واضح آرشیو وب فارسی:سینا:
۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ساعت ۱۸:۱۱:۱۲
کد خبر: ۱۰۹۱۶توسعه مشارکت های بین المللی و صادرات رویکرد هفتمین نمایشگاه بین المللی هوا و هوانوردی است
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی گفت: توسعه مشارکت های بین المللی و صادرات رویکرد هفتمین نمایشگاه بین المللی هوایی و هوانوردی است.
به گزارش ایرنا , منوچهر منطقی در حاشیه افتتاح هفتمین نمایشگاه بین المللی هوا و هوانوردی در جمع خبرنگاران افزود: در نمایشگاه های گذشته صرفا محصولاتی ارائه می شد که استقبال چندانی در حوزه داخلی و خارج نداشت و بیشتر محدود به مشتری های داخلی می شد ولی در نمایشگاه فعلی مجموعه هایی عرضه شده که بتوانیم به راحتی در بازارهای جهانی وارد شویم و یا مشارکت های بین المللی داشته باشیم.
وی بیان کرد: رویکرد ما به برگزاری نمایشگاه به رویکرد استفاده از نمایشگاه برای توسعه صادرات مشارکت های بین المللی و صادرات صنعت هوایی به دیگر کشورها تبدیل شده است.
منطقی بیان کرد: در این نمایشگاه بیش از 46 کشرکت درخواست حضور دادند که به دلیل تحریم ها و کمبود فضا 20 شرکت در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.
وی یادآور شد: در حین برگزاری این نمایشگاه مذاکراتی درخصوص انعقاد تفاهمنامه با هدف صادرات محصولات هم در زمینه قطعات و هم محصولات هواپیمایی انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: در این نمایشگاه که با هدف جهت گیری توسعه همکاری های بین المللی و صادرات برگزار شده بخش هایی از جمله بخش محصول، شرکت های دانش بنیان و نیز دانش هایی که فناورانه است تشکیل شده اند.
وی یادآور شد: در بخش محصولی، بالگردها مهمترین بخش را تشکیل داده و در این نمایشگاه انواع بالگرد آموزشی و بالگردهایی که می تواند مصارف شخصی هم داشته باشند ارائه شده است.
منطقی افزود: بنابر این در سال 94 شاهد این خواهیم بود که بالگردهایی عرضه کنیم که بخش خصوصی درآن فعال باشد و حتی بالگردهای شخصی با توجه به اینکه مجوزهای پروازی و دیگر موارد را کسب کنند عرضه شود.
وی افزود:در این نمایشگاه چند نوع هواپیما که بیشتر هوانوردی عمومی هستند ارائه شده است در نمایشگاه های گذشته تنوع محصولات و سازنده ها اندک بوده است ولی در این نمایشگاه چندین سازنده حضور داشته و محصولات خود را عرضه می کنند.
وی یادآور شد:در زمینه هوانوردی به سمتی می رویم که این حوزه رقابتی شود.
وی بیان کرد:عرضه پهپادهای تجاری درحوزه مراقبت از محیط زیست، انتقال نیرو، صنعت نفت از دیگر بخش های این نمایشگاه است.
وی یادآور شد: در این نمایشگاه شرکت های دانش بنیانی که عمدتا در زیرمجموعه هواپیمایی پشتیبانی یا محصولات جدید فعالیت دارند حضور یافته، دانشگاه ها اکنون مدتی است در زمینه فناوری مختلف در این صنعت فعالیت دارند، در بخش محصولات هوایی دانش بنیان باید فناوری های بسیار زیادی استفاده شود.
وی یادآور شد: مزیت رقابت جمهوری اسلامی نیروهای دانشی آن است چرا که هزینه تمام شده پایین تر از دیگر کشورهاست اما نسبت به آنها از نیروی خلاق تری برخوردار می باشد.
وی با اشاره به درگیر کردن دانشگاه ها در پروژه های بزرگ و کلان ملی افزود: سند جامع فناوری های هوا و فضا به منظور استفاده دانشگاه ها و نیز استفاده از شرکت های دانش بنیان در جهت توسعه این صنعت تصویب شده است.
وی گفت: شرکت های دانش بنیان برای کم کردن هزینه ها باید بستری را به صورت شبکه ایجاد کند و فعالیت های خود را در قالب این شبکه همسو نمایند.
وی افزود: اکنون در این ستاد و معاونت به سمتی می رویم که پتانسیل دانشگاه ها را در یک یا چند پروژه ملی به کار گیریم.
هفتمین نمایشگاه بین المللی هوایی و هوانوردی ایران از امروز به مدت چهار روز در جزیره کیش با حضور 110 شرکت داخلی و خارجی برگزار می شود.
این رویداد در دو بخش نمایشگاهی و نمایش هوایی برگزارمی شود که در بخش نمایشگاهی توانمندی های صنایع هوایی کشور، شرکت های دانش بنیان و سازندگان و طراحان قطعات هوایی به نمایش در خواهد آمد و در بخش نمایش هوایی یا ' airshow ' علاقمندان شاهد پرواز پرنده های مختلف خواهند بود.
علاوه بر شرکت های داخلی، شرکت های خارجی حاضر در نمایشگاه از کشورهای امارات، چین، روسیه، آلمان، ایتالیا، سوئد، فرانسه، اوکراین و جمهوری چک آخرین تولیدات و دستاوردهای صنعت هوایی خود را به نمایش می گذارند.
۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ساعت ۱۸:۱۱:۱۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سینا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]