تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  بنر تستی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827550789




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رفع خشونت علیه زنان نیازمند چرخه حمایتی و اجرایی قوی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مردم ساوه و زرندیه: رفع خشونت علیه زنان نیازمند چرخه حمایتی و اجرایی قوی است اراک - ایرنا - نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: رفع خشونت علیه زنان و کودکان نیازمند روشهای اجرایی هدفمند و قوی و چرخه حمایتی موثر است.


«شهلا میرگلوبیات» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا به مناسبت روز جهانی نفی خشونت علیه زنان (پنجم آذر ماه)افزود: مقوله خشونت علیه زنان شامل هرگونه اقدام خشن جسمی، روحی، فرهنگی و اجتماعی است که به صورت ذاتی در کالبد تمامی جوامع به چشم می خورد و مهار و کاهش آن نیازمند اصلاحات موثر در روش های تصمیم سازی، اجرایی، اصلاح قوانین و رفتارهای ارتباطی است.
وی اظهار کرد: یکی از مشکلات موجود در حوزه زنان تعلل در اجرایی شدن ماده قانونی 23 در خصوص منشور وظایف و حقوق زنان و ماده 277در مورد امنیت زنان و کودکان است که عملیاتی شدن آن تاثیر مستقیمی بر کاهش خشونت علیه زنان و مسایل این حوزه دارد.
عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مهار و ساماندهی خشونت علیه زنان و کودکان در جامعه نیازمند تاسیس مرکز کارآمدی است که بتواند با بهره گیری حداکثری از ظرفیت های دستگاه های اجرایی و فرهنگی و قوانین، راهبری موثری در این بخش انجام دهد.
میرگلوبیات گفت: تدوین لایحه از سوی مرکز مشارکت امور زنان ریاست جمهوری به منظور نظامم مند کردن فرایندهای ارتقای امنیت زنان و کودکان و نفی خشونت در دست پیگیری است که در صورت ارائه به مجلس می تواند بسیاری از حلقه های مفقوده را، سامان دهد.
وی اظهار کرد: یکی از معضلات جدی در خصوص پدیده خشونت علیه زنان و کودکان، ضعف خودباوری و فرهنگ پذیرش خشونت از سوی زن است که این مهم نیازمند اقدامات هدفمند فرهنگی و حمایت قاطع قانونی برای زنان است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: بسیاری از زنان با وجود اعمال خشونت از سوی اعضای خانواده و یا جامعه به دلیل ترس از آینده و تبعات مختلف، جرات شکایت به مراجع قضایی و یا پناهجویی به مراکز حمایتی را ندارند.
میرگلوبیات عنوان کرد: مراجع تصمیم ساز در ارکان حمایتی، قضایی ، قانونگذاری و اجرایی نیاز است که چتر حمایتی موثری را در ابعاد گوناگون برای قربانی خشونت بگسترانند.
وی یادآور شد: مقوله خشونت علیه زنان با شعار و همایش ساماندهی نمی شود بلکه بایستی به صورت هدفمند با تعریف شبکه حمایتی و اجرایی در این عرصه گام برداشت.
عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم در حوزه اصلاح تربیتی و ساختار شخصیت زنان و دختران جوان، آشناسازی این قشر با حقوق قانونی و جسارت بخشی و مهارت برای مواجهه با شرایط خشن از نیازهای زیربنایی است که باید به طور جدی برای آن چاره اندیشی شود.
میرگلو بیات گفت: یکی از حلقه های مهم اخلاقمداری به عنوان اصل مترقی جامعه اسلامی نفی خشونت و احترام به زن است و بایستی گفتمان موثر آن در مراجع فکری و نهادهای آموزشی و تربیتی جامعه پررنگ تر دنبال شود.
وی عنوان کرد: تصمیم سازان حوزه زنان و خانواده در کشور مسوولیت سنگینی برعهده دارند چرا که سلامت خانواده به عنوان کوچکترین هسته اجتماعی محور توسعه پایدار و سلامت اجتماعی است و یکی از مباحث مهم در این حوزه نفی خشونت علیه زنان است.
عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بسیاری از کشورهای جهان الگوهای موفقی را در بهبود روابط بین فردی و نفی خشونت دارند که نیاز است گروه های مرجع فکری و کانون های ایده پرداز دولتی و مردمی تجارب موفق آنها را با اصول مترقی اسلامی پیوست داده و الگویی کارامد برای نفی خشونت طراحی کنند. ک/3
560/559


04/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن