محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832219602
خاتمی: توسعه و پیشرفت کشور بدون همراهی جامعه بین المللی میسر نیست
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خاتمی: توسعه و پیشرفت کشور بدون همراهی جامعه بین المللی میسر نیست تهران- ایرنا- رییس جمهوری پیشین کشورمان با بیان اینکه توسعه و پیشرفت کشور بدون همراهی جامعه بین المللی میسر نیست، گفت: نمی توان درهای کشور را به روی دنیا بست و پیشرفت هم کرد.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی دفتر حجت الاسلام سیدمحمد خاتمی، رییس جمهور پیشین کشورمان در دیدار جمعی از دانشجویان و استادان دانشگاه مفید با اشاره به دغدغه هایی که حاضران درباره انتخابات مطرح کردند، گفت: حضور در انتخابات به معنای این است که افراد بتوانند از راه های قانونی و مردم سالارانه مشارکت بیشتری در عرصه مدیریت و تصمیم گیری کشور داشته باشند.
وی ادامه داد: همه باید تلاش کنیم که راه های دموکراتیک به معنای واقعی دموکراتیک باشند یعنی تنها عنوان نباشد و زمینه آن وجود داشته باشد؛ عمدتا هم باید حاکمیت آن را فراهم آورد تا آن راهی که در قانون مشخص شده و انقلاب ما خواسته، تحقق پیدا کند؛ همه ما هم باید شرکت کنیم؛ شاید دوستانی هم در حال فکر کردن به آن هستند و انشاءالله که بتوانند به نتیجه ای هم برسند.
وی با اشاره به رویکردها و شیوه های متنوع نسبت به مسایل گفت: افراد و گروه ها دیدگاه های مختلفی دارند اما همه حرف ما این است که باید دیدگاه ها مطرح شود و به این شکل نباشد که بعضی دیدگاه ها محدودیت های فراوانی داشته باشند، در حالی که تمام زمینه ها برای طرح دیدگاه هایی دیگر فراهم شود و کسانی که آن دیدگاه را دارند برای انجام هر عملی در این کشور مصونیت داشته باشند.
خاتمی تصریح کرد: خوب است که همه دیدگاه ها باشند اما باید داوری را به عهده مردم گذاشت که کدام رویکرد، دیدگاه و روش را بیشتر می پسندند و همه تن به انتخاب مردم دهیم.
رییس جمهور پیشین ایران به انتخابات 92 اشاره کرد و افزود: در آن انتخابات یک رای 51 درصدی داشتیم و چند رای که مجموعا 8-47 درصد می شد. این را هم باید در نظر گرفت که متجاوز از سی درصد جامعه در انتخابات شرکت نکرد که اگر آنها شرکت می کردند، یقینا کفه به نفع این 51 درصد بالا می آمد.
خاتمی اضافه کرد: حتی می توان گفت که بخش قابل توجهی از جامعه چیزهایی فراتر از آنچه آقای روحانی مطرح کرد، می خواستند و زمان اصلاحات هم همینطور بود.
وی اظهار کرد: بر این اساس علاقه ما این است که معدل مجلسی که سر کار می آید، نماینده اکثریت جامعه ما باشد؛ و خواست اول ما این است که فضا به گونه ای نباشد که فقط اقلیتی که در جای خود هم محترم است، بتواند محور و مدار باشد و جا را بر دیگران تنگ کند.
رییس جمهوری پیشین کشورمان تصریح کرد: در حقیقت فعلا بیشتر باید به چه نباید باشد، بیندیشیم تا چه باید باشد؛ البته اگر آنچه باید باشد هم به دست آید، بسیار خوب است.
خاتمی افزود: شعارهای روحانی خوب بود و مردم پذیرفتند و همه قبول کردیم و رای هم دادیم اما دستاورد مهم، تحقق چه نباید باشد بود؛ اگر مجلس عاقل، مدبر، معتدل و خوبی داشته باشیم که بیشتر از اکثریت جامعه و رویکردهایی که در جامعه وجود دارد، نمایندگی کند، همه سود می برند؛ باید در این زمینه تلاش کرد و کوشید که انشاءالله انتخاباتی باشد در فضای باز و آزاد و در اثر آن انسان های کارآمد، مدبر و عاقل بیایند و واقعا از خواست و گرایش اکثریت جامعه نمایندگی کنند.
وی خاطر نشان کرد: به نظر می رسد این کار چندان دور از دسترس نیست یعنی زمینه اجتماعی آن کاملا فراهم است و امیدواریم که زمینه های اجرایی و نظارتی انتخابات هم به صورتی باشد که این خواست که خواست انقلاب و ملت است، تامین شود و دوستان هم باید به دنبال این مساله باشند.
خاتمی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آقای روحانی چقدر موفق بوده یا نبوده است؟ گفت: باید دید که وضعیت چیست؟ معلوم است که آقای روحانی نتوانسته است به همه آن شعارها و رویکردهایی که داشته جامه عمل بپوشاند؛ خود وی هم مدعی این امر نیست.
وی اضافه کرد: شعارها یعنی ما به آن سو می رویم، حال اینکه چقدر در این سو پیش رفتیم، بسته به موانع، مشکلات و البته تدبیر و کارآمدی کسانی دارد که شعار هم دادند.
رییس جمهوری پیشین کشورمان یادآور شد: ممکن است بعضی وقت ها هم انتقاد و مشکلی مبنی بر اینکه می شد بهتر از این کار کرد نیز باشد؛ چنانکه در دوره ما هم اشکال بسیاری می تواند وارد باشد اما بخش عمده این است که چقدر می توانستیم انجام دهیم؟ خوشبختانه دولت روحانی در عرصه های مختلف اقتصادی، بین المللی، داخلی، سیاسی و فرهنگی از رویکردهایی که داشته، روی برنگردانده است و نمونه آن همین وزارت آموزش عالی است.
خاتمی افزود: به هر حال آقای روحانی رویکردی برای دانشگاه دارد که مورد قبول ما هم هست، البته مورد قبول بخش هایی از جامعه نیست اما روی این رویکرد ایستاده و هزینه هم پرداخته است و این در جامعه ما ارزشمند است.
وی رکود تورمی ، بیکاری ، گرانی و سایر موضوعات اقتصادی در گذشته را وحشتناک توصیف کرد و افزود: آثار مثبت و برکات کار دولت را در عرصه اقتصادی، فرهنگی و بخصوص در عرصه سیاست خارجی مشاهده می کنیم؛ باید انصاف داد چرا که رساندن تورم بالای چهل درصد به 4-23 درصد آن هم در شرایط تحریم کار بسیار بزرگی است.
رییس جمهوری پیشین کشورمان اضافه کرد: کاهش تورم به معنای ارزانی در جامعه نیست بلکه نشان دهنده کاهش شدت گرانی در جامعه است.
خاتمی مسیر کاهش نرخ تورم و ارزانی را مناسب دانست و گفت: مسیر درستی در حال انجام و پیش رفتن است اما در مسایل سیاسی و فرهنگی کمی مشکلاتی وجود دارد که اتفاقا خود روحانی هم تحت فشار است.
رییس جمهوری پیشین کشورمان اضافه کرد: در عرصه هایی که می توانند و دستشان می رسد حتی در زمینه مذاکرات خارجی هم بسیار تلاش می کنند اما باید انصاف داد که خوشبختانه رهبری حمایت می کنند و دلشان می خواهد با آبرومندی و حفظ مصالح ملی و انقلابی مسایل حل شود.
خاتمی با بیان اینکه در جاهایی که پشتیبانی رهبری وجود نداشته باشد، طبعا اثر کار آنهایی که کارشکنی می کنند، بیشتر می شود افزود: دولت روحانی امکاناتی بی نهایت ندارد؛ باید پیشرفت کارها را با توجه به امکانات ارزیابی کند. دولت در انجام مسوولیت خود اولویت هایی را در نظر می گیرد و همه دولت ها همین طور هستند، ما هم همین طور بودیم.
وی اضافه کرد: ما این اندازه سرمایه نداریم که برای حل همه این مشکلات به کار اندازیم، البته باید حل همه مشکلات، مورد توجه دولتِ آینده نگر و گسترده اندیش باشد و فکر کند اما در عمل بالاخره باید اولویت هایی در نظر بگیرد.
رییس جمهوری پیشین کشورمان تاکید کرد: اولویت وی این بود که مشکل خارجی را حل کند یعنی مساله ای که چنگ بر گلوی کشور انداخته و دولت و کشور را به نفس نفس انداخته بود و این رویکرد درستی بود.
خاتمی گفت: مشاهده می شود که فضا نیز بسیار متفاوت شده است و آثار روانی آن در جامعه وجود دارد؛ حتی بخش قابل توجهی از موفقیت های فعلی در اقتصاد، تاثیر روانی رویکردی است که دولت دارد؛ البته تا حدی نیز امکاناتی عینی فراهم شده و بخشی از دارایی های کشور بیشتر در اختیار مردم قرار گرفته، روابط با خارج از کشور بهتر شده است.
وی افزود: به هر حال توسعه و پیشرفت جز با همراهی جامعه بین الملل، استفاده از ثروت جامعه بین الملل، استفاده از دانش و فناوری های جدید و نیز حضور در بازارهای جهانی میسر نیست.
رییس جمهوری پیشین کشورمان خاطر نشان کرد: نمی توان درهای کشور را به روی دنیا بست و پیشرفت هم کرد؛ در آن صورت مانند آلبانی می شویم که در زمان انور خوجه و کمونیست ها وجود داشت یا چیزی نظیر کره شمالی فعلی که می دانیم چقدر وضع مشکلی دارد.
خاتمی یادآور شد: ما باید با حفظ منافع و اصولی که داریم، با دنیا رابطه داشته باشیم؛ هر دولت متعهدی باید پایبند به مصالح ملی و منافع کشور باشد و سر منافع و مصالح کشور کوتاه نیاید اما بتواند رابطه برقرار کند.
وی اضافه کرد: دو اصل تنش زدایی و تعامل که در دولت ما بود، همین بود.؛ در آن دوره هم تنش زدایی به معنای کوتاه آمدن سر مصالح نبود؛ البته تاریخ قضاوت خواهد کرد؛امروز هم می توان قضاوت کرد که در آن هشت سال بیشتر منافع، مصالح و عزت ملی حفظ شد یا بعد از آن؟ در عین حالی که از امکانات دنیا استفاده شد.
رییس جمهوری پیشین کشورمان در ارائه مثالی به منطقه عسلویه اشاره کرد و گفت: منطقه عسلویه، زمینی خشک، شور و بیابانی بود که به کانون زنده تولید اقتصاد با متجاوز از هفتادهزار نیروی کارآمد تبدیل شد.
خاتمی افزود: کل صادرات غیر نفتی ما در دوره اصلاحات شامل ده تا دوازده میلیارد دلار می شد، در حالی که آقای احمدی نژاد به درستی می گوید که متجاوز از بیست میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داشته است؛ در این مساله باید دید این صادرات غیر نفتی چیست؟ عمده آن پتروشیمی بود. این نکته قابل توجه است که در زمان آمدن من به دولت، 500میلیون دلار درآمد پتروشیمی بود و وقتی از دولت می رفتم، صادرات پتروشیمی کشور حدود سه میلیارد دلار بود.
وی اضافه کرد: با سرمایه گذاری آن روز و با تنش زدایی و تعامل با دنیا با حفظ مصالح کشور بود که مملکت کار کرد؛ ما کار می کردیم و خط قرمزهای منطقی و معقول هم داشتیم که ما کلا رعایت می کردیم البته مهم ترین خط قرمز باید این باشد که منافع و مصالح ملی لطمه نبیند.
رییس جمهوری پیشین کشورمان ادامه داد: البته هر کاری انجام شود، کسانی که طرف مقابل ما در دنیا هستند، بهانه جویی می کنند، گرچه من معتقدم که دولت فعلی آمریکا می خواهد ماجرا حل شود و شاید در زمان ما بیشتر بازیگری می کردند. به همین دلیل بود که ما هم تدبیر کردیم و طرفمان را اروپایی ها قرار دادیم. آمریکا کنار بود در حالی که بعد از دولت اصلاحات، ابتکار عمل در مقابله با ایران به دست آمریکا و بعد هم شورای امنیت افتاد.
خاتمی تاکید کرد: تمام حرف امروز ما این است که تحریم ها لغو شود در حالی که زمان ما اصلا تحریم های شورای امنیت نبود که بخواهد لغو بشود؛ به هر حال آقای روحانی اولویت خود را این موضوع قرار داده که انصافا هم کار درستی است.
رییس بنیاد باران بیان کرد: شاید بتوان گفت دولت در مسایل سیاسی و فرهنگی از جمله حصر و زندانیان می توانست بهتر عمل کند اما این را هم باید گفت که این موضوعات دست دولت نیست؛ امکانات دولت محدود است و نمی تواند در همه جا صرف شود.
خاتمی افزود: از جمله اولویت ها در این زمینه این است که لااقل به وضع زندگی آنهایی که محصور و محبوس هستند، رسیدگی شود که انصافا آقای روحانی در این زمینه کار کرده اند و کسانی مامور شده اند که به وضع زندگی و بخصوص سلامت عزیزان دربند بیشتر رسیدگی کنند و می کنند.
رییس بنیاد باران در ادامه گفت: در روابط بین المللی ببینید که امروز سیاستمداران و قدرت های غرب چه می کنند. من این را قبول ندارم که دیگران کلاسی گذاشته اند و آمده اند داعش را درست کرده اند اما به هر حال بخش قابل توجهی از این افراط و خشونت گرایی که در دنیای اسلام و غیر دنیای اسلام است، ناشی از خشونت هایی است که قدرت های استعماری و نواستعماری انجام داده اند و راه ها را بسته اند یعنی راه دموکراتیزه شدن جوامع ما را با حمایت از رژیم های مستبد و خونخوار موجود یا با کودتا و جنگ ها و سرکوب ها و تحقیرهایی که کردند، بسته اند.
خاتمی تصریح کرد: خشونت گرایی امروز، عکس العملی است از خشونت گرایی ای که در تمدن غرب بخصوص در خارج مرزها و روابط خارجی اش وجود داشته است؛ البته در چنین فضائی وقتی ظاهر گرائی، قشری گری و تعصب نابجا و عقب افتادگی از زمان وجود داشته باشد عنصر خشونت رشد می کند و حتی تقدس می یابد چنانکه آنرا در میان بعضی گرایش های به اصطلاح اسلامی می بینیم. من تمدنی که در آن این خشونت و بی عدالتی باشد را نمی خواهم. من مسلمان، ایرانی و وابسته به فرهنگ خود هستم اما باید نو شوم. شما باید به پرسش ها و نیازهای امروز پاسخ بگویید. فقها و علمای ما باید این نواندیشی را در اندیشه خود داشته باشند.
سیام**7261 /1449
05/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
استادیار رشته اقتصاد دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین: توسعه صنایع دانشبنیان، رشد اقتصاد جامعه را به دنبال
استادیار رشته اقتصاد دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین توسعه صنایع دانشبنیان رشد اقتصاد جامعه را به دنبال دارداستادیار رشته اقتصاد دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین گفت توسعه صنایع دانشبنیان رشد اقتصاد جامعه را به دنبال دارد روحالله بیات امروز در گفتوگو با خبرنگار فارآیین اختتامیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات/۳ خدادی: توسعه کشور بدون داشتن رسانه غنی و حرفهای میسر نیست
آیین اختتامیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات ۳خدادی توسعه کشور بدون داشتن رسانه غنی و حرفهای میسر نیستمدیرعامل ایرنا گفت توسعه کشور بدون داشتن رسانه غنی و حرفهای میسر نیست به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس خدادی مدیرعامل ایرنا در مراسم اختتامیه نمایشگاه مطبوعات گفت باید حلقهامام جمعه یاسوج: پیشرفت علمی کشور بدون ترویج فرهنگ کتابخوانی میسر نیست
امام جمعه یاسوج پیشرفت علمی کشور بدون ترویج فرهنگ کتابخوانی میسر نیستامام جمعه یاسوج گفت پیشرفت کشور در گرو ترویج فرهنگ کتابخوانی است و بدون آن میسر نمیشود به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج آیتالله سید علیاصغر حسینی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه این هفته شهر یاسوج با بیان وهمزمان با سراسر کشور جشنواره بینالمللی فیلم رشد در مازندران آغاز شد
همزمان با سراسر کشورجشنواره بینالمللی فیلم رشد در مازندران آغاز شدهمزمان با سراسر کشور چهل و چهارمین جشنواره بینالمللی فیلم رشد در مازندران افتتاح شد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری عصر امروز برای نخستینبار جشنواره بینالمللی فیلم رشد به میزبانی دانشگاه فرهنگیان پمعاون بازاریابی و تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت ایران: رقابت با تولیدکنندههای بینالمللی مستلزم حرکت گروهی ا
معاون بازاریابی و تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت ایران رقابت با تولیدکنندههای بینالمللی مستلزم حرکت گروهی استمعاون بازاریابی و تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت ایران گفت رقابت با تولیدکنندههای بینالمللی مستلزم شکل دادن حرکتهای گروهی است به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه میراتوسعه سیاسی و اقتصادی، بدون اقتدار نظامی میسر نمی شود
توسعه سیاسی و اقتصادی بدون اقتدار نظامی میسر نمی شود شیراز- ایرنا- فرمانده ارشد نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت توسعه سیاسی اقتصادی فرهنگی و اجتماعی در هر کشوری بدون برخورداری از اقتدار نظامی مشکل و بعضا غیر ممکن است به گزارش دریافتیتوسعه مشارکت های بین المللی و صادرات رویکرد هفتمین نمایشگاه بین المللی هوا و هوانوردی است
۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ساعت ۱۸ ۱۱ ۱۲کد خبر ۱۰۹۱۶توسعه مشارکت های بین المللی و صادرات رویکرد هفتمین نمایشگاه بین المللی هوا و هوانوردی استدبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی گفت توسعه مشارکت های بین المللی و صادرات رویکرد هفتمین نمایشگاه بین المللی هوایی و هوانورددرخشش دانش آموزان پارس آبادی در مسابقه نقاشی بین المللی کشور رومانی
درخشش دانش آموزان پارس آبادی در مسابقه نقاشی بین المللی کشور رومانی اردبیل - ایرنا - دانش آموزان پارس آبادی در مسابقه نقاشی بین المللی کشور رومانی درخشیدند به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش اردبیل حسن محمدی و زهرا دادرس دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستامعاون فرماندارگناوه: جامعه بدون ترویح فرهنگ کتابخوانی پیشرفت نمی کند
معاون فرماندارگناوه جامعه بدون ترویح فرهنگ کتابخوانی پیشرفت نمی کند گناوه - ایرنا - معاون سیاسی واجتماعی فرمانداری گناوه گفت پیشرفت و توسعه همه جانبه جامعه بدون رشد و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی میسر نمی شود به گزارش ایرنا فتح اله نوروزی روز یکشنبه در جلسه کمیته نهضت مطالعهرئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین: تدوین پیشنویس قانون اساسی از جمله خدمات دکتر ک
رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین تدوین پیشنویس قانون اساسی از جمله خدمات دکتر کاتوزیان به جامعه استرئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین گفت تدوین پیشنویس قانون اساسی از جمله خدمات دکتر کاتوزیان به جمهوری اسلامی ایران است بمعاون معیت هلال احمر کشور در سنندج مطرح کرد ایجاد تیمهای بینالمللی امداد و نجات برای اعزام به ماموریتهای خا
معاون معیت هلال احمر کشور در سنندج مطرح کردایجاد تیمهای بینالمللی امداد و نجات برای اعزام به ماموریتهای خارج از کشورمعاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور گفت به منظور حضور جمعیت هلال احمر کشورمان در مناطق بحرانی خارج از کشور تیمهای بینالمللی امداد و نجات درجداییطلبان شرق اوکراین اعزام نیروی صلحبان بینالمللی به این کشور را خواستار شدند
چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۱۰ جدایی طلبان حامی روسیه در شرق اوکراین خواستار برگزاری نشست فوق العاده شورای امنیت سازمان ملل با هدف تایید اعزام نیروهای صلح بان بینالمللی به مناطق تحت درگیر شرق این کشور شدند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از شبکه یورو نیوز مقاماتدعوت از 30 کشور برای حضور در رقابتهای بین المللی بدمینتون جام فجر
دعوت از 30 کشور برای حضور در رقابتهای بین المللی بدمینتون جام فجر سمنان - ایرنا - رییس فدراسیون بدمینتون ایران از دعوت 30 تیم خارجی برای حضور در رقابتهای بین اللملی بزرگداشت دهه فجر خبر داد محمدرضا پوریا روز جمعه به خبرنگار ایرنا در سمنان افزود برگزاری با شکوه این رقابتها ازبرگزاری اولین اجلاس بین المللی زنان کشورهای دی 8 در تهران -
برگزاری اولین اجلاس بین المللی زنان کشورهای دی 8 در تهران اولین اجلاس زنان سازمان همکاری های اقتصادی هشت کشور اسلامی در حال توسعه در حوزه تعالی و توانمندسازی زنان بویژه زنان روستایی فردا 26 در هتل آزادی تهران آغاز می شود به گزارش خبرگزاری مهر در این کنفرانس بین المللی که به مدتاتحادیه اروپا: توافق هستهای فصل نوینی در روابط ایران و جامعه بینالمللی است
اتحادیه اروپا توافق هستهای فصل نوینی در روابط ایران و جامعه بینالمللی است سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به اخباری درباره تمدید مذاکرات هستهای تاکید کرد که مهلت مذاکرات 24 نوامبر است و حرفی از تمدید پیش نیامده است آفتاب به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از کونادبیرکل جمعیت هلال احمر کشور مطرح کرد راهاندازی مرکز بینالمللی آموزش تخصصی امداد و نجات دریایی در بوشهر
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور مطرح کردراهاندازی مرکز بینالمللی آموزش تخصصی امداد و نجات دریایی در بوشهردبیرکل جمعیت هلال احمر کشور گفت راهاندازی مرکز آموزش تخصصی امداد و نجات دریایی در بوشهر مطابق با استانداردهای فدراسیون بینالمللی جمعیت هلالاحمر را با هدف آموزش کشورهای عضو اگمانهزني رسانههای بينالمللی از پيشرفت گفتگوها در وين: 5 درصد مانده به توافق
گمانهزني رسانههای بينالمللی از پيشرفت گفتگوها در وين 5 درصد مانده به توافق گاردين به نقل از ديپلمات ها نوشت که 95 درصد کار تمام شده است و اکنون منتظر تصميمات پايتخت هاي ملي درباره ظرفيت غني سازي ايران طي چند سال آينده و ترتيباتي که تحريم هاي ايران برداشته شود هستند قلعه مذ-
سیاسی
پربازدیدترینها