقوق معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و با همکاری کارگروه تعمیق باورهای دینی این معاونت برگزار شد نشست بررسی ابعاد منع خشونت علیه زعصر امروز نخستین نشست بررسی ابعاد منع خشونت علیه زنان برگزار شد
عصر امروزنخستین نشست بررسی ابعاد منع خشونت علیه زنان برگزار شدنخستین نشست بررسی ابعاد منع خشونت علیه زنان از دیدگاه فقه و حقوق توسط کارگروه حقوق و کارگروه تعمیق باورهای دینی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهور برگزار شد به گزارش خبرنگار جامعه خبرگزاری فارس نخستین نشست بررسی ابعادمدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان مطرح کرد ارسال 30 مقاله به همایش خشونت علیه زنان در کردستان
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان مطرح کردارسال 30 مقاله به همایش خشونت علیه زنان در کردستانمدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان از ارسال 30 مقاله به همایش حقوقی – اجتماعی خشونت در خانواده با محوریت خشونت علی زنان در این استان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارکارآمدی اندک اسناد بینالمللی برای کاهش خشونت علیه زنان
سهشنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۲ معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه توصیهها و تاکیدهای اسناد بینالمللی نتوانسته در عمل چندان در کاهش خشونت علیه زنان موثر واقع شود گفت کماکان پدیده خشونت علیه زنان قربانی میگیرد و این مورد یک پدیده جهان شمول است و به عنوان یکی ازمبارزه باخشونت علیه زنان، مسوولیت شهروندی - شهیندخت مولاوردی*
مبارزه باخشونت علیه زنان مسوولیت شهروندی - شهیندخت مولاوردی محو خشونت علیه زنان و تامین امنیت زنان می تواند با عزمی ملی آرمانی دور از دسترس نباشد هرچند برای رسیدن به مقصد مطلوب باید گام های محکم تر و موثرتری برداشته شود پدیده جهانی خشونت علیه زنان به عنوان جلوه ای از تبعیض وتشکلهای مردم نهاد موثرترین مروج زشت بودن فرهنگ خشونت علیه زنان هستند -
استاندار كردستان تشکلهای مردم نهاد موثرترین مروج زشت بودن فرهنگ خشونت علیه زنان هستند سنندج - خبرگزاری مهر استاندار کردستان گفت تشکلهای مردم نهاد میتوانند زشت بودن خشونت علیه زنان و مردان را در جامعه ترویج دهند به گزارش خبرنگار مهر عبدالمحد زاهدی ظهر چهارشنبه در همایش یکافزایش خشونت علیه زنان در مالزی |اخبار ایران و جهان
افزایش خشونت علیه زنان در مالزی مالزی از سال 2010 در پی برخی حوادث که ناراحتی بانوان را به همراه داشت واگن های قطار ویژه این قشر را با خدمه زن نیز راه اندازی کرد که با استقبال مواجه شد کد خبر ۴۵۱۱۲۹ تاریخ انتشار ۳۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۵ - 21 November 2014 زنان مالزیایی اختصاص واگنمحو خشونت علیه زنان نیازمند گام های موثر و محکم است
بیانیه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری محو خشونت علیه زنان نیازمند گام های موثر و محکم است معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در بیانیه ای به مناسبت چهارم آذر ماه روز جهانی نفی خشونت علیه زنان اعلام کرد محو خشونت علیه زنان و تامین امنیت آنها می تواند با ع30 مقاله به دبیرخانه همایش خشونت علیه زنان در کردستان ارسال شد -
آژير 30 مقاله به دبیرخانه همایش خشونت علیه زنان در کردستان ارسال شد سنندج- خبرگزاری مهر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان گفت 30 مقاله به همایش حقوقی اجتماعی خشونت در خانواده با محوریت خشونت علیه زنان به دبیرخانه ارسال شد به گزارش خبرنگار مهر لیلا آژیر ظهر چهارشدر همایش خشونت علیه زنان عنوان شد کلینیکهای مشاوره خالیتر از خانههای فالگیران
در همایش خشونت علیه زنان عنوان شدکلینیکهای مشاوره خالیتر از خانههای فالگیرانیکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه امروزه کلینیکهای مشاوره درمانی خالیتر از خانههای فالگیران هستند گفت دلیل این معضل پیداکردن امید برای افراد مأیوس و ناامید است به گزارش خبیانیه معاونت امور زنان و خانواده بهمناسبت روز جهانی نفی خشونت علیه زنان
بیانیه معاونت امور زنان و خانواده بهمناسبت روز جهانی نفی خشونت علیه زنان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بیانیهای به مناسبت چهارم آذر روز جهانی نفی خشونت علیه زنان صادر و تاکید کرد محو خشونت علیه زنان و تامین امنیت زنان میتواند با عزمی ملی آرمانی دور از دسترس نباشدافزایش خشونت ها علیه زنان در افغانستان/ مادری که برای گرفتن انتقام پسرش سلاح به دست گرفت -
افزایش خشونت ها علیه زنان در افغانستان مادری که برای گرفتن انتقام پسرش سلاح به دست گرفت ابراز نگرانی مقامات افغانستان از افزایش خشونت علیه زنان و حمله یک مادر خشمگین به طالبان برای گرفتن انتقام پسرش از جمله تحولات این کشور است به گزارش خبرگزاری مهر افزایش میزان خشونت ها علیه زرفع خشونت علیه زنان نیازمند چرخه حمایتی و اجرایی قوی است
نماینده مردم ساوه و زرندیه رفع خشونت علیه زنان نیازمند چرخه حمایتی و اجرایی قوی است اراک - ایرنا - نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت رفع خشونت علیه زنان و کودکان نیازمند روشهای اجرایی هدفمند و قوی و چرخه حمایتی موثر است شهلا میرگلوبیات روز سه شنبه در گفت و گوبه خشونت علیه زنان و دختران پایان دهید
دنیای خود را نارنجی کنید به خشونت علیه زنان و دختران پایان دهید 16 روز زمان دارید که خانه شهر کشور و جهان خود را نارنجی کنید این یک کارزار جهانی برای پایان دادن به خشونت علیه زنان و دختران است ایسنا از همسایه خود شروع کنید از گوشه خیابان پیاده روهای پرجمعیت را نارنجی کمشکلات مربیان خواهر طرح ملی حفظ قرآن کریم دلیجان بررسی شد
مشکلات مربیان خواهر طرح ملی حفظ قرآن کریم دلیجان بررسی شد خبرگزاری پانا رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دلیجان گفت در جلسه یا با حضور 10 نفر از مربیان کلاس های طرح ملی حفظ قرآن کریم دلیجان مشکلات مربیان خواهر بررسی شد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان ساعت 12 28 حجت الاسلام آسوده در-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها