تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832467364




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارتقای آگاهی و بسط مهارتهای زندگی کلید مهار خشونت علیه زنان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل امور زنان و خانواده استان مرکزی: ارتقای آگاهی و بسط مهارتهای زندگی کلید مهار خشونت علیه زنان است اراک - ایرنا - مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری استان مرکزی گفت: ارتقای آگاهی، آموزش و بسط مهارتهای زندگی، کلید مهار خشونت علیه زنان است.


«زهرا فرجی» روز دوشنبه به مناسبت روز جهانی نفی خشونت علیه زنان (25 نوامبر) در گفت و گو با ایرنا افزود: ساختار فرهنگی و اجتماعی جامعه به گونه ای است که زنان و دختران معمولا قربانی خشونت های پیدا و پنهان می شوند و راه موثر مهار این خشونت ها افزایش مهارت در روابط بین فردی در خانواده و جامعه، بالا بردن سطح آگاهی و خودباوری زنان از حقوقشان است.
وی بیان کرد:خشونت تحمیل ایده، رفتار، گفتار و تعرض به حریم افراد است که با فشار همراه بوده و آسیب های آشکار و نهانی در بعد جسمانی و روانی دارد.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری استان مرکزی خاطرنشان کرد: زیرشاخه های خشونت علیه زنان متعدد است اما از جمله مهمترین آن می توان به خشونت جسمی ،روانی و کلامی، جنسی، اقتصادی ، حقوقی ، خانگی و اجتماعی نام برد.
فرجی ادامه داد: آنچه امروز در جامعه ما روند رو به رشدی را تجربه می کند و معمولا چهره پنهان دارد ، خشونت های روانی و کلامی است که مجموعه گسترده ای از رفتارهای هنجارشکنانه به واسطه فرزند ، همسر و یا جامعه علیه زن را در بر می گیرد.
وی توضیح داد: به کار بردن القاب ناشایست، نقد غیرمنصفانه، به رخ کشیدن برخی قابلیت ها و ایجاد سرخوردگی در زن، محرومیت از تحصیل، انتقال عصبیت های خارج از منزل با رفتار نامناسب در خانه تنها گوشه کوچکی از این خشونت ها است که متاسفانه زنان زیادی به صورت پنهانی با آن دست به گریبان هستند و از ترس عدم حمایت دم برنمی آورند.
مشاور امور زنان و خانواده استاندار مرکزی اضافه کرد: خشونت های جنسی نیز نوع دیگری از رفتارهای غیرمعقول در جامعه است که به دلیل شرایط فرهنگی جامعه و ضعف آگاهی و خودباوری زنان ، قربانیان احتمالی آن به درستی قادر به ایفای حقوق تضییع شده خود نیستند.
فرجی خاطرنشان کرد: آنچه که به عنوان خشونت اقتصادی زنان امروز در جامعه مطرح است طیفی از رفتارهای تحقیرآمیز و آزارگونه در حوزه اقتصادی می باشد که دریافت اجباری حقوق ماهانه زنان شاغل توسط برخی از همسران، امساک شوهر در تامین مخارج همسر و خانواده، به کار بردن القاب ناشایست و منت گذاری در تامین مخارج زنان از جمله آنها است.
وی عنوان کرد: خشونت حقوقی علیه زنان نیز یکی از چالش های سلامت این قشر از جامعه است که ممانعت از طلاق زن توسط شوهر، ازدواج مجدد همسران بدون رضایت زن و ممانعت از حق حضانت زن پس ز طلاق از جمله این رفتارهای آسیب زننده است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری استان مرکزی توضیح داد: برخی ناهنجاریهای رفتار اجتماعی علیه زنان نیز اغلب به صورت ممانعت از رشد فکری و آموزشی زنان، محروم کردن دختران جوان از تحصیل، کنترل های بیمارگونه زنان رخ می نمایاند که این حوزه نیز نیازمند عزم فرهنگی در اصلاح است.
فرجی توضیح داد: ریشه خشونت به طور عمده در فقر و بیکاری، اختلالات روانی و شخصیتی، الگوهای ناصحیح رفتاری در خانواده و گاهی رسانه های جمعی و پایین بودن آستانه تحمل افراد است که ساختار شناسی و تدوین راهبرد مهار آن نیازمند کمک دانشگاهیان و متخصصان علوم انسانی و روانشناسی است.
وی اظهار کرد: حاکمیت تفکر «سلطه جو» و «سالاری» در خانواده ها و جامعه عاملی در بسط خشونت است و باید در سایه فرهنگ صحیح رفتاری بر مبنای تفاهم و همدلی و روابط سالم بین فردی مهار شود و بهترین آموزه ها در این عرصه در مسایل دینی و معنوی نهفته است.
مشاور امور زنان و خانواده استانداری استان مرکزی گفت: کارگروه زنان و خانواده این استان در کمیته های هشتگانه تخصصی مهار و نفی خشونت علیه زن و خانواده را یکی از اولویت های کاری تعریف کرده و تلاش است با استفاده حداکثری از ظرفیت دستگاه های متولی آسیب ها، مسایل حقوقی و فرهنگی در کنترل پدیده خشونت علیه زنان گام برداشته شود.
فرجی گفت: آگاه سازی ارکان خانواده از حقوق خود و اصلاح روابط بین فردی در خانواده، کمک به رشد قابلیت های فردی و اجتماعی فرزندان، ترویج گفتگو به جای مجادله در بین زوجین ، تقویت مساوره های تخصصی، نهادینه کردن نگرش مثبت و ارتباط سازنده در خانواده و آگاهی زنان به حقوق فردی و اجتماعی از جمله راهکارهای ارائه شده در این کمیته ها است.
وی توضیح داد: با توجه به اینکه خشونت علیه زنان آسیبی فراگیر است می طلبد نهادهای تصمیم ساز کلان با اصلاح قوانین ناکارآمد و حمایتهای اجرایی و فرهنگی در جهت کاش ابعاد وسیع خشونت آشکار و نهان علیه زن و خانواده حساس تر باشند.ک/3
560/


03/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن